EU NIJE ZA PRAVOSLAVNE ZEMLJE

Добро јутро, Колумбо! Наравно да су љукави Љатини жестоки противници Православља..... чак би пре пристали на муслимане него на православце... тако је већ више од 10 векова... тако ће и остати убудуће...... у међувремену се труде на све начине ДА СВАКУ ПРАВОСЛАВНУ ЗЕМЉУ РАСТУРЕ У ПАРАМПАРЧАД........

Добро јутро, Колумбо! Наравно да су љукави Љатини жестоки противници Православља..... чак би пре пристали на муслимане него на православце... тако је већ више од 10 векова... тако ће и остати убудуће...... у међувремену се труде на све начине ДА СВАКУ ПРАВОСЛАВНУ ЗЕМЉУ РАСТУРЕ У ПАРАМПАРЧАД........

Zasto Srbi toliko beze od vere?
Kao djavo od Krsta.
Ili im djavo ne da da se priblize i shvate.
Srpski narod je nesiguran, uplasen, zbog vlastodrzaca narod ce jov vise patiti.

U Boga verujem ali šta hoće i čime se bavi - nemam pojma.

Onda ni pravoslavlje nije problem? Ako ne moramo da se držimo SPC nisu problem ni katolici,EU itd.

Ne razumes, mislila sam da se ne odustaje od odlazaka u crkvu, ako neko ide na liturgije itd..ako ne mirisete nekog u SPC, nemojte zbog njih da izbegavate da odlazite u crkvu, ili na liturgiju,akatist

Ajde... mene prosto čudi kako uopšte stignu bilo šta da rade od silnih sati provedenih po satanskim okupljanjima... :hahaha:

Ima i tamo takvih kao što si ti - eda se nađete, imali bi sto i jednu temu za razgovor.

ne rade to svi, samo par njih u EU. naravno da nemaju vremena svi da prizivaju svog Satanu,
EU JE SATANA, POGLEDAJ VIDEO

- - - - - - - - - -

Zapad nije prijatelj Pravoslja ali ni današnja SPC nije "firma" kojoj može da se veruje.

Satiričan video, ali veoma istinit ( osim što treba oduzeti istorijsku vertikalu ) :

ne sprdaj se s Bogom, moj ti je savet, nego budi Bogobojazljiv

- - - - - - - - - -

Ček, sad si me zbunio... da li hoćeš da kažeš da je islamu pravoslavlje katolicizam ili da je islamu katolicizam pravoslavlje i da li to automatski implicira da je katoliciznu pravoslavlje islam (ili obrnuto)?

satane su sa obe strane, samo zaklon u Bogu i veri ako Srbi nadju, spaseni smo

Jel opet ide ona prica da je pravoslavlje starije od krscanstva opcenito.Da nije Biblija pravoslavna knjiga?

Vidno napreduješ !
Ponosim se tobom.....
Pravoslavlje, katolicizam, mormonizam, sajtentologija, televanđelisti, manastirski suveniri, Coca Cola, Nike, Luis Vuiton, Če Gevara na majici... sve je to isti biznis moj Grofe, prodavanje mooda za bubrege.

A raja se samo pali i žari.

- - - - - - - - - -

Jel opet ide ona prica da je pravoslavlje starije od krscanstva opcenito.Da nije Biblija pravoslavna knjiga?
Jok i nije... Mojsije je bio pravoslavac, pa ti računaj...

Pravoslavlje, katolicizam, mormonizam, sajtentologija, televanđelisti, manastirski suveniri, Coca Cola, Nike, Luis Vuiton, Če Gevara na majici... sve je to isti biznis moj Grofe, prodavanje mooda za bubrege.

A raja se samo pali i žari.

- - - - - - - - - -

Jok i nije... Mojsije je bio pravoslavac, pa ti računaj...

A, kakve su šanse Pepsi koli, majci Terezi i kiselim kišama na toj listi ?
Imaju li bilo kakve šanse da se dočepaju tih muda.
U jagmi za bubrege !
:per:

Pa sto bas nas mora da 'propadne'?
Pa daleko od toga da treba da propadne... sve je to deo savršenog balansa - i deca onog proizvođača holograma koji sad lepe na crkvene kalendare isto moraju nešto da jedu... ne zove se džaba "stado"...

A, kakve su šanse Pepsi koli, majci Terezi i kiselim kišama na toj listi ?
Pa čim si ubacio kisele kiše, znači da si fulao "poantu". Još mi reci iskreno da ne vidiš da je organizovana religija biznis kao i svaki drugi....

Back