R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
nij valjda?:?aj sam neobavesten,e hvala ti
ti si bas napredna,a jel i ti imas velike sise ko divlja?![]()
jos vece

imas sve u profilu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nij valjda?:?aj sam neobavesten,e hvala ti
ti si bas napredna,a jel i ti imas velike sise ko divlja?![]()
jos vece
imas sve u profilu![]()
desi se to...nije gredaeeeeeeee.moj macak je zuto beli
izvini ,bas sam naleteo ko sharan,![]()
Ја не бих смела ни да присуствујем клању, нити да чујем животиње како скиче, то ми је страшно, а кад
гледам Анимал планет, обавезно мењам програм кад почне убијање међу животињама...
Još će se ova svinjokolja probaviti ali zabrana
pečenja rakije i posjedovanje kotlova za pečenje malo teže..
Još će se ova svinjokolja probaviti ali zabrana
pečenja rakije i posjedovanje kotlova za pečenje malo teže..
A jel' volis slaninu i kobaju?
Не. Што питаш?
Onda si mi jos sumnjivija.
Bože, gde odosmo ???
Treba ljude poslati malo u prirodu, držati ih gladne. S vremena na vreme.
Pa i ko u kineskoj kulturnoj revoluciji : Jednom godišnje po mesec dana na oranje, kopanje ...
Gradska deca poodmaklih godina ne znaju šta je koza a šta ovca, šta je konj a šta krava. I onda odrastu u staklenim zvonima civilizacije, obrazuju se o ljudskim pravima pa i životinjskim - a nikad ne saznaju odakle meso na trpezi ...![]()
Е, баш ће неки сељак (нпр. мој деда) да купује посебан алат за клање или да зове и плаћа неком "овлашћеном кољачу" да му прикоље прасе кад је то радио цео живот!
Какав год закон да се донесе, то у Србији неће да прође.
Смешно ми је и да замислим те "инспекторе" који ће да иду и кажњавају људе јер су убили сопствену свињу на "нехуман начин".
mogao bih da pravim kolekciju glupljih izjava, i siguran sam da bi ova usla u prvih 10....
Pa dobro nisam mslio bukvalno zlostavlja ,nemoras to tako da gledas.Da ih lisi zivota.