Mi koristili taj tingle i bome nismo nista osjetili osim tingle-a :grin:
Mozda si tada bila u periodu neke zesce upale pa te peklo neovisno od kondoma ..
Mozda si tada bila u periodu neke zesce upale pa te peklo neovisno od kondoma ..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Može biti da grešim ali, e-coli se leči antibioticima i čini mi se da lekar propiše odgovarajuću terapiju na osnovu antibiograma.. Sve drugo su pomoćna sredstva ali ne predstavljaju siguran put do izlečenja, samo u kombinaciji sa lekovima.. Meni je pomogao čaj od brusnice, naravno uz antibiotik.
Nedavno sam se porodila i u otpusnoj listi bebe piše da je pronađena e-coli kao u nalazu majke. Pretpostavljam da sam je zarazila prolaskom kroz vaginalni kanal. Kada sam pitala pedijatra kako da proverim i lečim bebu pitao me je da li je nađena na koži ili u urinu a ja nisam znala odgovor. Da li beba treba da ima neke simptome e-coli i kako da utvrdim da li je ima ili ne? Koji su uopšte simptomi jer ja kod sebe ne prepoznajem ništa neobično? Trenutno se lečim ginekološki ali verovatno da treba proverim i urinokulturu.
OK.Sve je to lepo,
iscitala sam sve sajtove,komentare,pozitivna iskustva i ost.vezano za kapi g. Hasanagica,
i zaista mislim da tu ima nesto vredno pokusaja,jer sam posle silnih antibiotika i njihovih nezeljenih dejstava na kraju ipak vise pristalica biljnih lekova,ali,nigde ne pise DALI I GDE se mogu nabaviti doticne kapi.
Naime,svi tekstovi o njemu ispisani su u proslom vremenu i koliko sam ja uspela shvatiti,
njegova apoteka je zatvorena odn.distribucija njegovih proizvoda vise ne postoji.
Mnogo bih volela da me ispravite ako gresim i da mi pomognete informacijom kako doci do ovih kapi.
Nekad na prostorima bivse Jugoslavije one su bile dostupne,ali sta se desava sad?
I ako postoji nesto sto se zove tako ko nam garantuje da je u pitanju zaista original!
Hvala,pozdrav i sretno svima sa slicnim mukama !

Koliko dugo se pije ova mesavina? Zena koja mi je dala recept rekla mi je da je pijem 6 dana, pa da pravim pauzu?!

Ne moze se uneti sirovog belog luka toliko puno koliko bi trebalo da se pobedi bilo koja bakterija.
Postoje preparati na bazi belog luka sa izuzetno velikom snagom (jedna bocica kao 6 kg da smo pojeli ima efekte, ali nema tu kiselinu i sastojke koji bi nagrizli zeludac). Takodje treba koristiti sok mesavinu od brusnice i aloje vera , i tablete propolisa od 500 mg. cistog propolisa u jednoj tableti.
Najbolji prirodni antibiotici, a takodje deluje i na gljivice.

Koliko sam ja upucena, uzima se prvi,pa sedmi pa 30ti dan ali bice da postoji vise recepata.![]()
Saznacete rezultate kada budem proveravala UK. Hvala na odgovorima.