Ešerihija koli

• Začetnik teme Začetnik teme sanja2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..malo sam pretrazivao, i nisam nista nasao, pa, ajd da oprobam srecu ovde...naime, treba mi lek furadantin r.p, za lecenje devojcice od 8god...
...posto su mi rekli da taj lek nije reg. u Srbiji, i da idem u `tamo neku` apoteku i da se pozovem na lekara koji je pregledao(ultrazvukom) dete, i da ce, ukoliko nemaju na lageru `nabaviti` u vrlo kratkom roku taj isti lek, mene interesuje koliko je pametno kupovati lek na takav nacin. ...druga solucija mi je da ganjam nekoga da mi to donese iz Nemacke...

.....nitrofurantoin.
Nazalost mnoge lekove smo primorani da nabavljamo na taj nacin jer je proces registracije leka u nasoj zemlji uzasno dugacak i komplikovan, nekada se ne moze dobiti ni zastupstvo da neka firma registruje taj lek...
No, lek je zaista dobar a imate ga i u okolnim zemljama, Madjarskoj, Bosni, Hrvatskoj, ne morate da trazite da se lek donosi iz Nemacke. I moze se naci u Beogradu.

Poslednja izmena od moderatora:
..hvala na informacijama, mnogo ste mi pomogli, a danas jos jedna nedoumica, naime, apotekarka mi rece da to nije lek za decu, tj. da se ne preporucuje davati ga deci, a renomirani prof.dr. ga je prepisao...i sada sam malo zbunjen, da li je to apotekarka rekla zato sto ga nemaju, ili neki drugi razlog...ali necu da ulazim u to, nabavicu ga u svakom slucaju...

..da ne odem u off topic, zahvaljujem u svakom slucaju.

Nije lek,ali kao pomocno lekovito sredstvo dobar je caj od zobi (ovas).Kupis ovas u prodavnici zdrave hrane,prelijes 2 supene kasike sa litrom vode,ostavis preko noci. procedis i pijes ceo dan.Ne moze da ti skodi, a ni ukus nije los.Btw kazu da su konji retko kad bolesni,a njihova glavna hrana je zob.

Može biti da grešim ali, e-coli se leči antibioticima i čini mi se da lekar propiše odgovarajuću terapiju na osnovu antibiograma.. Sve drugo su pomoćna sredstva ali ne predstavljaju siguran put do izlečenja, samo u kombinaciji sa lekovima.. Meni je pomogao čaj od brusnice, naravno uz antibiotik.

Preparat Dr. Hasasanagica iz Sarajeva je vrlo uspjesan. Ja sam ga koristila prije vise od 20 godina. Ovdje se moze procitati vise o njegovim kapima i caju. Ne znam da li se terapija moze jos kupiti posto njegova radnja vec dugo ne radi.
Naisla sam na ove web stranice gdje ima savjeta i tekstova o njegovim kapima i drugim preparatima ali ne vidim da se nesto moze naruciti.
http://hasanagic.org/dr_hasanagic_blog/?p=6

jednostavno rjesenje za osobu koja je dobila eserihiju koli definitivno nije ljekar ni antibiotici, ve c kapi dr Hasanagica, sve informacije dobicete na ovom sajtu www. hasanagic.org iz mnogo primjera znam da se eserihija lijeci samo sa jednom terapijom

OK.Sve je to lepo,
iscitala sam sve sajtove,komentare,pozitivna iskustva i ost.vezano za kapi g. Hasanagica,
i zaista mislim da tu ima nesto vredno pokusaja,jer sam posle silnih antibiotika i njihovih nezeljenih dejstava na kraju ipak vise pristalica biljnih lekova,ali,nigde ne pise DALI I GDE se mogu nabaviti doticne kapi.
Naime,svi tekstovi o njemu ispisani su u proslom vremenu i koliko sam ja uspela shvatiti,
njegova apoteka je zatvorena odn.distribucija njegovih proizvoda vise ne postoji.
Mnogo bih volela da me ispravite ako gresim i da mi pomognete informacijom kako doci do ovih kapi.
Nekad na prostorima bivse Jugoslavije one su bile dostupne,ali sta se desava sad?
I ako postoji nesto sto se zove tako ko nam garantuje da je u pitanju zaista original!

