EU...?

Pa neki ovde očigledno misle da su oni koji su za ulazak Srbije u EU, automatski i moroni i da ne znaju da su zemlje EU bombardovale Srbiju 1999. ili da ne znaju da su zemlje EU (i još dvadesetak) zemalja sveta priznale nezavisno Kosovo uglavnom pod pritiskom SAD.

Pa Branko, da te prosvetlim, većina nas (velika većina) koji smo glasali za ZES smo glasali za njih iz prostog razloga što smo u paroli "Srbija u EU i Kosovo u Srbiji" videli jedini pravi i mogući način za poboljšanje standarda, napredak naše zemlje, a istovremeno i borbu za KiM u granicama Srbije ili za podelu KiM na srpski i albanski deo.

Kada ne postoji mogućnost da se toj Evropi suprotstavimo vojnom silom ili na neki drugi način, najbolji način je tzv. "Trojanski konj" tj. borba za naša prava iznutra kao što se bori Republika Irska za Severnu Irsku, kao što se bori Grčka za nepriznavanje imena "Makedonija" ili kao što se bori Kipar za ujedinjenje ostrva tako što blokira prijem Turske u EU.

Ako tebi i drugima još ovo nije jasno, onda hebiga... :) ;)

da je to tako bilo bi prihvatljivo,neznam dali nas ti lazes kao i ds ili kao njihov sipatizer nevidis ali-DS je protiv kosova u srbiji to i vrapci znaju,cak je i ceda to rekao da ih SHVATA zasto tako govore da nebi dali glasove radikalima.
ja mislim odnosno sam siguran,da je tadic taj koji se trudi da sto pre odvoji kosovo ali tako ne govori jer bi automatski izgubio 15% glasova i vlast zauvek,pa kada udjem u raspravu sa nekim iz ds-a licno uvek ih navedem na to cinjenicama pa se na kraju svi do jednog izlanu-pa dobro sta ce nama kosovo?E DOBRO ako je tako ali onda recite tako a ne u eu pa cemo se braniti iz eu i cica mica..

moji idoli nisu ni milosevic ni seselj ni toma nikolic a ja koliko znam oni su odgovorni za ubijanje dece 1999,a ti posto priznajes da su ti idoli hitler i gebels koji su odgovorni za ubistva miliona Srba onda je nasa konverzacija zavrsena za sva vremena!!!

kakve bre dece o cemu ti pricas?much jado

A jesu li bar malo krivi oni "humanitarni radnici" Tači, Haradinaj, Čeku, Basljim Zurapi, Fatmir Ljimaj i onaj bradati... ili nisu ni za šta...

nemoj da stavljas milosevica u istu recenicu sa tim decoubicama i teroristima.
pogotovu sto su ti shiptari kukavice koji nisu smeli sa srpskim vojnikom da se sretnu

kakve bre dece o cemu ti pricas?much jado

odgovorni su indirekto za sve zrtve koje su se dogodile za vreme bombardovanja,svojom unistiteljsko-izolacionistickom politikom!
neces biti jer nazivas mladica zlocincem,ti si izdajnik

da da su i Nemci posle drugog svetskog rata nazivali izdajnicima one koji su tvrdili da su Hitler,Gebels i ostali zlocinci ne bi bili tu gde jesu danas!
RATKO MLADIC JE ZLIKOVAC!!!!!!

@Vanja R.

nista to nema veze sa mozgom sto si napisao,linkovi ti ne rade ili su na nemackom,a Zoran Djindjic je bio ljudska gromada i jedan od najboljih politicara koje su ubile unistiteljsko-izolacionisticke snage koje su htele da dovedu zemlju u stanje haosa i koje i dan danas hoce to da urade,e pa nece moci gospodo jer mi prave patriote vam to necemo dozvoliti!!

Da sam postavio linkove nasih medija iz tog perioda (iako su samo preneli vest svetskih i evropskih) rekli biste kako su to Milosevicevi mediji i propaganda, ovako ... :roll:
Mrtav link sam ispravio i evo ti on je na engleskom http://www.mediaclub.cg.yu/arhiva1/english/Press/stetements/milo-djindjic-e.htm nadam se da znate engleski ako ne njemacki , kakvi ste vi EuropeJci i kako mislite u Europu kada neznate njihove jezike :lol: . Tvoja "ludska gromata" je bio jedna od najvecih ****** koja je trazila da se bombarduje njegov narod da bi on dosao na vlast i preselio na Dedinje. On i njemu slicni su isli i idu po svetu i pljuju svoju zemlju i narod i traze razne vidove kaznjavanja (tada su lobirali da se Srbiji uvedu sankcije kako bi neko mesto njih oborio Milosevica i doveo njih na vlast) i sankcionisanje. I to su tebi gromade , sve sam olos , lopov i nemoralna balafurdija koja bi zarad vlasti bila u stanju i medjusobno da se ubija (dokaz za to je sadasne boraviste "ljudske gromade"), a i ovi danas pokazuju da bi sve uradili samo da ostanu na vlasti. Ni Milosevic se nije toliko ponizavao , cak ni Milosevic.

on je najvise zla naneo svom Srpskom narodu pa onda drugim narodima i trebao je za to da pdgovara prvo!!!

Mozemo se sloziti da je pokojni Sloba naneo stetu svom narodu ali u smislu diktature i ugrozavanja ljudskih prava u Srbiji ali da je pravio stetu drugim narodima,to ne moze nikako biti tacno!
Da se SFRJ podelila po volji svih naroda,Srbija bi imala druge granice ali se nije postovala volja srpskog naroda nego samo onog naroda kojeg je zapad simpatisao iz sopstvenih interesa!! :neutral:

Back