EU zabrinuta: Rusija se neće zaustaviti u Ukrajini; Kriza preti Zapadnom Balkanu?

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.703
Šef diplomatije EU Žozep Borelj izjavio je danas da je Evropska unija zabrinuta.

Prema njihovom mišljenju, kriza koju je, kako je rekao, Rusija izazvala invazijom na Ukrajinu, mogla da se prelije na susedne zemlje, uključujući Moldaviju, kao i na Gruziju i Zapadni Balkan.

"Zabrinuti smo šta bi moglo da se dogodio u regionu", rekao je Borelj na konferenciji za novinare, nakon onlajn sastanka šefova diplomatija EU posvećenog krizi u Ukrajini.

Borelj je rekao da EU strahuje da se Rusija "neće zaustaviti u Ukrajini", prenosi Rojters.

"I ruski uticaj može da počne da deluje u susednim zemljama", smatra Borelj.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=27&nav_category=78&nav_id=2113154

Crno nam se pise, izgleda.

Глупо би било да се зауставе, шта добијају са УА или ти, 'који' ће им ...
biglaughh.gif

За пуно разумјевање 'декомунизација фашиста' послушати говор господина Путина (оног од 1h).

Све што је пребрзо прави погрешне потезе...Не журите, колико брзо склопите домине толико брзо можете и да их расклопите.

Mozaici su uvek prave avanture....

Da, kazu stize mac pravde.
Kriminalci to ne vole.
Nema pravde za kriminalce. Samo odgovarajuća kazna.

Иначе најлакше је жариште пребацити нашем народу или бар пробати.
Спремни нисмо нити ћемо то икада бити, али када се мора није тешко.
-
Што се тиче господе из ЕУ боље да се мало наспавају,

t34t.PNG

постали су хистерични а и брзоплети на језику и одлукама на што су упозорени данас. ЛИНК.

Koja kriza na 'zapadnom balkanu' ? Ko ce bre ovde opet da ratuje, jedni protiv drugih, sa profi vojskama?? a taman smo se smirili da se samo verbalno prepucavamo i podbockavamo.

Jedino ako EU prizeljkuje i planira da zarati na balkanu opet? To onda ima smisla, a ne ova 'zabrinutost' ?!??

Da dodju na balkan na pivo i kafu, prosla bi ih ta zabrinutost.

Koja kriza na 'zapadnom balkanu' ? Ko ce bre ovde opet da ratuje, jedni protiv drugih, sa profi vojskama?? a taman smo se smirili da se samo verbalno prepucavamo i podbockavamo.

Jedino ako EU prizeljkuje i planira da zarati na balkanu opet? To onda ima smisla, a ne ova 'zabrinutost' ?!??

Da dodju na balkan na pivo i kafu, prosla bi ih ta zabrinutost.
toga se i bojim

inace, budala koji bi opet ratovali ima uvek, mada su to velikom vecinom oni koji nemaju pojma sta je rat niti su ga doziveli
decacke usijane glave

Šef diplomatije EU Žozep Borelj izjavio je danas da je Evropska unija zabrinuta.

Prema njihovom mišljenju, kriza koju je, kako je rekao, Rusija izazvala invazijom na Ukrajinu, mogla da se prelije na susedne zemlje, uključujući Moldaviju, kao i na Gruziju i Zapadni Balkan.

"Zabrinuti smo šta bi moglo da se dogodio u regionu", rekao je Borelj na konferenciji za novinare, nakon onlajn sastanka šefova diplomatija EU posvećenog krizi u Ukrajini.

Borelj je rekao da EU strahuje da se Rusija "neće zaustaviti u Ukrajini", prenosi Rojters.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=27&nav_category=78&nav_id=2113154

Ах, добрих ли душебрижника...

