Еротске и сличне приче

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.813
Идеја је да пишемо еротске приче или просто приче које имају дозу еротике . Не и вулгарне или баналне .
Мислила сам да би било интересантно да задајемо тему за наредну причу али нисам сигурна да ће се уопште писати.
Ја ћу да започнем и моја тема је ЗАВЕСА а ви наставите.

Завеса :mrgreen:

Чекала сам да дође неко из агенције да ми донесе нека документа .Чула сам ауто и изашла на терасу , он је изашао из аута и погледао горе камени , погледи су нам се сударили..

Скренуо је поглед , вратио се у ауто и почео нешто да тражи по колима неколико минута.Сишла сам низ степенице и пришла до кола а он и даље није гледао у мене. Стајала сам поред и осмехивала се,све је деловало чудно.

Коначно је изашао , кратко ми пружио руку за поздрав и ја сам га повела у кућу. Осећала сам поглед на леђима док сам се пела степеницама испред њега.

Сео је фотељу и посматрао просторију , мене није ни погледао.Донела сам пиће и села преко пута .Повадио је папире и пребирао по њима , а ја сам брбљала о времену.

Одједном , нешто је пало иза мене . Испала је шипка од завесе.Примакла сам столицу да се попнем и вратим је на своје место. Док сам се истезала да наместим завесу , осетила сам руке на боковима..Преплавио ме талас врућине али нисам реаговала само сам довршила шта сам започела , без речи.Када сам сам се окренула да сиђем обухватио ме око бутина и спустио кратко уз себе а онда пустио и вратио се на своје место..Узео је опет оне папире , као да ништа није било ..Тишина ..

Застала сам и погледала га ,али није показивао оно узбуђење које сам осетила на пар секунди у његовом наручју... Помислила сам..

Пришла сам му , узела папире из руку бацила их на сто и коленом раздвојила колена.Стала сам између његових бутина и гледала га у очи и тек тада ме је погледао ..погледом од којег сам осетила да ми утроба гори.

Спустила сам се на колена гледајући га и даље у очи и почела да му откопчавам панталоне..Само је уздахнуо..осетила сам да је крут и кад сам га раскопчала завукла руку у панталоне и осетила га већ спремног и тврдог он је затворио очи и зауставио дах ..Држала сам га у руци и осећала се као неваљала девојчица која је добила омиљени сладолед ,лизала одоздо на горе , узимала уснама квасила и пропуштала кроз зубе нежно..

Стењао је главе забачене , дохватио ме за косу тражећи да га целог узмем и усисавала сам га ,осећајући на непцима вене и пулсирање ..док ми је он давао ритам.

-Ееееј стани...чула сам.

Повукао ме за рамена да устанем и подигао сукњу , свукао гаћице.

Клизнуо је прстима и осетио влажну и топлу са осмехом док сам стајала испред њега благо раширених ногу , другу руку је завукао под мајицу и дохватио груди.

Брзо сам свукла мајицу и сукњу преко главе , повукла му панталоне наниже и попела се на њега , опкорачила га . Примила сам га лако и када сам га осетила унутра отео ми се уздах ..застала сам.

Обухватио ми је образе снажно ме привукао и нагурао језик грубо и док ме љубио држао за гузу ,подизао и спуштао ..улазио је све жешће гледао ме у очи ..нови талас врелине скоро грозница облила од узбуђења које је расло..Увијала сам куковима да испратим његов ритам ..јечала сам , остајала без ваздуха..

- Молим те ..

Чуо је ..подигао ме и устао ,окренуо ме леђима ка себи и благо савио , попела сам се коленима на фотељу и ушао је полако а мени је у телу пожар горео.

Држао ме је за кукове , прсти су му се заривали испод костију кукова и улазио је снажно ..

Увијала сам се ка њему нудећи више , брже ,јаче..потпуно опијена..

Јаче јаче , престо..Све бржи , нестваран ритам који само такво узбуђење може да изазове ..Цело тело ми је горело од врелине ,ситни трзаји попут жице на гитари кад завибрира ..неиздрживо .

