maslacak123
Početnik
- Poruka
- 3
Da li se zdrobljeni luk uveče prelije vodom ili se pije samo vodica koju on ispusti? Hvala unaprijed
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se zdrobljeni luk uveče prelije vodom ili se pije samo vodica koju on ispusti? Hvala unaprijed
Znam da ima mnogo lekovitih biljaka za koje kažu da pomažu kod eserihije, ali prema narodnoj medicini, a bogami i ovoj klasičnoj najbolje je uzeti čaj od uve http://www.lekovitebiljke.com/bolest/eserihija-koli-i-lecenje
A opet sa druge strane nije kod svih ljudi ista reakcija, mnogi se kunu da im je pomoglo nešto što drugima nije itd. Neki koji su imali puno bakterija izlečili su se brzo uz antibiotike, a drugi koji su imali malo vuku mesecima i sa antibioticima i sa prirodnim lekovima. Nema pravila...
drage moje nova sam na forumu,planiram trudnocu ali se borim sa ovom bestijom e.coli probala sam sve metode od antibiotika,do raznoraznih cajeva moze li neko da nam da savet kako se izboriti jel moze da se iznese trudnoca uprkos ovoj bakteriji?![]()
![]()
I ovo je JAKO bitno, džaba si ti izlečena, ako je ima on, ili bilo koju drugu bakterijugde je imas?
- - - - - - - - - -
jel ima partner?
ptico kako ti zeludac podnosi taj luka na prazno ujutru?
ja to ne smem
- - - - - - - - - -
e da kad pomenu beli luk, ima vaginalete kantarion beli luk i jos neke biljke, pa ko voli neka proba, mada sumnjam da moze da resi problem bez predhodnog rokanja antibioticima, to mozda posle antibiotika....
U početku malo bljaks, mada nisam jela čenove, eksiram onu vodicu, mora se, a garantovano efikasno
.
A te vaginalete sa b.lukom, mogu biti pored ove "moje " redovne terapije.
A pre svega devojka mora kod lekara, i uz sve lekove, i posle lekova, samo beli luknije tako gadno, navikneš se, i ne osećaš se
. Stvarno ...
kad se naviknes, onda vise ne osecas..ti
salim se..ne salim se..
luk se oseca..osecaju ga drugi
ali stvarno radi
to potpisujem!
moja sestra je samo zahvaljujuci njemu uspela da resi problem sa esherihijom
ono sto je bitno, to je da beli luk ne sme da bude kineski hibridni onaj sa krupnim glavicama, nego domaci, koji ima u manjoj glavici sacuvana sva antibakterijska svojstva
U početku malo bljaks, mada nisam jela čenove, eksiram onu vodicu, mora se, a garantovano efikasno
.
A te vaginalete sa b.lukom, mogu biti pored ove "moje " redovne terapije.
A pre svega devojka mora kod lekara, i uz sve lekove, i posle lekova, samo beli luknije tako gadno, navikneš se, i ne osećaš se
. Stvarno ...
ne pitam dal je bljak, nego kako ti zeludac podnosi
na prazan zeludac beli luk ume da bude zaebano i kod zdravog zeluca
ja to ne smem zbog zeluca
nema bljak kad je zdravlje u pitanju, al ima nezeljenih efekata, to je meni problem
ja ne mogu da jedem zivi luk
nisam se nesto posvecivala "proucavanju" belog luka, dal stvarno mora na prazan stomak il jok
sta je problem, hrana reaguje sa tim supstancama, menja sastav i vise nema antisepticno dejstvo, il sta?
mislim poenta je sto ne moze na hranu?
nisam se nesto posvecivala "proucavanju" belog luka, dal stvarno mora na prazan stomak il jok
sta je problem, hrana reaguje sa tim supstancama, menja sastav i vise nema antisepticno dejstvo, il sta?
mislim poenta je sto ne moze na hranu?
to od jutrosnje emisije na b92 a
znam
al rekoh hocu dublje, interesuje me pa cu da se bacim na bulju analizu, sta kako zasto