Escape the Room Games...

imam ključ, otvorio sam malu bočicu, zlato, džepni nožić, laser sa baterijama, kocku, poruku sa good luck, papir da trebam stisniti dugme na 10 sec, papir sa xx=42 (mislim da ima veze sa laserom), i nešto crno i veliko iz poda

Mene ne zanima rjesenje hocu sam da nadjem.
Ono sto je moj problem nakon sto sam nasao onu epruvetu i ono dugme ( valjda je dugme ) i onu cedulju ispod stolice nikako da ih se oslobodim odnosno da ostanu dole u inventaru kada ih aktiviram da vidim malo bolje o cemu je rijec onda ih vise ne mozes iskljuciti mozes minimizirati na onom malom x i to je sve, onda stalno se motaju po ekranu i ne mogu vise nista napraviti sta god da kliknem posto ih se ne mogu osloboditi moram ispocetka i tako stalno.Nervira me to .

Mene ne zanima rjesenje hocu sam da nadjem.
Ono sto je moj problem nakon sto sam nasao onu epruvetu i ono dugme ( valjda je dugme ) i onu cedulju ispod stolice nikako da ih se oslobodim odnosno da ostanu dole u inventaru kada ih aktiviram da vidim malo bolje o cemu je rijec onda ih vise ne mozes iskljuciti mozes minimizirati na onom malom x i to je sve, onda stalno se motaju po ekranu i ne mogu vise nista napraviti sta god da kliknem posto ih se ne mogu osloboditi moram ispocetka i tako stalno.Nervira me to .

Ako hoćeš sam da nadješ što pitaš nas?! :dash::dontunderstand::hahaha:

Cekaj malo hoces da kazes da kada jednom aktiviram ono iz inventara sasvim ne normalno i da je sastavni dio igre da ga posle ne mozes vratiti dole i da fakticki ne mozes nista uraditi i da nakon toga moras ponovo da igras . Sumnjam da je tako, ja sam mislio da je to neki bug koji se meni pojavljuje ali ako je to sastavni dio igre onda povlacim rijec treba mi pomoc kako da se oslobodim tog sranja tako da mogu da ga stalno dizem i spustam u inventar jer iskreno me nervira.

Back