Tko vas *ebe! Niste htjeli u EU, sad se snalazite. Mi ćemo lijepo uzeti kokice i pratiti na TV-u što se događa na Zapadnom Balkanu. :D

Иначе најлакше је жариште пребацити нашем народу или бар пробати.
Спремни нисмо нити ћемо то икада бити, али када се мора није тешко.
-
Што се тиче господе из ЕУ боље да се мало наспавају,

Pogledajte prilog 1110862

постали су хистерични а и брзоплети на језику и одлукама на што су упозорени данас. ЛИНК.
:hahaha: Putin se nadao da će EU reagirati mlako ili nikako, a EU je prvi put ikada odobrila prodaju i izvoz oružja za ratni sukob pa je Putin pošizio. :hahaha:

:hahaha: Putin se nadao da će EU reagirati mlako ili nikako, a EU je prvi put ikada odobrila prodaju i izvoz oružja za ratni sukob pa je Putin pošizio. :hahaha:
Кад туриш смајлија звучиш увјерљивије.
biglaughh.gif
Да послушаш поново (можда не знаш страњски најбоље),
па упоредиш основне елементе ... прије него што се наставиш просипати.

Поновићу зате
t34t.PNG

Кад туриш смајлија звучиш увјерљивије. Pogledajte prilog 1111243 Да послушаш поново (можда не знаш страњски најбоље),
па упоредиш основне елементе ... прије него што се наставиш просипати.

Поновићу зате
Pogledajte prilog 1111246
Sve sam čuo. EU šalje teško naoružanje Ukrajini i teške sankcije Rusiji. Rusija se neće dugo oporaviti od ekonomskog sloma koji joj slijedi. Putin je sve učinio da profitira Amerika. Možda ovo sve i jeste bila igra CIA-e. Rusiju su doveli pred gotov čin i isprovocirali Putina da pokrene invaziju. Sada SAD ima otvoren put da slomi Rusiju ekonomski i eliminira je kao prijetnju na dulje vremena. Nakon toga se SAD može u potpunosti posvetiti Kini. Reklo bi se, Mister Senilni je uvalio kajlu PUT IN-u. :lol:

Sve sam čuo. EU šalje teško naoružanje Ukrajini i teške sankcije Rusiji. Rusija se neće dugo oporaviti od ekonomskog sloma koji joj slijedi. Putin je sve učinio da profitira Amerika. Možda ovo sve i jeste bila igra CIA-e. Rusiju su doveli pred gotov čin i isprovocirali Putina da pokrene invaziju. Sada SAD ima otvoren put da slomi Rusiju ekonomski i eliminira je kao prijetnju na dulje vremena. Nakon toga se SAD može u potpunosti posvetiti Kini. Reklo bi se, Mister Senilni je uvalio kajlu PUT IN-u. :lol:
:mazi:

toga se i bojim

inace, budala koji bi opet ratovali ima uvek, mada su to velikom vecinom oni koji nemaju pojma sta je rat niti su ga doziveli
decacke usijane glave
Zato smo tu mi, chike koji su videli sta je to.
Evo ja objasnjavam balavanderima od 25 u firmi...
Posle nekih iskustava koja su culi, boja iz obraza im je nestala.
Neki su posetili WC...a neki ucutali.
Tri dana je bilo dovoljno da se zamisle.
Vojska treba da bude profesionalna.
A ratove ionako niti pocinjemo niti zavrsavamo mi.

Tko vas *ebe! Niste htjeli u EU, sad se snalazite. Mi ćemo lijepo uzeti kokice i pratiti na TV-u što se događa na Zapadnom Balkanu. :D
I vi ste na zapadnom Balkanu, nepismeni.
A iebu nas Srpkinje, kad vec pitas.

Poslednja izmena:
I vi ste na zapadnom Balkanu, nepismeni.
A iebu nas Srpkinje, kad vec pitas.
Ne, mi nismo na Zapadnom Balkanu, mi smo u EU. Zapadni Balkan je politička kategorija, a mi tu ne pripadamo. Također, ponavljam, mi smo u EU, tako da nas se ne tiču eventualni međusobni sukobi vas primitivaca sa Zapadnog Balkana. :kafa:

Пуно ми нешто хистеришете. :mazi:

Сад нам још објасни зашто ниси у праву.
Meni se čini da tebe baš muči taj scenarij. :D

E neka si dezurni pajac, sestico...
da ponovim odgvor Zabici...

Zato smo tu mi, chike koji su videli sta je to.
Evo ja objasnjavam balavanderima od 25 u firmi...
Posle nekih iskustava koja su culi, boja iz obraza im je nestala.
Neki su posetili WC...a neki ucutali.
Tri dana je bilo dovoljno da se zamisle.
Vojska treba da bude profesionalna.

A ratove ionako niti pocinjemo niti zavrsavamo mi.

Back