Врисак ми се отео од оргазмичне експлозије ..он је још који пут уронио и згрчио се на мени док сам осећала врелину која се разлива..

Не излазећи спутио је груди на моја леђа ,пољубио раме и шапатом питао јесам ли ок. Без речи сам климнула главом и склизнула на под и легла телом које нисам осећала.Легао је поред мене ,ћутали смо опуштени и испражњени..као муње које су се судариле и испразниле .

Идеја је да пишемо еротске приче или просто приче које имају дозу еротике . Не и вулгарне или баналне .
Мислила сам да би било интересантно да задајемо тему за наредну причу али нисам сигурна да ће се уопште писати.
bila je jednom lepljiva tema Erotske priče i taman kad htedoh da postavim link vidim da su je bačili u nezaborav...

Zavesa? Gde bas tu najskuplju....

Jutro će promeniti sve,

Vrata su se tiho otvorila i na njima se pojavila uredno očešljana cna kosa za kojom je išla senka. Svetlo iz kupatila skrivalo je lice u senci, a kosi davalo plavičast preliv. Tamna senka bi izgledala sablasno da pokreti nisu isticali gracioznost iako se obline nisu videle osim dugih nogu ispod siroke ravne muske košulje. osetio se miris jorgovana koji je tekao od senke i ispunjavao prostor i čula, a tiha muzika je razbijala potpnu tišinu koja je vladala u njegovoj stvarnosti.
Prišla je visokom prozoru prekriveno zastorima i razmakla ih odlučnim pokretom ruku, talasi mirisa, tamna senka na pozadini neba osvetljenog hiljadama zvezda, a belina snega je sasvim dovoljno osvetlila sobu. Zar u kaminu je jos odrzavao toplotu, Nije se pokrenuo pokriven laganom prostirkom koja je jos mirisala na njen parfem.
Probudio se kao resetovan u istom modu cim je sela preko njega rasirenih nogu drzeci cvrsto pokrivac da ne moze da se pokrene i spustila leptirov poljubac na njegove usne.
" Nećeš propustiti moj odlazak, još te nisam sasvim iskoristila?" "Hoću još toga." Dok ga je ljubila prešla je lagano rukom preko pokrivača između svojih nogu vragolasto ga gledajući u oči. Nije ni pokušao da se pomeri ni oslobodi. Pustio je da ga oblije blaženi osećaj zadovoljstva. Nije ustala dok je svlačila košulju i pokretom glave oslobodila kosu, samo se ispravila. pogled i pokret su ga naterali da zamisli ostatak tog lepo građenog tela i mogućnosti, što je izazvalo nov talas varnica kroz njegov stomak do grudi. Sasvim se predao i opustio čekajući šta će da smisli žena mačka.
Polako je povukla prekrivač naniže i naslonila grudi nja njegove naginjući se da dohvati usne svojim usnama. Kvrcnuo je žar u kaminu i pojavio se plamičak u njenim očima, koje su dobile vučiji sjaj. Pogled na te oči zaustavio mu je dah i novi talas uzbuđenja iz prepona. Osetila je to i pomamila se kao kada vuk oseti strah svog plena. Uzela ga je brzo i bučno. Tekli su osećaji, mirisi toplina se razlivala okružujući ih dok se nije desila eksplozija u njegovom telu, duši, svesti, a vučije telo sklopilo po njemu pretvarajući se u nežni opojni jorgan.
Otišla je i sa sobom odnela svoj balon topline.

Једна од @Wuka покварен комп па морам ја да је поставим.