Hvala,pozdrav i sretno svima sa slicnim mukama !

Nedavno sam se porodila i u otpusnoj listi bebe piše da je pronađena e-coli kao u nalazu majke. Pretpostavljam da sam je zarazila prolaskom kroz vaginalni kanal. Kada sam pitala pedijatra kako da proverim i lečim bebu pitao me je da li je nađena na koži ili u urinu a ja nisam znala odgovor. Da li beba treba da ima neke simptome e-coli i kako da utvrdim da li je ima ili ne? Koji su uopšte simptomi jer ja kod sebe ne prepoznajem ništa neobično? Trenutno se lečim ginekološki ali verovatno da treba proverim i urinokulturu.

Nedavno sam se porodila i u otpusnoj listi bebe piše da je pronađena e-coli kao u nalazu majke. Pretpostavljam da sam je zarazila prolaskom kroz vaginalni kanal. Kada sam pitala pedijatra kako da proverim i lečim bebu pitao me je da li je nađena na koži ili u urinu a ja nisam znala odgovor. Da li beba treba da ima neke simptome e-coli i kako da utvrdim da li je ima ili ne? Koji su uopšte simptomi jer ja kod sebe ne prepoznajem ništa neobično? Trenutno se lečim ginekološki ali verovatno da treba proverim i urinokulturu.

Urino kultura treba obavezno da se provjeri. Kod bebe je vjerovatno nadjeno samo na kozi, ali mozda nije lose da se provjeri urinokultura i kod bebe.

OK.Sve je to lepo,
iscitala sam sve sajtove,komentare,pozitivna iskustva i ost.vezano za kapi g. Hasanagica,
i zaista mislim da tu ima nesto vredno pokusaja,jer sam posle silnih antibiotika i njihovih nezeljenih dejstava na kraju ipak vise pristalica biljnih lekova,ali,nigde ne pise DALI I GDE se mogu nabaviti doticne kapi.
Naime,svi tekstovi o njemu ispisani su u proslom vremenu i koliko sam ja uspela shvatiti,
njegova apoteka je zatvorena odn.distribucija njegovih proizvoda vise ne postoji.
Mnogo bih volela da me ispravite ako gresim i da mi pomognete informacijom kako doci do ovih kapi.
Nekad na prostorima bivse Jugoslavije one su bile dostupne,ali sta se desava sad?
I ako postoji nesto sto se zove tako ko nam garantuje da je u pitanju zaista original!

Hvala,pozdrav i sretno svima sa slicnim mukama !

Ja sam razgovarala na skypu sa sinom doktora Hasanagica i rekao mi je da ce kapi moci da se uzimu u Sarajevu cim nadju odgovarajuceg distributera. Poslije smrti doktora porodica nije bila spremna na medijsku paznju koja je izazvala potraznju. Navodno kapi ce moci da se nabave u Sarajevu, Trebinju i Kanadi. Nije siguran kada.

Ja sam se resila ove dosadne bakterije,imala sam je dugo i pre i utoku trudnoce,i pila sam svasta,a onda sam otisla u Herba med, odnela im nalaze i krenula sa cajem za e.coli,radila sam redovno analize,pratili smo i nakon 3 meseca nalaz bio sterilan,ali odmah su mi rekli da mora toliko da traje,ne moze preko noci.To je bilo pre 2 godine i nemam vise problema.Traze vam nalaze i redovno pijete i to je to.SRECNO:roll::roll::klap:

Ne moze se uneti sirovog belog luka toliko puno koliko bi trebalo da se pobedi bilo koja bakterija.
Postoje preparati na bazi belog luka sa izuzetno velikom snagom (jedna bocica kao 6 kg da smo pojeli ima efekte, ali nema tu kiselinu i sastojke koji bi nagrizli zeludac). Takodje treba koristiti sok mesavinu od brusnice i aloje vera , i tablete propolisa od 500 mg. cistog propolisa u jednoj tableti.
Najbolji prirodni antibiotici, a takodje deluje i na gljivice.

