slicice su i u ovom albumu neujednacenog izgleda. Evo koje tipove sam ja ustanovio:
1.slicica sa poprsjem igraca, spreda, sa belom pozadinom
2.slicica sa poprsjem igraca, spreda, sa sivom pozadinom
3.slicica sa poprsjem igraca, spreda, slikana verovatno na treningu
4.slicica sa poprsjem igraca, spreda, ali u blagom poluprofilu, sa crnim osencenjem oko siluete igraca (slicice francuskih igraca)
5.ponovo timska slicica engleske reprezentacije nije kao ostale, ponovo je kolaznog tipa sa poprsjima nekih igraca, ne svih
moram da dodam da su po mom misljenju ljubicaste ivice "in action" slicica totalni promasaj.
SliciceAlbumi: "Lepo je to druze ,drago nam je zbog tebe, kolekcionarstvo nije samo imati jednu istu stvar samo malo drugaciju.
Bar ne meni, volim drugacije albume ,razlicitih kultura. Album refletkuje mnogo stvari -stanje u zemlji i razvijenost zemlje.
Pogledas album i iz njega vidis mnogo toga iz njega. To je malo vise od preciznog lepljenja slicica. "
slozio bih se sa ovim sto je napisao SliciceAlbumi. voleo bih da imamo vecu ponudu albuma, pa da sami odaberemo koji album nam se najvise svidja i da taj sakupljamo. da se izdavaci trude da izbace najbolji album, bolji od drugih.
Merlin's Euro 1996 Rules!