Europejski predlog za referendum

Ја сматрам да би референдум био превара,јер питање које би било постављено не би било јасно и недвосмислено и не би било доведено у контекст признавања Космета или такве политике која се не би супротставила даљој окупацији наше земље од стране Европске Уније са илегалном мисијом "ЕУЛЕКС".

Уосталом,зашто бисмо ми имали референдум по том питању?Ми имамо свој Устав који дефинише државу и њену целовитост и имамо резолуцију Скупштине Србије која брани било какве међународне интеграције које угрожавају целовитост државе.

Референдум би био превара да се заобиђу Устав Србије и резолуција који не дозвољавају ЕУ интеграције због Космета.

ПС
Чим Тома ово предлаже после састанка са Мантером,све ми је јасно...Тома Јуда...
I meni se cini

Nikolić je naveo da bi pitanje na referendumu trebalo da bude "Da li ste spremni da sarađujete sa EU iako je priznala nezavisno Kosovo".

"Ako građani kažu da može, onda da se sarađuje, a ako kažu da ne može, onda da se ne sarađuje", precizirao je Nikolić.

Al se Toma pravi blesav....

Sta ima da se pita na referendumu da li smo za saradnju kad vec saradjujemo?

Jaka mu fora, da se opet pregovara i dogovara sa EU 20-30 godina, da cela zemlja tapka u mestu a on i kompanija da primaju poslanicke platice i troskove prevoza...:dash::dash::thumbdown:

Не.То је нераскидиво повезано.
Како ће Србија да приступи ЕУ са Косметом?
А,како ће да приступи без Космета?

ПС
Скини улар...

ako Srbija cheka da Kosovo postane chlan EU, dochekace mozda moji unuci.

Od tog Kosova, nemamo nishta - moz samo da placamo kako je predlozio Koshtunije i njegovi klovn savetnici kosovski javni dug. I ako placnje njihovog javnog duga, nas chini srecnim, onda smo zaista sjebani kao narod!:thumbdown:

Back