Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Pitacemo Nestorovica, on je pulmolog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo je ovo lupetanje. Kina se i pored početnih lutanja uspešno izborila sa virusom sa relativno malim brojem žrtava s obzirom na broj stanovnika i iznosi 4 632 i već sad se nalazi iza 10 zemalja gde zaraza još uvek nije ni pri kraju. Za razliku od Kine pomenuti idol SAD gde se zaraza nalazi negde na pola puta već ima uginulih 55 000 , znači tačno kao u Vijetnamskom ratu. I sad mi kao debilčine treba da poverujem kako treba na ove druge da se ugledamo.o danasnjoj kini najvise govori teror koji se sprovodi nad sopstvenim stanovnistvom
samo kompletan bolesnik moze da se divi ovoj i ovakvoj kini, bas kao i turskoj
sve sto vredi iz kine i tusrke a tu mislim na mislece ljude je pobeglo u svet
kina je bila zanimljiva samo u onom periodu kada je amercki kapital poceo da ulazi u nju.. tada su pocele drasticne promene u odnosu na komunisticku kinu
Kakvo je ovo lupetanje. Kina se i pored početnih lutanja uspešno izborila sa virusom sa relativno malim brojem žrtava s obzirom na broj stanovnika i iznosi 4 632 za iza 10 zemalja gde zaraza još uvek nije ni pri kraju. Za razliku Kine pomenuti idol SAD gde se zaraza nalazi negde na pola puta već ima uginulih 55 000 , znači kao u Vijetnamskom ratu. I sad mi kao debilčine treba da poverujem kako treba na ove druge da se ugledamo.
SZO ima svoje ljude u Kini koji su pratili situaciju. Inače Kinezi su za razliku od nas , Amera i Italijana neuporedivo disciplinovaniji zato su uspešno sproveli mere.ti veruj kinezima i njihovim merama.![]()
SZO ima svoje ljude u Kini koji su pratili situaciju. Inače Kinezi su za razliku od nas , Amera i Italijana neuporedivo disciplinovaniji zato su uspešno sproveli mere.
SZO ima svoje ljude u Kini koji su pratili situaciju. Inače Kinezi su za razliku od nas , Amera i Italijana neuporedivo disciplinovaniji zato su uspešno sproveli mere.
tek sto treba verovati bilmezima iz szo.ti stani odma u red za vakcinu sto se mene tice.
posle svih ovih peezdarija i ovog maltretiranja i izivljavanja sa karantinom i ove bolescine koja se desava u srbiji, kinezi su strasno pali sto se meen tice, a bili su simpaticni i zanimljibi za turisticki obilazak. sad nek svi pocrkaju.
o danasnjoj kini najvise govori teror koji se sprovodi nad sopstvenim stanovnistvom
samo kompletan bolesnik moze da se divi ovoj i ovakvoj kini, bas kao i turskoj
sve sto vredi iz kine i tusrke a tu mislim na mislece ljude je pobeglo u svet
kina je bila zanimljiva samo u onom periodu kada je amercki kapital poceo da ulazi u nju.. tada su pocele drasticne promene u odnosu na komunisticku kinu
primetila sam ja mnogo toga al necu da lajem o svemuПа прави Срби воле терор? Ниси приметио до сада?
Трпе терор, да би после могли и сами да тероришу друге!
Још је онај који трпи (терор) СПАШЕН!
heh, postenje, a sta cemo sa sestocifrenim iznosom, lepa sumaNista od tih mera ne dolazi u obzir! Ne pristajem ni na sta. Ko to uradi (cipuje i vakcinise) tesko ce se kajati! Danas je savrseno jasno kakva je namera tih monstruma. Danas svaki posteni lekar treba da istupi protiv ove velike zavere protiv ljudi.
U toj vakcini će biti nano čestice među kojima će biti i čip koji će kroz vakcinu biti ubačen u vas. Ako ste pravoslavci i hrišćani ne treba da primate vakcinu i da budete čipovani jer je to žig zveri.
Velimir Abramović je izneo jednu šokantnu tvrdnju da jedan čovek u Srbiji od Međunarodne zdravstvene organizacije dobija 170.000 dolara godišnje za promovisanje vakcina i zbog toga je napao Novaka Đokovića. Proverio sam u Izraelu, i on dobija 190.000 dolara godišnje.