Erotske fantazije...

ja imam fantazija vise nego sto moj dragi moze da podnese...a i ja volim sve sto imam da kazem srpski, a ne da uvijam a isto tako me pali kad mi on kaze "e, sad mi uradi ovo, sad ono"... a on to bas i ne voli. zar to nije glupavo? mislim, mogu da te olizem, a ne mogu to da kazem... moram da ga prevaspitam...

maryann:
ja imam fantazija vise nego sto moj dragi moze da podnese...a i ja volim sve sto imam da kazem srpski, a ne da uvijam a isto tako me pali kad mi on kaze "e, sad mi uradi ovo, sad ono"... a on to bas i ne voli. zar to nije glupavo? mislim, mogu da te olizem, a ne mogu to da kazem... moram da ga prevaspitam...

JESTE GLUPAVO ZATO JA VOLIM I DA PRIČAM I DA MI PRIČAJU!!!!!!!

fm-f fantazija :lol:

Daklem pojavise se na mojim vratima gospodjica G :lol: (ovo sam video od Divlje) i gospodjica Z. :roll: Otprilike tolika razlika u godinama da pomislih mama i cerka... da ne kazem skoro dupla razlika...

Na polovini sobe se naleze resetke tako da se nikako ne moze proci na drugu polovinu.
Gospojica G je smestena na fotelju... u jednoj polovini sobe.
A ja i miss Zed pokidasmo nase krpice sa nas u drugoj polovini...
G. G. je pocela igru sa vibratorima dok smo mi toli u strast...
Jezikom sam oblizivao oko bradavica Z i to uvek tako da G vidi... Palili smo G...koja je ocigledno sve vise penila i sve jace gurala vibrator... o pardon 2 vibratora...
Ja i Z shvativsi da se ona prima... pocesmo namerno da je zezamo... Poceli smo neki divlji sex ispred nje... G uze i treci vibrator...
Ja naguzih Z i poceh je sopati po guzi... A Z iz zezancije poce da pusta zvukove njiii njiii :lol: G pokusa da ubaci i cetvrti vibrator... al ne uspe... jbg tesna je... :lol:
Nagurah Z na resetke tako da su joj grudi prosle na drugu stranu... G htede da je uvati za grudi da je lizne... Ustade sa fotelje... al u tom trenutku ispadnu ti svih njenis 6 vibratora... 3 iz svake rupe na zemlju... i ona se okliznu na njih... i padne na patos.... :lol:
Otvorila je oci i pogled joj pade na... Ultra mega giga... king size dildo na podu... oci joj se zacaklise... ovo je sanjala godinama... drhtavim rukama ga pomazi... a zatim poce da ga oblizuje...
Miss Z je pocela da vristi, a bogami i njisti :lol: Svrasavala je...
"Gospodjica" :roll: G sede na fotelju dignu noge na sto i podigne dildo prema nebu kao neku svetu relikviju... A zatim iz sve snage spusti ruke i ... vrisnu i ona... Ja i Z se pogledasmo... jel joj dobro... al tek par sekundi videsmo njen blazeni osmeh na licu i skontasmo da je onaj krik ustvario bilo svrsavanje...
E tad se i ja bacih u sevdah... par sekundi pre nego sto cu svrsiti... pruzih ruku kroz resetke i uhvatih G za kosu... ona je jos uvek bila u transu i ispustala zvukove mmmm mmmm mmmm ... ja joj zabodoh u usta moj palmir i srucih njegov sadrzaj niz njeno grlo... mmm mmm se culo i dalje...
:mrgreen:

Kiss_me:
Moja erotska fantazija je ona scena iz filma "9 1/5 nedelja" kad joj zaveze oci, uzme kockicu leda i pocne da klizi niz njeno lice, kozu, telo sa ledom, rukama, usnama ..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

:( I pored pustih obecanja nekih od mojih partnera, jos mi niko ne priusti to zadovoljstvo, te ovo jos uvek ostaje samo moja fantazija :cry:

Dosla zima...sad bar ima leda...

Back