ЕУ

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ЕУ прихвата Србију као чланицу ...

• ... са Косовом и Метохијом !?

glasova: 12 25,5%
  • ... без Косова и Метохије !?

glasova: 35 74,5%

• Ukupno glasova
    47
  • Anketa je zatvorena .
znaci ti kre*nes neku devojku i ona ti dosadi posle i ti onda ides i seces **** svima koji su sa njom da ne se ne bi kre*nuli sa njom jer je losa?
hahahahahaha, ovo je bilo dobro, između olajavanja devojke i kritike nekog političkog, ili bilo kog drugog sistema ima velike razlike, prvo je nemoralno, a ovo drugo se podrazumeva, osim ako u ovoj zemlji zakonom nije zabranjena kritika zapada, a koliko znam nije, mada ti možda imaš neke sveže informacije iz LDP-a, za koje ja ne znam.

Šta on ima kome da nameće izbor za studije? On, bilo ko...? Neka svako ide da radi i uči gde hoće, a ne jedan licemer to da odluči i nametne. I da li je pocepao svoju evropsku diplomu? Ne, kiti se njom...
Kome on nameće, on je samo rekao svoje mišljenje, i ima pravo na to, objasni kako on to drugima ne dozvoljava odlazak u inostranstvo na školovanje, kojim mehanizmima?

ja glasao komsijski, sa kosovom. sto da vi budete jedini na balkanu izvan EU-a

Nadam se da je to tvoje razmisljanje je samo posljedica prolazne nahlade!!!:cool:
Ne možeš ni sijalicom mrak da savladaš a ti bi u EU!!! Kad te prepoznaju u UN onda se javi za red u EU!!!
Evo malo konkretnih pitanja koje ne zanimaju toliko mene koliko EU birokrate iz Brisela:
  1. Kolika vam je stopa nezaposlenosti??? Na nivou Zanzibara ili Sudana jel'?
  2. Koliki vam je GDP??? Ima li ga uopšte???
  3. Kolika vam je stopa javne potrošnje u GDP-u (ukoliko znate za GDP)???
  4. Koliko je na Kosovu prisutna stabilnost tržišne ekonomije??? Bilo kakve (ne)sive ekonomije koja se negdje evidentira i za koju država zna da postoji???
  5. Koliko je na Kosovu sređen demokratski politički sistem, ako je Kosovo zvanično pod režimom "kontrolisane nezavisnosti"???
  6. Koliko istinski vladate sobom bez prisustva mentora sa strane (UNMIK, KFOR, EU, EUPOL)???
  7. Koliko je Kosovsko zakonodavstvo prilagođeno zakonodavstvu EU??? Šta je to tamo uopšte prilagođavano Evropi???
  8. Kakve su tamošnje garancije (mehanizmi) stabilnosti cijena, te niskog nivoa inflacije (na ne više od 1,5% od prosjeka tri najuspješnije zemlje članice EU)???
  9. Kakve mogućnosti imaš da doživiš da Kosovo osigura nizak nivo kamata na dugoročne kredite (ne više od 2% od prosjeka tri najuspješnije zemlje članice EU)???
  10. Dal je današnje Kosovo u stanju da sanja sposobnosti poštivanja nivoa fluktracije unutar EMS u posljednje dvije godine i nepostojanje devalvacije monete u istom periodu???
  11. Dal je ovakvo Kosovo u stanju da ostvari redukciju vladinih dugova i iz kakvih realnih prihoda???
Sinko, sve su ti ovo ultimativni zahtjevi koje moraš da ispuniš kako bi računao da ćeš da doživiš EU!!! MOŽDA VAS I GOTIVE, AL SIGURNO JE DA VAM KESE NISU SESTRE I DA IM TAMO NE TREBATE NA JASLAMA!!!
Sa Srbijom si imao šanse, a van nje ste ekonomsko politički geto!!!

Nadam se da je to tvoje razmisljanje je samo posljedica prolazne nahlade!!!:cool:
Ne možeš ni sijalicom mrak da savladaš a ti bi u EU!!! Kad te prepoznaju u UN onda se javi za red u EU!!!
Evo malo konkretnih pitanja koje ne zanimaju toliko mene koliko EU birokrate iz Brisela:
  1. Kolika vam je stopa nezaposlenosti??? Na nivou Zanzibara ili Sudana jel'?
  2. Koliki vam je GDP??? Ima li ga uopšte???
  3. Kolika vam je stopa javne potrošnje u GDP-u (ukoliko znate za GDP)???
  4. Koliko je na Kosovu prisutna stabilnost tržišne ekonomije??? Bilo kakve (ne)sive ekonomije koja se negdje evidentira i za koju država zna da postoji???
  5. Koliko je na Kosovu sređen demokratski politički sistem, ako je Kosovo zvanično pod režimom "kontrolisane nezavisnosti"???
  6. Koliko istinski vladate sobom bez prisustva mentora sa strane (UNMIK, KFOR, EU, EUPOL)???
  7. Koliko je Kosovsko zakonodavstvo prilagođeno zakonodavstvu EU??? Šta je to tamo uopšte prilagođavano Evropi???
  8. Kakve su tamošnje garancije (mehanizmi) stabilnosti cijena, te niskog nivoa inflacije (na ne više od 1,5% od prosjeka tri najuspješnije zemlje članice EU)???
  9. Kakve mogućnosti imaš da doživiš da Kosovo osigura nizak nivo kamata na dugoročne kredite (ne više od 2% od prosjeka tri najuspješnije zemlje članice EU)???
  10. Dal je današnje Kosovo u stanju da sanja sposobnosti poštivanja nivoa fluktracije unutar EMS u posljednje dvije godine i nepostojanje devalvacije monete u istom periodu???
  11. Dal je ovakvo Kosovo u stanju da ostvari redukciju vladinih dugova i iz kakvih realnih prihoda???
Sinko, sve su ti ovo ultimativni zahtjevi koje moraš da ispuniš kako bi računao da ćeš da doživiš EU!!! MOŽDA VAS I GOTIVE, AL SIGURNO JE DA VAM KESE NISU SESTRE I DA IM TAMO NE TREBATE NA JASLAMA!!!

Najtuznije je sto nista od gore navedenog nije toliko bitno, samo je bitna politicka korist.

Ne bi me cudilo da KiM ne znam na koji nacin udje u EU pre Srbije. Ko sto su nam uzeli KiM po rezoluciji 1244(?) i poslali legalno Euleks(?) tako ce i za ovo nesto da smisle...

Rainbow Six

bogami matori opasna ova evropa, mislim ako trebamo ispuniti sve te zahteve. ali nije nemoguce, treba malo [mnogo] vise rada, vise "ucenja" [mislim koje sve uslove trebamo ispuniti, i raditi na tome]], vise....puno, puno drugih "sitnica". ali poenta je da sam ja rekao
sto da vi budete jedini na balkanu izvan EU-a
nadam se da sada shvatas sta sam mislio.

Ti što viču da treba više raditi i učiti i raditi i učiti, baš ti isti su najveći neradnici.

Vidim da EU u koju treba da uđemo ne želi CELOVITU SRBIJU, a kad uđemu u EU onda će ti isti da kažu da u sastavu Srbije mora biti i Kosovo (politika DS)...pa to je toliko smešno da nemam reči, pre će biti da nam traže sa Borisovim koalicionim partnerom separatistom Čankom da se odreknemo i Vojvodine.

Back