EU ima šansu da pokaže da evroviziju nije podredila politici kao sport što je

nesko101

Elita
Poruka
20.866
AutorSka
EU ima poslednju priliku pre nego što postane nepodnošljiva kao politička USA sluškinja.
A biće ako muziku zloupotrebi i iskoristi je za politiku kao sport što je.
To govorim posebno za građane EU koji će glasati,pa ako svi glasaju da Ukrajina pobedi a ne oni koji zaslužuju a to je naša KONSTRAKTA definitivno EVROVISION može da se SAMOZAPALI I uništi samu sebe.A ta EU neće moći a da ne postane nacistička tvorevina koja će se raspasti kada je neko direktno napadne.

Koji prelom mozga ybt

1. Konstrakta ima glupu, nepevljivu, zaboravnu i jednostavno lošu pesmu. Iako je Evrovizija dno dna gde se promovišu pedderluk i transrodnost, ni u takvom takmičenju nema šanse da pobedi ovako neinteresantna pesma.

2. Zašto bi nekom "Srbendi" sa Kosova, ili drugih mesta, bilo takvo takmičenje bitno? NeSko kao neki vernik, zabrinut za mesto veličanja transrodnih nakaza?

3. Kakve li veze ima političko-ekonomska unija EU sa takmičenjem EuroSong / EuroVision? Mnoge zemlje takmičari, pa i mi, ni nismo deo EU. Da su povezane, takmičile bi se samo članice EU.

Znam da je od NeSka, ali je nepojmljivo... tupavo.

Koji prelom mozga ybt

1. Konstrakta ima glupu, nepevljivu, zaboravnu i jednostavno lošu pesmu. Iako je Evrovizija dno dna gde se promovišu pedderluk i transrodnost, ni u takvom takmičenju nema šanse da pobedi ovako neinteresantna pesma.

2. Zašto bi nekom "Srbendi" sa Kosova, ili drugih mesta, bilo takvo takmičenje bitno? NeSko kao neki vernik, zabrinut za mesto veličanja transrodnih nakaza?

3. Kakve li veze ima političko-ekonomska unija EU sa takmičenjem EuroSong / EuroVision? Mnoge zemlje takmičari, pa i mi, ni nismo deo EU. Da su povezane, takmičile bi se samo članice EU.

Znam da je od NeSka, ali je nepojmljivo... tupavo.
Ti si umobolan čovek čim ti ne dopire poruka konstrakte.Celu Srbiju su zavoleli zbog njene pesme.Sad da si čovek ukucao bi njenu pesmu na YOUTUBE pa bi video da će dobiti 12 bodova od mnogih zapadnih zemalja.A sada već ima milione fanova širom sveta do same Amerike.
Video su dokazi gde se vidi analiza stručnjaka a ne blento kao što si ti.

Ti si umobolan čovek čim ti ne dopire poruka konstrakte.Celu Srbiju su zavoleli zbog njene pesme.Sad da si čovek ukucao bi njenu pesmu na YOUTUBE pa bi video da će dobiti 12 bodova od mnogih zapadnih zemalja.A sada već ima milione fanova širom sveta do same Amerike.
Video su dokazi gde se vidi analiza stručnjaka a ne blento kao što si ti.
Ja umobolan a ti ni ne odgovaraš na citirano.
Evo opet za mozgovića, samo ukratko:

1- Pesma je glupa, i mislim prvenstveno na kompoziciju. U takvim takmičenjima je najbitnija melodičnost i pevljivost, a ko hoće da filozofira neka to radi u klubu pesnika, a ne na EuroSongu
2- Zašto tebe kao velikog vernika (tako se predstavljaš) briga šta će biti na jednom antihrišćanskom takmičenju?
3- Kakve veze imaju EU i EuroSong?

Back