Esherihija koli me muchi vec 4 meseca (shto, po postovima koje sam prochitala na ovoj temi - i nije mnogo - uzimajuci u obzir sluchajeve od po nekoliko godina), prvo mi je urolog prepisao , pa kada sam prestala sa terapijom, esherihia se vratila posle samo nekoliko dana! Onda mi je urolog uradio rendgenski snimak - i rekao da je ''sve u redu'' i da ce ta esherihia brzo da se izlechi uz pomoc injekcija - primala sam injekcije 7 dana - po 2 mg svaki dan - i bilo mi je bolje, chim sam prestala sa terapijom (posle 3 dana) - INFEKCIJA SE PONOVO JAVILA!

(( Mislim da cu poludeti od bolova - dok sam na lekovima (na palitrexu) sve je u redu, kada prestanem infekcija se javi posle svega par dana.

Ishla sam kod ginekologa, na detaljan pregled, poshto sam imala lasersku operaciju (kondilomi) pre 6 meseci, i ginekolog mi je rekao da je sve u redu, da je normalna bakterijska flora u vagini - uzeo bris, rezultati brisa su bili chisti i rekao mi je da je problem chisto urinaran. Nemam krvi u mokraci ali me ''tera'' na mokrenje na svakih 20 minuta (otprilike) a i cheshce, i uzasno me boli pri kraju kao da mi neko chupa utrobu, i ponekad uspem ''da iscedim'' samo par kapljica a uzasno boli. Ako neshto znachi - imala sam e. coli i kao dete (sa 2 godine) pa me je majka izlechila nekim chajem na razmucivanje koji se vishe ne proizvodi. Kako da umanjim bol?
Posle ....... sam pochela da uzimam ponovo ......, po savetu lekara, i 2 nedelje sam ih uzimala - i posle 5 dana od prestanka (tj. sinoc) mi se ponovo vratila bol, i infekcija! Urinokulturu sam radila svaki put kada bi mi se vratila, i nikada nije bilo mnogo e. colli, ne razumem zashto me toliko boli? I kako da je se konachno otarasim?
Mogu li se ozlediti ako pijem sve moguce chajeve (uvin, uvin u kesici, uvin na razmucivanje, i pijem sve recepte koje ste naveli na ovoj temi) u isto vreme?
Samo zelim shto pre da se oslobodim ovoga, para ne zalim.
Ovo je neopisivo muchenje, kao shto zna svako ko pati od ove bolesti, i sve bih dala da mogu da ga se efikasno reshim.