istrazivach
Primećen član
- Poruka
- 779
hehehe bogat je onaj ko ima maste pa to vazi i u ovom slucaju ;nista nije nemoguce,sve se moze ,ako je na dobrovoljno ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_Pan:E imo sam sinoc fantaziju da lezimo ja i jedna nevidljiva devojka na krevetu i pricamo... nesto kao duh... nema telo... al psiha joj je bila super... I tako lezimo ...i nista... a kakva fantazija...![]()

maryann:ja imam fantazija vise nego sto moj dragi moze da podnese...a i ja volim sve sto imam da kazem srpski, a ne da uvijam a isto tako me pali kad mi on kaze "e, sad mi uradi ovo, sad ono"... a on to bas i ne voli. zar to nije glupavo? mislim, mogu da te olizem, a ne mogu to da kazem... moram da ga prevaspitam...
istrazivach:hehehe bogat je onaj ko ima maste pa to vazi i u ovom slucaju ;nista nije nemoguce,sve se moze ,ako je na dobrovoljno ...

Kad bi ti skontala da se ja to samo zezam... ili ti da nekog zezam... nauci da se salis bre... :razz:hanibaI77:e bojim se da ti se ta fantazija nece ostvariti ni za 100god!!!![]()

(ovo sam video od Divlje) i gospodjica Z.
G pokusa da ubaci i cetvrti vibrator... al ne uspe... jbg tesna je... 

Svrasavala je...

Pa sad svako govori sta mu na umu... proizvod licnih submisli a bogami i podsvesnih zelja...GalebDzonatan:si siguran da od silnih vibratora bar jedan ne pojeba i tebe![]()

GalebDzonatan:si siguran da od silnih vibratora bar jedan ne pojeba i tebe![]()
svaka cast

GalebDzonatan:ozeni se![]()
Ima vremena... A i znaš kako kažu: te udate znaju šta hoće - samo SEX. 
iluzionista:Još sam ja premlad za to.Ima vremena... A i znaš kako kažu: te udate znaju šta hoće - samo SEX.
![]()

Kiss_me:Moja erotska fantazija je ona scena iz filma "9 1/5 nedelja" kad joj zaveze oci, uzme kockicu leda i pocne da klizi niz njeno lice, kozu, telo sa ledom, rukama, usnama ..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
I pored pustih obecanja nekih od mojih partnera, jos mi niko ne priusti to zadovoljstvo, te ovo jos uvek ostaje samo moja fantazija
![]()