ЕУ ИМА алтернативу

Да видимо које су то реалне алтернативе за Србију осим прикључења Европској унији. Главна алтернатива је наравно нека врста савеза са Русијом, овде ћемо да расправимо предности и мане тог савеза. Такође можете навести и друге алтернативе осим Русије и ЕУ и да расправимо њихове предности и мане. Дакле расписујем тендер на ком се продаје Србија, ко понуди највећу цену и најбоље услове, добија Србију. z:mrgreen: z:mrgreen:

Naravno da ima .
cak mislim da Srbija moze odlicno da zaradjuje zbog toga sto nije u EU .

Nema alternativu...i to nema nikakve veze sa Tadicem ili bilo kim drugim vec sa ovim narodom kome treba neko iz Evrope da bi ga sprecavao da sam sebi pravi gluposti...

I glupi mis ima uvek dve rupe, a ti hoces da ceo narod bude jos gluplji i da nema alternativu. Alternativu nemaju ocajnici. Srbija ima alternativu, ima izbor i ima pravo na izbor. EU je samo na vrhu spiska nasih izbora i nista vise. Muka mi je od te glupe fraze: EU nema alternativu.

Od kada su nezavisnost i sloboda gluposti ?

Nezavisnost i sloboda su glupost u EU. Ima neloliko parlamentaraca u parlamentu EU koji o tome govore otvoreno. Cilj stvaranja EU je uspostavljanje kontrole nad Evropom, da se svi konci vucu iz Brisela, a ne da tridesetak zemalja i naroda suvereno odlucuju u skladu sa svojim interesima.

EU je izbacila termin ljudske slobode, i zamenila ga terminom ljudskih prava koja su normirana sa milion zakona. Tako puzajucom brzinom uvode diktaturu.

Put u EU je put bez povratka.

Ciljala sam na stanje sada i odmah, zato i kazem prvo nahraniti narod, iskoristiti ono sto se ima i gde treba najmanje uloziti...

Ulaganje u ovaj projekat, ne bi bilo toliko da bi onemogucilo razvoj drugih projekata, sa druge strane bez jake intelektualne osnove malo sta moze da se postigne, slicno je sipanju vina u reseto.
Mi cemo ziveti lose jos dugo i ne postoje brza resenja, projekti slicni ovom koji sam naveo mogu nas izvuci iz rupe, a ako ih ne budemo realizovali, ostacemo gladni do veka.

Да видимо које су то реалне алтернативе за Србију осим прикључења Европској унији. Главна алтернатива је наравно нека врста савеза са Русијом, овде ћемо да расправимо предности и мане тог савеза. Такође можете навести и друге алтернативе осим Русије и ЕУ и да расправимо њихове предности и мане. Дакле расписујем тендер на ком се продаје Србија, ко понуди највећу цену и најбоље услове, добија Србију. z:mrgreen: z:mrgreen:

Демократе су нам успешно показале како се вемо лепо живи без Европске Уније.

Naravno da ima alternativu ali sa tom alternativom i nismo bas u bliskim i povezanim odnosima kao sa EU.
Kasno je za bilo kakvu alternativu;
previse su nas sami oni i USA integrisali sa svojim pipcima uza se.
Samo gledati da prodjemo sa sto vise koristi od svega toga a manje stete.

Srpska privreda u celini ne bi izdrzala trzisnu utakmicu sa EU.Putevi razvoja nase ekonomije su u zemljama treceg sveta,tamo imamo jos nekakvu reputaciju a to trziste bi nam pomoglo da preduzeca ojacaju i pripreme se za uslove koji vladaju na surovom trzistu EU

Back