darkonedeljkovic
Početnik
- Poruka
- 2
Mozes li i meni poslati Vladin mail.Hvala unapred.Pozdrav!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da će opet biti u porti u 12,00 subotom i nedeljom.Pozdrav za sve !
Dali ima u NS određeno mesto za menjažu sličica, kao što je to u BG ?
Ranije su svi sakupljali sličice pa i nije bilo potrebe za takvim okupljanjima, a sada nas je sve manje.
Evo informacija koje sam ja pre 20minuta dobila od promotera Coca-Cole u Pančevu. Specijalne sličice se dobijaju ako kupite 2 Coca-Cole od 1/2l, dobije se kesica sa sličicama u kojoj će biti, dečko nije za ovo siguran za broj, 3 specijalne sličice. Kod nas će biti toga samo u tri trafike u gradu, kod Popovića, u Njegoševoj i na uglu Cara Lazara i V. R. Putnika, tako mi je rekao. Još uvek ih nisu pustili u prodaju, ali biće, ako ne od 10. aprila, onda posle uskršnjih praznika... U Beogradu možda već ima... I biće sigurno na više mestaE, sad, ako me je slagao, onda lažem i ja vas
![]()
Što se tiče sličica u Novostima i Sportu, mi smo uspeli u celom gradu da nađemo samo tri kombinacije po šest sličica.
Ako nije problem, neka mi neko pošalje mail Vlade Paninija.
Pozdrav dok ne stigne veći broj duplikata![]()
Mozes li i meni poslati Vladin mail.Hvala unapred.Pozdrav!!!!
Dali neko zna dali ce i u Nisu biti okupljanja kao i 2010?
Nedostaje i informacija o mestu rodjenja igrača...to sam (bez zezanja) uvek pratio.Kvalitet sličica je čini mi se lošiji nego ranije. Sličice su previše tanke i da, album na mestima kod igrača nema ništa označeno osim broja tako da moram više puta da se cimam i gledam da li je na pravom mestu. Fora sa pisanjem težine, visine, kluba nije loša, mislim da je lepa promena. Ali ona reprezentacija od 4 dela me izluđuje i reprezentacija na 3 strane, kao i in action sličice. Ali to je paninijev klasik od Evropskih. Meni više odgovara Svetsko. I najviše što mi se ne dopada jeste onaj kalendar utakmica. Nije lepo odrađen, nema ni statistika grupe na kraju i ona ukrštanja A1 i C2 i ostalo. Korice su odlične i album u celini nije tako loš. Ali ovo su moje zamerke.
Okupljanja u Nišu su bila kod Rodića na bulevaru popodne oko 5 pa nadalje svakog dana. Nikad niko nije ništa zakazivao, jednostavno se skupe ljudi.