ЕУ се поделила у честитању Трампу и Бајдену

Jasno je svima koliko Bajdenovom lobiju nedostaje rat pa ako ovaj puč uspe kandidati za bombardovanje i okupaciju da se spreme.
trampa su eliminisali samo zato sto se hvalio da nije zapoceo ni 1 rat, i zato sto nece da maltretira ljude sa mandatornim zakljucavanjem [kod mene, u nekim opstinama, tj cities sad skole rade, a neke su on-line, nikakve logike nema jer smo svi povezani, npr, par radnji da obidjem obisao sam i par cities]
Ma kako da zaboravim, dođu mi Bajden i Dorični ne male pare jer su mi uništili gomilu poslova! I ne samo meni već storinama miliona ljudi.
udahni ti duboko, ovo nije nista jos; u americi su se skoro pa iscrple pare koje su isle ljudima kao naknada sto ne rade kada je pocela korona, i sad sta ce ti ljudi kada te pare prestanu da im lezu na racune? morace da produze to placanje, .. u nedogled

Znači napokon se razotkrilo da su demokrate izmislile Koronu.
Volim ovaj forum jer svaki puta nešto naučim. ;)
pa ako je trampov plan bio da vrati poslove u ameriku, da podize ekonomiju, a ovima da podrzavaju sao antifu na ulicama a sve druge pod kljuc kako bi krali na izborima, onda je jasno 2+2=? nisu oni ''izmisli'' koronu, vec je korona napravljena u laboratoriji, ovaj soj

А да научиш шта је то заједничка политика ЕУ и на које се области односи, а?

Колико је мени познато земље чланице морају да имају исти осврт на политику , како унутрашњу тако и инострану ..

односно требају да ускалђују ставове на основу ЕУ система .

једном речју ако водеће НАДнације ..типа Швапска и Француска кажу да је Бајден председник , онда је он председник ..а не овако врдање Мађаске , Словеније итд..

видимо да се кула ЕУ добро тресе ..

ауторска тема

Хаос из САД се преноси на Западну Европу ..видимо да је Меркелова честитала Бајдену победу , као и Макрон.. са друге стране Словенија, Мађарска је честитала Трампу победу ..

Невероватно како се свет покреће и прилагођава из минуте у минуту новим догађајима ..

Од Меркелове и Макрона не треба ни да нас чуди , обзиром да они ону несрећницу са 1 посто гласова из Белорусије водају по ЕУ парламенту и представљају као председницу Белорусије ..шта ће бити даље остаје да видимо ..

него , коме ће Србија да честита ?
Čestitaće kad dodje vreme, zakonitom i većinom naroda izabranom precedniku.

Svako ima pravo da se rusoteši pa i ti
Gospodin Bajden je stari ruski kadar:

1604877627212.png

Steta sto nece dobaciti ni do Marta...

Back