EROS RAIN

I kiša moze biti erotska...Ako ste kraj nekog kog volite...I jedan krevet za dvoje, ,i šaputanja i dodiri...i mazno protezanje...
U mom gradu kiša pljušti danas...A ja kraj kompa uz lepe note...I pronadjoh ovu melodiju...

Volim kišu,vec sam pisala o tome...I sada me ova melodija samo još vise podseti na šta me asocira i mami ova kiša...Ali ništa od toga...Ne mogu da uživam uz ovu muziku i maštam,jer moja ćerka me zove i podseca: "Ustaj,obećali smo baki da ćemo doći"...Naravno,znam,evo idem...

I moram ići sada,a vi uživajte u kiši i ovoj divnoj melodiji,a ako ste srećnici uživacete s nekim,a ne sami...

under-the-rain.jpg

Današnja kiša nema kraja.
Današnja kiša je izgubila svoj početak.
Koračam prema tebi razmišljajući koliko se već dana ovako viđamo.
I pričamo...
Pričamo kao i uvijek- polako i pametno.
Sve što sada vidim podsjeća me na Onaj Grad koji našoj vrsti na kraju ostane.
Naša vrsta voli starinske filmove. Oni hrane usvojene taštine.
Tvoja tišina mi opet bistri misli.
Kad prođe pokloniću ti svoju. Nek' vode ljubav kako to samo tišine čine.
U pauzi svega beznačajno ti govorim što sam sutra želio reći...
I juče.
Kiša još pada i nije hladno.
Kafa u šoljicama strpljivo čeka pokoravajući se dobovanju naših čežnji. Volim kišu kad nije hladno i kad pijemo kafu tamo gdje posluga ne voli svoje goste, tamo gdje ni muzika nije dobra.
Na takva mjesta odlazimo sve više, naročito kada ovakva kiša pada... kada sve ostaje iza nas. Pitam se hoću li u Drugom gradu imati svoje mjesto i nekog poput tebe da mi upotpuni popodneva mokrih utoraka, srijeda, ponedeljaka i onih ostalih...
Pomalo se brinem... ne zbog sebe, već zbog tišine
Znaš već... Znam da znaš.

Mehmed Meša Begić

In_the_Rain.jpg

...dobro , otkrismo da nasuprot erotske kiše stoji ona njena ružna suprotnost zvana : samoubilačka.......žalosno je što sve manje ljudi uživa sa kišom , kao nekad...nekada davno, izlazili smo razgolićeni na letnju kišu...smatralo se ko opere kosu s kišom daće biti mekana, bujna , lepa ...dans su neka druga vremena....zaista... no nezavisno od toga ja volim kišu kao i svaki drugi dan ....treba voleti život..:think::bye:

123loncar;bt118787:
...dobro , otkrismo da nasuprot erotske kiše stoji ona njena ružna suprotnost zvana : samoubilačka.......žalosno je što sve manje ljudi uživa sa kišom , kao nekad...nekada davno, izlazili smo razgolićeni na letnju kišu...smatralo se ko opere kosu s kišom daće biti mekana, bujna , lepa ...dans su neka druga vremena....zaista... no nezavisno od toga ja volim kišu kao i svaki drugi dan ....treba voleti život..:think::bye:

Lepo si ovo rekao...Ta letnja je divna jer me mami da istrcim bosa...Bilo bi lepo istrcati zajedno sa nekim i ljubiti se na kisi...Kao nekad u mladosti...

DUNJA W;bt118793:
Lepo si ovo rekao...Ta letnja je divna jer me mami da istrcim bosa...Bilo bi lepo istrcati zajedno sa nekim i ljubiti se na kisi...Kao nekad u mladosti...

....ovo sam sačuvao za takve želje :

Uploaded with ImageShack.us

....ponavljanje ovog snimka nesmeta , jer u tvojoj rečenici kazano je sve što slika nosi sa sobom ...

Poslednja izmena:
...kažu , ljudi različitih polova prvo se onjuše ; i to na velikoj daljini ...
prihvatljiv miris ( da tako kažem ) , pamti se večno i uvek ista osećanja
i reagovanja izaziva...da nepoveruješ ...

Back