Jer Ti si ova priča, ovaj san

Inspirišeš me u neočekivanim situacijama i na najgorim mogućim mestima, jednostavno kontrola tj samodisciplina popušta i onda kada mi samo mislima nexajno prošetaš...xmmm...Tišina je tada neuhvatljiva, neizdrživa, mašta se raspliće i zapliće na najneočekivanijim prevojima ovog tela koje samo kontrolu spoznaje, koje samo disciplinu mozga očekuje...xmmm... A kada je i sam nagoveštaj tebe u vazduhu opuštam se i rastapam u najmanjim kapima želje...mmm

Prošetao si noćas snom
Gospodario si njime
Telom
Željom
Htenjem
Gospodario si pokretom
Podavala se
Pohotno izvijala
Drxtavo tražila
Zahtevala
Dodirima mamila
Zavodljivo šaputala
Vrišteći tražila još i još i još
Halapljivo gutala čestice strasi da ostanu što duže u meni
Jer Ti si Strast ...
Ti si Želja ...
Ti si ova priča
Ovaj San....

Stajala sam kraj ogledala u tom snu, gledajući svoju kosu skraćenu, plavkastosrebrnu, mokru... na meni samo bademantil i seni što po zidovima ispredaju noć... U ogledalu uhvatih nemiran osmeh, bezobrazni treptaj dlana na bedru... Nežno da ne remeti titraj, ruka je sama krenula ka tom mestu, prevoju gde se vrat i rame spajaju, da oseti damar, da oseti nadolazeći miris, nadolazeću plimu... i tada u tom maxu ti izranjaš iz tame...
Grubim pokretom ruke obuhvataš mi potiljak i privlačiš ka sebi, snažno u trzaju... grubo i nežno, toplo i hladno... ti i tišina, ti i strast..
Ljubiš me i ljubim te... gladno, grubo, željno, očajno, nežno, jezici nam se prepliću u samo njima znanom ritmu, osećam mekotu tvog daha, dok rukama i telom čvrsto me držiš i pomeraš u nazad da me nasloniš na taj ples seni, da te osetim, a već jesam u pokretu... dok podrhtavam, šakama mi grliš obraze polagano da zapamtim taj tren, otvaram oči da sa tvojim pogledom uronim zajedno u tu nagotu naše želje, ove strasti ...
Tvoja ruka polagano klizi ka mestu gde te je moja pozvala, tu na granici vrata i ramena gde bilo igra sad već užurbanim ritmom...
Osećam tvoj jezik kako pulsira linojom koja vodi do grudi, kako bade mantil polako klizi sa tela, gola i poxotna oslonjena sada samo o tvoj dah, rukama slikam nevidljive niti ovog zanosa na tvojim plećima, dok jezikom gladno oblizujem taj prevoj gde se dlan i šaka spajaju... gde tvoji prsti nastaju, gde se ovaj dodir rađa...
Unutar mene kovitlaci, oluje...
Naglim pokretom guraš me od sebe, pogledom upijaš svaku brazdu nesavršenih linija ovga tela... prilazim ti vlažna i željna...
Rukama te guram u postelju i ližem jezikom vrelim stomak, igram se sa rupicom od pupka, čujem kako stenješ, čujem kako dišeš, osećaš kako ti se primičem usnama, milujem te jezikom meko, prvo nežno od korena ka vrhu i nazad... želim da osetim šta želiš, koliko želiš, da li me želiš...
Osećam kako tvoj jezik raste više od mogućeg u usnoj duplji, kako pulsiraš, osećam sokove... tebe, osećam kako prstima prelaziš preko mojih leđa, kako celim dlanom kliziš po koži, miluješ mi prstima vrelinu bedara... levom rukom pomeram butinu i vrelim jezikom prelazim po preponi, pratim kap znoja što lagano klizi, oblizujem žarom daxa i jezika tu kap, dajem ti svo uzbuđenje što jezik pruža, zubima po koži šaram da ta bol i želja budu sjedinjene u jedno - strast...
Osećam kako mi diraš bradavice, kako se od slasti krv napumpava u meni, jezikom ih maziš a zubima grickaš dok usnama kidaš, čujem uzdah, čujem svoj jauk... osećam, kako pratiš moje pokrete istim ritmom, kako zaustavljaš dah i lagano se grčiš…
Sada to htenje nežno klizi niz oznojena tela, osečam grč, titraj suzdržavanja, kako se dušek pod našim telima giba, desnom rukom mi hvataš lice i ljubiš ludački bolno, ljubim bolesno željno, dok se smirujemo da što duže traje…
Ruka ti je već ma mojim grudima, maziš ih prvo nežno, gnječiš ih, prstima stežeš bradavicu prvo jednu pa drugu, osećam kako su tvrde i bole od želje, jezikom si me sada već obgrlio igraš se mnome, vatreno me ližeš dok osećam u sebi kao se dajem, kako narastam… a onda se nežno otvaram, nestvarno lagano..

