Eswatini i Srbija braća zauvek!

Lepotica a ne ove naše brt stave po kile pudera i 200 grama šminke

R (4).jpg
 
brate baš sam razmišljao..krivo mi.. možda ovaj Dačić debil da im pošalje dva, tri šlepera kondoma kao znak zahvalnosti.. al boli njega krac .. ni D od diplomatije
Bojim se da ne bi znali šta sa njima
😁 Sećam se kad nam je moj učitelj taichija, kinez pričao kako u Kini imaju socijalne radnike koji idu po zabačenim delovima zemlje i objašnjavaju kako se koristi kondom pošto imaju po 10+ dece. I jedan dodje u jednu porodicu i pokazuje im. Kao primer navuče kondom na palac. I dodje sledeće godine na kontrolu, žena opet trudna. Pita pa kako, zar vam nisam pokazao?! A muž kaže, "ja navukao na palac, ali eto, opet zatrudnela.".
 
https://www.idemonaput.rs/a-z-idemo-na-put-oko-sveta-drzava-br-57-esvatini-eswatini/

U izboru renomiranog putničkog operatora Lonely Planet, Esvatini je u novembru prošle godine postavljen na veoma visoko 5. mesto na listi najpoželjnijih svetskih država za posetu. Deluje dosta iznenadjujuće, obzirom da je Esvatini mala afrička država bez izlaza na more, kao i bez globalno poznatih gradjevina. Faktori koji su uticali na tako visoku ocenu su dobra saobraćajna povezanost sa Južnoafričkom Republikom, srdačnost njenih stanovnika, veliki izbor sportskih aktivnosti, pre svega jahanje, rafting, kajak, pecanje, planinarenje, kao i bliski dodir sa prirodom u unikatnim eco-lodge smeštajnim jedinicama. Njena omalena teritorija krije spektakularne predele i pejzaže, uključujući planine, doline, kanjone, veliki broj reka, jezera i laguna, a delovi države neretko podsećaju na šumska prostranstva Evrope ili Severne Amerike.


71.-lonely.jpg
 
Pa da li je to neka zezancija???? Sad guglam fotke one njihove princeze i ona je uvek normalno obučena žena. Doduše, ona je žensko pa bi bio skandal da se pojavi polugola sa otkrivenim sisama.

Pogledajte prilog 1552876
prineza je slatka ko med.. voleo bi da vidim žene ovih tulavaca što hejtuju bregami, guslar , alter ego.. :D nakazice verovatno.. ako uopšte i imaju žene

R (5).jpg
 

Back
Top