EU podržava Ustav Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
3.fakat je da znam dosta ds aktivista i omladinaca i fakat je da ni jedan jedini nije mogao da mi da racionalno objasnjenje zasto glasati za ustav a ne protiv njega ili ga bojkoovati.takodje je fakat da oni to nisu mogli da mi objasne jer ni sami ne znaju.i fakat je da se takvi ljudi zovu licemeri
.
Milosevicev ustav je izglasala JEDNOPARTIJSKA Skupstina sto nije slucaj sa novim ustavom.Novi ustav je dobar odnosno bolji od Milosevicevog

''EU podrzava ustav''
kakvi glumci!!!
pa oni su pogurali ove nase da donesu taj ustav preko noci...
samo umesto pravog razloga za expres ustav,nasi politicari su se'' ujedinili'' i raspalili da ustav spasava kosovo i slicne nebuloze...
i zato su tu ,gde jesu...
cirkus ''colorado'' se nastavlja....

moram da izvucem dve najvece gluposti koje je ovaj podmukli aktivista ovde napisao :arrow:

BG5:
Fakat je da je MALO ljudi poput tebe bivsi biraci DS-a.Nerazumni ljudi koji bez argumenata napadaju DS
fakat je da je ds-u posle ovog ustava opala podrska.
to nije moje misljenje,to su statistike koje si mogao poslednjih dana da cujes i procitas da si se samo potrudio.
takodje je fakat da iz cuga mogu da nabrojim desetak ljudi koje poznajem a koji posle ovoga nece glasati za ds.
BG5:
Ljudi poput tebe(LDP-ovci)i radikali su najveci kenjatori na ovom forumu
na tvoju zalost stvore
p020.gif
,ja nisam ni ldp-ovac a na bojkot ustvava odlucila sam se onog jutra kada sam cula da se preko noci i tajnovito taj ustav doneo.veliko je pitanje da li cu uopste glasati za bilo koga na parlamentarnim tj predsednickim izborima.jer se svaki politicar do sata pokazao kao ljigava,amorfna slina.
sto ti samo potvrdjujes svojim lazima.
i last but not least 'radikali su najveci kenjatori na forumu' :shock:
kako se usudjujes da vredjas svoje saborce i istomisljenike licemeru amorfni :roll:

i znas sta je jos fakat.
da je ds postao nesto najblize moguce dss-u i da ce sada njihovi biraci malo da cirkulisu od jednih do drugih(sto se desava i poslednjih godina).
a u celu tu pricu se ubacije cinjenica da biraci srs i dss takodje cirkulisu :shock:
sto me dovodi do tragicnog ekvivalenta koji ce se vremenom desiti
srs=dss=ds+sve ostale slihtare=jednoumlje=odsustvo opozicije=tragedija

Banshee:
fakat je da je ds-u posle ovog ustava opala podrska.
to nije moje misljenje,to su statistike koje si mogao poslednjih dana da cujes i procitas da si se samo potrudio.
takodje je fakat da iz cuga mogu da nabrojim desetak ljudi koje poznajem a koji posle ovoga nece glasati za ds.
Sto je babi milo,to joj se snilo.To je fakat
Banshee:
na tvoju zalost stvore
p020.gif
,ja nisam ni ldp-ovac
Ti si LDP-ovac po svojim stavovima.To je fakat
Banshee:
i znas sta je jos fakat.
da je ds postao nesto najblize moguce dss-u i da ce sada njihovi biraci malo da cirkulisu od jednih do drugih(sto se desava i poslednjih godina).
a u celu tu pricu se ubacije cinjenica da biraci srs i dss takodje cirkulisu :shock:
sto me dovodi do tragicnog ekvivalenta koji ce se vremenom desiti
srs=dss=ds+sve ostale slihtare=jednoumlje=odsustvo opozicije=tragedija
DS se jeste priblizio DSS-u ali ne onoliko koliko ljudi bolesnog razuma poput tebe misle