vrištim od tog dodira unutar sebe… ljubim te jezikom vlažno i svuda, xmm kako volim kada si ovako uzbuđen, kada me želiš, kada mi rukama držiš bedra i nedaš da se maknem, kada me osećaš...
Miluješ me po vratu, obuhvatio si mi rukom lice da daš poljubac, dok ritam nas maxnito njiše, lagano kliziš niz moja leđa i snažno rukom stežeš... govorim ti da sam s tobom sigurna, da znaš sve, da uživam u vođenju ljubavi sa tobom, da te želim do bola... pričaš mi da osećaš moj grč, da pratiš moj divlji ritam jer ja sam misao u glavi... lagano ostatci grča kidaju tela....

Probudio me je drxtaj... probudila me je želja... ta mahnita miomirisna energija kada si ti u snovima... dok srce i dalje pratilo je ritam otkucaja noći... tebe... mene... osećam još uvek... snoviđenje...

© 2013 by wucicca

...samo deo ...

Lagano je prišao vratima i posmatrao je kako se presvlači. Ona je otkopčavala haljinu laganim pokretima pred velikim elipsastim ogledalom.. on je upijao svaki njen pokret.. a potom ne izdržavši munjevito uđe u sobu i dok je ona navlačila gornji deo.. uhvati je za ruke dok su one još bile u vazduhu..
On je sleđena stajala dahćući od blizine njegovog lica njenom vratu. Osetio je kako kroz njega prolaze žmaraci , oslobodi jednu ruku i lagano je prešao preko njenog lica.. vrata grudi sve do svilene kože njenog stomaka.Tom rukom je pritiskao ka sebi,dok je drugom otrgao haljinu iz njenih ruku i bacio je na pod.Ostala je bez ičega na sebi ,potpuno ogoljena.prislonio joj je glavu na vrat i posmatrao u ogledalu blistavu belinu njene kože,dok joj je rukama obuhvatao grudi.

Natalija je,paralisana od brzine njegovog ulaska,stajala ukočeno i da je on nije tako čvrsto pripijao uz sebe sigurno bi je noge izdale.Osećala je blagu slabost u kolenima,a od njegovog daha na vratu joj se razlivala toplina celim telom.Potpuno sluđenih misli,oduzeta,a opet...taj čudni topli talas joj je preplavljivao telo i misli.Osetila je ,pretpostavila njegovo uzbuđenje na svojoj zadnjici i to je plašilo,a opet i budilo sva čula.On je polako kliznuo jednom rukom preko stomaka i pupka do boka,malo je odmakao od sebe da se oslobodi pantalona i kada je ponovo privukao uz sebe,vrelina njegovog čvrstog uda je gotovo opekla.Svo vreme je posmatrao u ogledalu i samo sitnim poljupcima dodirivao vrat.

Dah joj je postao isprekidan,lice je gorelo,oči zatvorene,glava joj je pala unazad na njegovo rame kad joj ruku spustio do nežnih vlasi njenog brežuljka.Zavukao je samo svoj tanki dugi prst ,nežno razmičući usmine...Iznenadila ga je i još jače uzbudila vlažna vrelina koju je osetio.Nije više mogao da čeka .Milovao je te glatke,vlažne neravnine dok je drugom rukom srušio sve sa toaletnog stočića,brzo,nestrpljivo.Gurao je polako ,presavijao dok nije grudima i glavom osetila hladnu površinu stola.Ušao je u nju lagano,bila je tako vlažna...

