Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
ETF je za moj ukus mnogo tezak!
I svakako cenjeniji.Vec je neko napisao FON je postao popularan tek poslednjih godina a puno njih i ne zna sta se ustvari tu radi,prva ja medju njima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ETF je za moj ukus mnogo tezak!
porediti FON sa ETF om je kao da porediš probušene silikone sa pravim sisama.
Etf je visoko kotiran fakultet decenijama. Posle zavrshetka tog fakulteta, posao ti je skoro zagarantovan.
FON je postao "poznat" tek u zadnjih par godina, lepo su se izreklamirali, ali je do tada bio (shto verovatno vecina studenata nezna) jako loshe kotiran fakultet.
Glasam za ETF.
Nisi znao?E pa vidis svasta se saznaJa nisam znao da fon pripada fakultetima tehnickih nauka....
Sto se tice toga da li je laksi jeste, ali to kasnije ima mane. Ako ti cale ima firmu onda upisi fon, ako zelis da napravis nesto od sebe upisi nesto drugo...
Znam dosta primera ljudi koji su npr sa etf, masinca, farmacije otisli na fon i dali sve u roku... Tako da bolje ti je sedi i uci i nemoj da se svercujes, etf u svakom slucaju.
I jos jedna stvar mozda je sad takva situacija da nema posla za inzenjere, ali verujte bice ne postoji drzava kojoj nisu potrebni prakticari koji donese dobrobit drustvu od lekara, gradjevinaca, elektricara i programera da se tako izrazim misleci na etefovce i masinaca... Svi ostali su prolazni inace sam naziv titule inzenjer organizacionih nauka ni oni sami ne mogu da objasne ustvari kao ucis sve, a ne znas nista....
ETF all the way![]()
Nisi znao?E pa vidis svasta se sazna
Ovo dalje necu da komentarisem jer sam sam ionako![]()