- Poruka
- 62.443
Naravno da ima a to su evro-azijske integracije. Mislim pre svega na BRIK i slične kombinacije i što tešnju saradnju sa najvećom svetskom silom-Rusijom.
Ovo je neki pocetak vica o malom Perici?
Jedva cekamo nastavak...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ima a to su evro-azijske integracije. Mislim pre svega na BRIK i slične kombinacije i što tešnju saradnju sa najvećom svetskom silom-Rusijom.
Да видимо које су то реалне алтернативе за Србију осим прикључења Европској унији. Главна алтернатива је наравно нека врста савеза са Русијом, овде ћемо да расправимо предности и мане тог савеза. Такође можете навести и друге алтернативе осим Русије и ЕУ и да расправимо њихове предности и мане. Дакле расписујем тендер на ком се продаје Србија, ко понуди највећу цену и најбоље услове, добија Србију.![]()
![]()
Nema alternativu...i to nema nikakve veze sa Tadicem ili bilo kim drugim vec sa ovim narodom kome treba neko iz Evrope da bi ga sprecavao da sam sebi pravi gluposti...
Od kada su nezavisnost i sloboda gluposti ?
Ciljala sam na stanje sada i odmah, zato i kazem prvo nahraniti narod, iskoristiti ono sto se ima i gde treba najmanje uloziti...
Да видимо које су то реалне алтернативе за Србију осим прикључења Европској унији. Главна алтернатива је наравно нека врста савеза са Русијом, овде ћемо да расправимо предности и мане тог савеза. Такође можете навести и друге алтернативе осим Русије и ЕУ и да расправимо њихове предности и мане. Дакле расписујем тендер на ком се продаје Србија, ко понуди највећу цену и најбоље услове, добија Србију.![]()
![]()
Slucajno naleteh na ovaj klip. Evo neka pogledaju malo oni koji misle da eu nema alternativu.
Дакле расписујем тендер на ком се продаје Србија, ко понуди највећу цену и најбоље услове, добија Србију.![]()
![]()
Hehe... Srbiju mozete prodavati tek kad budete vlasnici iste![]()