Natalija je osetila samo slab bol,a kada ga je osetila u sebi,celog,do kraja,nije želela da prestane,oteo joj se uzdah,dubok poput jecaja,molbe.Eksplodiralo mu je u glavi od zadovoljstava,nije se više uzdržavao..Ulazio je sve brže i jače u nju.Čvrsto joj je stezao bokove,tanka koza na bokovima kroz koju je oseća pomeranje mišića kad se pomerala ka njemu da ga dublje primi,vukao je ka sebi.Zabijao se u nju u ludom ritmu...a on ga je ..pratila.Doživeo je tako snažan vrhunac ,kao nikada do tada.Ta mala buržujka....

...jedne priče...

Vešticiji mrak

Culo vida nije postojalo u ovom vešticijem mraku.Samo dodiri i miris majskih lipa koji se mesao sa mirisom strasti,kojoj sam se prepustila.Nista mi u tom trenutku nije bilo vazno osim njega, koji je bio sama neznost.

Nozdrve su mi se sirile, udisaji postajali sve brzi, vrucina sve jaca

Osecala sam ga, njegovo telo i ruke kojih sam postala svesna u trenutku kada se vrisak oteo iz utrobe i naterao da zagrizem jastuk.Gubila sam osecaj za prostor i vreme, izvijena,dok mi je pritisak njegove ruke na glavi mutio svest a kosa se prosipala po jastuku.Osecala sam po koju kapljiu znoja koje su padale na moja ledja,dok se pomerao a drugom rukom klizio od mog vrata preko ledja do butina i nazad.Telo mi je pulsiralo a soba se vrtela kao ringispil dok smo se kretali u istom ritmu.Nisam zelela da stane.Ni da izlazi iz mene,a ni da svane.
Samo sam htela jos, tog mraka sa mirisom lipe i njega u meni

Poslednja izmena:
Дођи..

И све што знаш и не знаш и разум и памет остави испред прага ..

Када приђеш обгрли ме око струка , притисни ме уз себе јако..

Згужвај косу и пољуби ме ,попиј ме пољупцима , поједи као колач после дијете жељно и гладно..

Наслони ме на зид ,ту у ходнику ..и прибиј ме телом да осетиш моје кости урезане у твоје..

Додирни омириши окуси загризи све што пожелиш..твоје је.

Осети колика је жеља у теби ,колико желиш да си у мени , да смо једно ..

Закуцај ми мисли и тело , распали ватру да не осетим хладноћу зида..и не води ме даље ..Ту , одмах и сад неодложно без чекања без размишљања ..

Само жеља и страст нека ти управљају мишићима костима ...целим телом.

Истерај снагом жеље своје сав страх и обзир и разум из мене..Натерај ме да вриснем да молим да ћутим да не постојим ..

Запали ми кожу ,натерај ме да поруменим од ватре у утроби ..подигни спусти окрени заврти .... остави трагове по кожи ..испиши жељом путању по мом телу.

Само не стај не успоравај , нападни ме као дивља звер свој плен и не пуштај док не паднемо ту на прагу мртви да би се поново родили ..као нешто друго.

Сачекаћу те на вратима у хаљини обавезно..

Када ми зарониш погледом у очи пола снаге ће ме издати..

На ногама ме држи само рука око струка оков који жари и пољупци ...на које се моје усне безусловно предају..моје усне језик ..

Напет си осећам сваки ти мишић осећам како ме сабија у хладан зид и кости се гребу сударају ..

Као копривом ожарена кожа све врелија и клиска изазива ..сваки додир уснама језиком зубима ме убија по мало ..немам мисли немам разум немам себе..

Док се убилачком жељом заривају прсти осетићеш под кожом да трепери свака тетива ..и ти си у мени и ја сам у теби и глад је у нама..и спаљује нас и спаја..