Ne moze se uneti sirovog belog luka toliko puno koliko bi trebalo da se pobedi bilo koja bakterija.
Postoje preparati na bazi belog luka sa izuzetno velikom snagom (jedna bocica kao 6 kg da smo pojeli ima efekte, ali nema tu kiselinu i sastojke koji bi nagrizli zeludac). Takodje treba koristiti sok mesavinu od brusnice i aloje vera , i tablete propolisa od 500 mg. cistog propolisa u jednoj tableti.
Najbolji prirodni antibiotici, a takodje deluje i na gljivice.

A sve se moze to naci ako kontaktiramo Vas?:whistling:
Molim te, bez jeftinih reklama.
Pratim tvoje postove, postoje novine, tv, slobodno plati reklamu i reklamiraj se ali na ovom forumu se suzdrzi ako je ikako moguce.

Ne znam cemu sluzi ovaj forum ako ne smem izneti svoju preporuku?

Prosto mi je zao kad vidim sta sve ljude muci a znam da im se jednostavno moze pomoci, jer imam dugogodisnje iskustvo sa proizvodima i licno i sa mnogo drugih ljudi.
Moja je zelja da pomognem. Posto ne smem da pominjem kompaniju, dajem vrlo jasne instrukcije o kom proizvodu i o kom proizvodjacu se radi, da bi ljudi prepoznali i nasli nekog u Beogradu ili u svom mestu preko koga to mogu kupiti Oni koji to ne uspeju, mogu se javiti meni. Nisam znala da je to zabranjeno.
Kako dozvolite mnogo direktnije reklame, herba... i slicno?

Da li ste upoznali proizvode o kojima pricam? Da li ste prisustvovali nekom od nasih lekarskih predavanja? Znate li koliko je lekara u mrezi jer su videli koliko su mocni ovi preparati?
Da li mislite da je slucajno u zakonu o zdravstvu obaveza lekara da preporucuje alternativu, a tu spada i fitoterapija i slicno? Da jeste, sigurno bi i sami preporucivali ovo ljudima, da se ne muce.
Ili vam smetaju samo moji komentari, bas zato sto sam u tom MLM? Oni koji preporuce nesto drugo ne smetaju vam? Mozda i oni rade za nekog koga preporucuju?

Posto vidim da imate averziju prema meni i svemu sto pisem, a vi ste ovde gazda, necu se vise javljati.
Mislite sta hocete, ali to nece biti u interesu ljudi koji vam se javljaju da traze savet.

Ni herba nema prodju na ovom forumu.
Imate temu alternativna medicina, imate oglase i mogucnost reklamiranja pa izvolite.
Ovde to nece moci, bar ne dok sa ja moderator i dok ova zemlja ne donese zakon o pomocnim lekovitim sredstvima , kod nas sad svaka susa moze da prodaje "biljne preparate" a bog te pitaj sta je u njima.
Za tvoju informaciju nagledala sam se efekata "biljne terapije".

Alternativna medicina,fitoterapija ima svoje veliko mesto u terapiji ali mora da se razlikuje zito od kukulja.

ako moze neko da mi pomogne, bila bih zahvalna. pre tri nedelje sam imala spontani pobacaj, a danas su mi tek stigli rezultati urinokulture, i razlog pobacaja naravno e.coli. Na nalazu mi pise "broj klica i 1l urina 1010. doktor kaze bez panike, prolom voda, uvin caj i divlja kruska. i kontrola za mesec dana.

sta znaci ovo 1010?

Back