ESET NOD32

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Користим Google Chrome :( Него ме опет занима оно за трајање лиценце, убацио сам ново корисничко име и шифру, али сад не видим до када ми траје та лиценца

Ovako ti je jednostavnije to instalirati:
Idi na onaj saraf u cosku > Extensions > Get more extensions, pa sa lijeve strane imas "Most popular". Idi na to i prvi extensisons ti je AdBlock.
Idi desni klik na ikonicu NOD-a pa About.

Jeste probali novi NoD - "ESET NOD 32 Antivirus 4.2.35.0" ,znate koliko je brzi treba mu svega nekoliko sekundi da se upali i koristi znatno manje memorije.
Jedna preporuka ako koristite NoD preporuka je da uzmete i Outpost Firewall jer je najbolji firewall koji je do sada napravljen i ima sve!!!

Pa,nisam ni ja,koristio sam dotični uninstaler i još uvijek ga koristim,ali prilikom deinstalacije G-Date nije sve uklonio,pa sam ipak posegnuo za G-Data uninstalerom.

Je si li ti siguran da poslije njegovog uninstallera ostaju tragovi??? Ja ne bih bio tako siguran....

Ko govori o ostavljanju tragova?Kažem da Avast ni neproba da deinstalira sa Your Uninstalerom zato što hoće na pola deinstalacije da zaglupavi i neće da obriše.Kažem da odma treba da koristi Avastov uninstaler pošto nemože da se obriše kao svi drugi normalni programi.

Ko govori o ostavljanju tragova?Kažem da Avast ni neproba da deinstalira sa Your Uninstalerom zato što hoće na pola deinstalacije da zaglupavi i neće da obriše.Kažem da odma treba da koristi Avastov uninstaler pošto nemože da se obriše kao svi drugi normalni programi.

Slažem se da i ne pokušava sa Your Uninstallerom deinstalirati Avast i to sam te dobro razumio.Ja te pitam je si li siguran da Avastov uninstaller ostavlja tragove, jer si ga savjetovao da ne restartuje odmah računar nego da prvo obriše tragove....

Da ne otvaram novu temu ... Treba mi pomoc skidam mara-fix za eset i kada treba da ga skinem i kada dodje do 99 % eset neda da se skine... Problem je u tome sto nezz izgasiti eset...

Da ne otvaram novu temu ... Treba mi pomoc skidam mara-fix za eset i kada treba da ga skinem i kada dodje do 99 % eset neda da se skine... Problem je u tome sto nezz izgasiti eset...

Kako neda. Desni klik na ikonicu u desnom ćošku i Disable real-time system protectionili Advanced Setup i skini kvačicu sa Enable Antivirus and Antispyware protection...Ugasi ga prije nego što počneš skidati...

Idi advanced setup-real time protection-setup-cleaning i klizac pomeri skroz levo(no cleaning),a mozes i za web protection isto ovo uraditi,pa probaj onda.I ako vec hoces da koristis fix,skidaj sa nekih malo "sigurnijih" mesta.;)

Kako neda. Desni klik na ikonicu u desnom ćošku i Disable real-time system protectionili Advanced Setup i skini kvačicu sa Enable Antivirus and Antispyware protection...Ugasi ga prije nego što počneš skidati...

Ma najbolje da ga nikako i ne pali.Kako znas da stvarno nece zapatiti neki virus??

Idi advanced setup-real time protection-setup-cleaning i klizac pomeri skroz levo(no cleaning),a mozes i za web protection isto ovo uraditi,pa probaj onda.I ako vec hoces da koristis fix,skidaj sa nekih malo "sigurnijih" mesta.;)

Ma najbolje da ga nikako i ne pali.Kako znas da stvarno nece zapatiti neki virus??

Pa valjda zna odakle i šta skida......Ja sam to po sjećanju napisao, ne koristim Nod, ali eto ima vas koji ga koristite pa će se valjda snaći...

Dok sam koristio Eset nije mi za svoj fix prijavljivao da je virus,bolje skini neki drugi

Pa valjda zna odakle i šta skida......Ja sam to po sjećanju napisao, ne koristim Nod, ali eto ima vas koji ga koristite pa će se valjda snaći...
Ne znam bas..

Upravo zbog ovoga sto je @silovski napisao sam rekao da nije dobar savet reci coveku iskljuci AV i skidaj tamo neki malware.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back