Erotski film na dvd-u

Cruella:
...i privij me uza se. :)

...@chika
...e...gle`....

....on je kao tajni agent sa velikim qrcem.
...a ona treba da ga zavede i ubije. i pre nego shto dodje ko nje, ona celu pichku (a pichka joj k`o shubara, velichine k`o dlan od drvoseche) polije nekim napitkom za uspavljivanje. i on doshao i krenuo da lizze tu pufnu i zaspi.... e to je scenario.... :)

Ne znam za tebe...ali bi se ja tako izblamirao da mi devojka pokloni erotski DVD.....pa bwe jesi li mu devojka ili nisi :lol:

Bolje mu pokloni kondome.....bice bolje i tebi i njemu....a ako stvarno hoces da ga obradujes....kupi neke sa ukusom voca :twisted:

Gazdarica:
Americka produkcija, ispeglano, utegnuto i plasticno...
U prevodu - dosadno!
Pa i je i nije...sad se sve više i više bazira preko interneta-sve moguće vrste usluga...pa još kad se ide u srž ( fetiši, vezanje... throatfuck he he he ) sobra je američka produkcija, sve više i više Europljanki odlazi tamo + latina ( što je pun ku rac popularno )...pogledaj malo npr. bangbros il naughty america...to je sad in. Kakva Europa, nema Mađara, Čeha i na kraju Privatea...Amerika Amerika

h82love:
Samo sto sam se registrovala, nisam citala ranije teme, tako da je moguce da vec postoji ovako nesto.
Zanima me, gde u Beogradu, mogu da kupim erotski film na dvd-u?
Da li ih ima u sexy shopu, ili vec gde drugde?
Mom decku je rodjendan sledece nedelje, pa bih mu to "poklonila" :oops: :oops: :oops:
Bilo kakva informacija ce mi biti od pomoci

Al niposto ne gledajte zajedno taj film. Da ti ne padne na pamet da ponovite to isto..Ili da se razocaras u decka...Ili da ti se otvore oci...

Maslachak:
...i privij me uza se. :)

...@chika
...e...gle`....

....on je kao tajni agent sa velikim qrcem.
...a ona treba da ga zavede i ubije. i pre nego shto dodje ko nje, ona celu pichku (a pichka joj k`o shubara, velichine k`o dlan od drvoseche) polije nekim napitkom za uspavljivanje. i on doshao i krenuo da lizze tu pufnu i zaspi.... e to je scenario.... :)
gledo sum film.
misum das zove mačka od zelenog žada il tako nekako.
scenarijo je vr
film mi je držo pažnju celo vreme
bijo sum si ko opčinjen

Back