Док не паднемо мртви ту на прагу да би се поново родили..као нешто друго.

Ja cu ponoviti pricu sa one teme koja je volsebno nestala...

JUTRO

Jutro,6:10,gasim alarm, protezem se I leskarim jos neki minut, ne zureci sa ustajanjem. Jos jedan radni dan koji se ne razlikuje od mnostva prethodnih je ispred mene. Zvuk poruke preseca tisinu..

Pise mi ona…Salje mi sliku slikanu u ogledalu, slikano prethodno vece. Znam da je ona, iako se lice ne vidi, prepoznajem taj oblik grudi, mladeze na desnoj ruci I na levom boku, malo ispod rebara. Prepoznajem taj fini prelaz izmedju struka I kukova, zaobljenih na najlepsi nacin, ni previse velikih, ni previse malih. Znam svaki milimetar njegog tela……

Vracaju mi se slike od pre 10 dana, lezimo jedno pored drugog, njena glava na mom ramenu, goli, znojavi, zadihani…Kaze mi-“Znas,nedelja iza nas je bila savrsena”, pa uz uzdah produzi “ali od sutra sa ovim moramo prestati!?” Znam,ali cutim. Previse mi je bila dobra ta nedelja, suvise sam se navikao na miris njene koze, na dodir njene ruke na svom telu, na njen glas. Uspela je ono sto ni jednoj nije pre nje uspelo, da se navucem na nju kao na heroin za samo jednu nedelju.

Vracam se u mislima na pocetak svega, sedimo, pijemo kafu, Razgovaramo o svemu i svacemu, zatvoreni protiv svoje volje, u iscekivanju da sto pre prodje. Naglo ustaje,odlazi,kaze da zuri…Posle nekoliko minuta mi stize poruka-morala sam da pobegnem, toliko te zelim da sam se plasila da cu te silovati.Na poziv da se vrati,nista ne odgovara, samo dodje I zakljuca vrata za sobom. Zagrlim je, krenem da je poljubim, ona drhti celim telom, gleda me prelepim plavim ocima, dubokim kao more. Usne nam se spajaju u poljubac, strast kipi iz nasih tela, ali ne zurimo, polako se priblizavamo krevetu, lezemo ne prekidajuci poljubac, lagano se oslobadjamo odece. Tela nam se dodiruju, vreme prestaje da postoji za oboje. Prestaje da postoji sve osim nje, tu, pored mene, usne nam se ne razdvajaju ni na sekund dok vodimo ljubav dugo, strasno a u isto vreme ne zureci ka vrhuncu.

Prvi nalet strasti je prosao, lezimo jedno pored drugog I cutimo…Prekida tisinu sapatom-“ Nikad do sada nisam pomislila da cu moci ovako da se predam nekome, lako i u isto vreme do poslednjeg atoma”. Pocinjem da je ljubim po vratu, osecam miris koze I blag miris parfema, trudim se da ni jedan milimetr ne preskocim, da zapamtim svaki delic nje… Spustam se na grudi, ona se trza u ponovnom naletu strasti, prepusta se potpuno mojim usnama, rukama koje gladno prelaze sa grudi na stomak, gladak, u isto vreme I cvrst I mekan, polako se spustam nize, jos nize…’Ne zaustavljaj se” procedila je kroz zube dok sam jezikom istrazivao njeno medjunozje a rukama je cvrsto drzao za bokove,kao da se bojim da ce pobeci…

Ponovni zvuk alarma me vraca u realnost, ustajem I polako pocinjem da se oblacim.

Celu jednu nedelju, dugih a u isto vreme prekrtakih 7 dana smo svaku noc upijali jedno drugo, znali smo da je to to, i da kad sve prodje, bicemo samo kolege koje se ponekad vide u prolazu. Osim nekoliko tragova noktiju i jednog blagog ugriza na grudima, ostala su samo lepa secanja, nada da ce sve to mozda nekad da se ponovi. I poneka fotografija,da mi da do znanja da se i sama nada istom…

Back