Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
 - 86.205

da bre, ranije klinci pikaju fudbal, ja prolazim, a oni : druze, decko, bato, jel mozes da nam sutnes loptu ? kad je prvi put bilo ciko jel mozes... nije mi bilo milo... cak sam i promrmljao: ti cika malo mamicu...
onda kad je bilo drugi, treci, svaki put... ukapirah, pa nisu mi deca kriva sto se bele pocele probijaju po kosi a bogami i svaki put kad im sutnem loptu, neki deo tela mi kvrcne... stari se zorane, ebi ga...
vidis sad imam alternativu, sledeci put kad mi klinac vikne ciko: pljus samar, ja sam bata bre, jesi citao smernicu 1291 evropskog parlamenta o odnosu prema wanna be mladicima ?
Тако је брате, на дискриминацију само оштро... ја бих се и омбудсману пожалио, а онда зна се - Стразбур.
Па нек' виде хоће ли тако младог човека да малтретирају. Иначе, у Србији је традиционално и до педесете 'млади стручњак', 'принова', 'секретар омладинске организације' итд, тако да је и обичајно право на страни младића.

necemo valjda nastavimo sa diskriminacijom dece razdvajajuci ih na decake i devojcice. ima svi da budu... hm, cekaj, stani, sta ce da budu... `de mi se sad zagubi najnovija smernica, upm... devojcaci, decakvojci, kako ono bese, majku mu...