- Poruka
- 3.304
slazemse, krivi su zlocinci koje on podrzava,kao mislosevic, karadjic, mladic, arkan, seselj, legija itd. itd.....![]()
a ti idi na kosovski forum pa govori tako za svoje ionako su pola kosovske populacije zlocinci,ali bukvalno pola
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazemse, krivi su zlocinci koje on podrzava,kao mislosevic, karadjic, mladic, arkan, seselj, legija itd. itd.....![]()
Pa neki ovde očigledno misle da su oni koji su za ulazak Srbije u EU, automatski i moroni i da ne znaju da su zemlje EU bombardovale Srbiju 1999. ili da ne znaju da su zemlje EU (i još dvadesetak) zemalja sveta priznale nezavisno Kosovo uglavnom pod pritiskom SAD.
Pa Branko, da te prosvetlim, većina nas (velika većina) koji smo glasali za ZES smo glasali za njih iz prostog razloga što smo u paroli "Srbija u EU i Kosovo u Srbiji" videli jedini pravi i mogući način za poboljšanje standarda, napredak naše zemlje, a istovremeno i borbu za KiM u granicama Srbije ili za podelu KiM na srpski i albanski deo.
Kada ne postoji mogućnost da se toj Evropi suprotstavimo vojnom silom ili na neki drugi način, najbolji način je tzv. "Trojanski konj" tj. borba za naša prava iznutra kao što se bori Republika Irska za Severnu Irsku, kao što se bori Grčka za nepriznavanje imena "Makedonija" ili kao što se bori Kipar za ujedinjenje ostrva tako što blokira prijem Turske u EU.
Ako tebi i drugima još ovo nije jasno, onda hebiga...![]()
![]()
moji idoli nisu ni milosevic ni seselj ni toma nikolic a ja koliko znam oni su odgovorni za ubijanje dece 1999,a ti posto priznajes da su ti idoli hitler i gebels koji su odgovorni za ubistva miliona Srba onda je nasa konverzacija zavrsena za sva vremena!!!
sramota si ti sa tim avatarom ratnog zlocinca,ja sam veci Srbin nego sto ces ti ikad biti!!!!!!
a i sloba je ubijao svoj narod pretpostavljam
A jesu li bar malo krivi oni "humanitarni radnici" Tači, Haradinaj, Čeku, Basljim Zurapi, Fatmir Ljimaj i onaj bradati... ili nisu ni za šta...
kakve bre dece o cemu ti pricas?much jado
neces biti jer nazivas mladica zlocincem,ti si izdajnik
@Vanja R.
nista to nema veze sa mozgom sto si napisao,linkovi ti ne rade ili su na nemackom,a Zoran Djindjic je bio ljudska gromada i jedan od najboljih politicara koje su ubile unistiteljsko-izolacionisticke snage koje su htele da dovedu zemlju u stanje haosa i koje i dan danas hoce to da urade,e pa nece moci gospodo jer mi prave patriote vam to necemo dozvoliti!!
on je najvise zla naneo svom Srpskom narodu pa onda drugim narodima i trebao je za to da pdgovara prvo!!!