Nancy88
Zainteresovan član
- Poruka
- 137
jel etf bolji od fona
kad pitas je l' ETF bolji od FONa moras da kazes na sta mislis i na sta ciljas sa svojim pitanjem. Odmah da ti kazem ETF i FON su dva razlicita fakulteta na kojem se izucavaju RAZLICITE nauke!!!
ja sam na trecoj godini FONa i imam samo reci hvale za njega:
kvalitet nastave je stvarno iznad proseka i iznad ostalih fakulteta (sve ucionice i amfiteatri su opremljeni sa bimovima, ozvucenjima...), racunarski centri, wireless uveden na celom faksu i dvoristu besplatan je za sve studente, konsultacije sa profesorima i asistentima preko e-maila i da ne nabrajam dalje
kvalitet znanja koji stices na FONu je i informaticki i menadzerski pokriven, naucices kako posluje svaki sektor u firmi, zasto postoje neki sektori i sve ostalo... naucices ko, kako, kada i gde pravi pare u firmi! i ono sto je najbitnije naucices da je sve u parama i profitu

FON ima saradnju sa mnogim nasim i stranim kompanijama i mozes da se prijavis na praksu u njima.
imaces mogucnost da ucestvujes/gledas razna medjunarodna studentska takmicenja kako iz oblasti menadzmenta tako i iz oblasti informacionih tehnologija. Studentske organizacije su na FONu izuzetno zastupljene.
gore je neko reko da je lak fakultet, a kao merilo dao da je neko polozio sve ispite, odmah da ti kazem da nema ispita koji je nepoloziv na bilo kom fakultetu pa tako i na FONu i na ETFu.
za zaposlenje jedni ce ti reci da pre primaju ETFovce neki FONovce, to zavisi od kompanije do kompanije, ja cu ti reci samo da je na proslogodisnjoj VIP stipendiji od 20 studenata - 8 bilo FONovaca (a pravo imaju samo odredjeni tehnicki fakulteti)...
da napomenem samo, da ne zelim da vredjam druge fakultete i da ne volim da neko vredja moj! jednostavno mislim da je FON bolji jer na njemu stices malo sira znanja iz oblasti poslovanja, a ne samo usko-strucno znanje