EU zatvara vrata – do daljeg

vec od madjarske granice pocinju mnogo bolji putevi i vrlo bitno ,radno vreme koje obavezuje milone ljudi da rade stvaraju i doprinose razvoju svojih drzava pa su oni za nas EU .kod nas se ne radi! putevi uzassssssss pruge kllimave, farbike u korovu... Kome treba beda? ulazak u EU je velika laz za nas .

Те путеве је Мађарска направила много пре уласка у ЕУ. 1998. године су имали комплетно изграђен аутопут од аустријске границе преко Будимпеште до Сегедина - 6 година пре уласка у ЕУ!

Пре уласка у ЕУ су имали исти стандард као три године после уласка у ЕУ (говорим о западном делу Мађарске, јер је источни сиромашнији од Албаније, па га не вреди ни помињати).

Није ЕУ изградила Мађарској аутопутеве.
Није ЕУ довела стране инвестититоре у Мађарску
То су урадили Мађари!

Зашто се код нас не ради? Па питај Тадића, Динкића, Ђелића! Где су отишле толике милијарде? Држава задужена, а ништа није урађено. Где су директне инвестиције које су нам обећали? Зар смо толико слепи, да ништа не видимо???

[

Зашто се код нас не ради? Па питај Тадића, Динкића, Ђелића! Где су отишле толике милијарде? Држава задужена, а ништа није урађено. Где су директне инвестиције које су нам обећали? Зар смо толико слепи, да ништа не видимо???[/QUOTE]

O tome pricam. a da ima efekta da znas da bi i pitao ali niti me oni cuju niti pak za mene i slicne haju.sad bar znam da od toga(eu) nema nista a vidim da i ljudi oko mene oguglali na sve i zato je to nacionalni park Srbija.

Back