@amorfni stvor
p020.gif
:
Sto je babi milo,to joj se snilo.To je fakat
upravo tako (slediti strelicu) :arrow:
Ti si LDP-ovac po svojim stavovima.To je fakat
sto je babi milo to joj se i snilo.

ne znam ko te placa za propagandu ustava i za dobrovoljno ispiranje mozgova,ali mozda bi trebalo da ga promenite jer osobe poput tebe,drcne i lisene svake takticnosti,a pritom beskrupulozne vrse ono sto se zove negativna kampanja,tj losu propagandu.
da nisu tebe radikali platili? :D

Banshee:
sto je babi milo to joj se i snilo.
Nije to "sto je babi milo to joj se i snilo" jer nacin na koji napadas DS,nacin na koji napadas ustav itd je tipican za LDP-ovce
Banshee:
ne znam ko te placa za propagandu ustava i za dobrovoljno ispiranje mozgova,ali mozda bi trebalo da ga promenite jer osobe poput tebe,drcne i lisene svake takticnosti,a pritom beskrupulozne vrse ono sto se zove negativna kampanja,tj losu propagandu.
da nisu tebe radikali platili? :D
Pre bi se moglo reci da su ljudi poput tebe najgora reklama za liberalne,proevropske snage u Srbiji

bla bla bla...
ti izgleda znas da pricas samo ono sto su te naucili.tuzno.

ponavljam,uputi se na adresu dr hirurga.imate isti rezon i isti manipulativni odnos prema ljudima a i recima.takve ljude ne trpim,jer izigravaju tudje poverenje i negiraju razlicito misljenje a na forumu i za njih postoji opcija.jedan je dobio,one to go...

i krajnje dobronamerni savet: promenite onog ko je zaduzen za kampanju.imate vi u redovima mnogo kvalitetnih ljudi ali se izgleda tu bira po principu najljigavijeg.pa si sada i ovde dosao ti.
iskreno budis u meni neko osecanje kajanja sto sam ikada glasala za stranku za koju sam mislila da najvise pruza zemlji i bacas sluzavu senku na ono sto je ds nekada bio i radio.

mada secam se ja tebe i sa drugih tema.sklonost ka zadrtosti i nihilizam si pokazivao i na temama na beogradu,tako da na neki nacin razumem ovo jednoumlje koje podmeces,i gajim nadu da ce se ds vratiti na pravi put u sto skorije vreme da bih ja mogla da ispunjavam svoje politicko pravo.

pozdrav.

Silent Bob:
Nacisticke organizacije smatraju sve bele ljude na svetu "visom rasom" ali da Germani (Englezi, Nemci i Svernjaci) prestavljaju "visu" od "vise" rase. Nesto kao the best off..

Neonacisticke organizacije nemaju takav stav prema Germanima, nego smatraju sve bele ljude jednakima, bez neke "vise od vise" jednakosti... Ali i dalje smatraju da su visa rasa u odnosu na druge. (Muslimane i Jevrje ne smatraju pripadnicima bele rase)...

U svakom slucaju, sve je to ludo...
Izvini, ali mislim da potpuno gresis, ovaj izraz kao savremena definicija starog pojma nije apsolutno nigde standardizovan, tako da je bezveze govoriti ozbiljno o njemu, taj pojam definisu samo oni koji ga za sebe prisvajaju, a te ljude kada pitas na ulici npr. ko je bio Jodl, Denic ili neko drugi, ili ih pitas sta je nacionalizam po definiciji, ili etnonacionalizam ili nacizam i razlike njihove, nece imati pojma da ti kazu, kao i mnogi koji iste te pojmove preziru!
Konkretno znam 10ak njih iz LDP-a koji nemaju pojma razliku izmedju ovih pojmova a mrze ih , za mene su i oni isti debili bez svesti i samosvesti!

Back