gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Odgovorila sam Emociji, ti me uvek skapiraš.![]()
Sad mi josh i cvike trebaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovorila sam Emociji, ti me uvek skapiraš.![]()
:rolleyes: ja sam ti zapala u klimaks nekima proradi vagina a nekim zhenama zhiFce. I sad begaj
A ko će da zna ako ne muškarci,kako da ja to ispitujem? Kažem da ću morati da odgledam emisiju...![]()
još jedna uzaludna ljubav, kako ti bre to serdce izdrži tolika razočarenja?
Pjevajuchi![]()
Najveca i najbolja erogena zona kod mene je mozak![]()
Eto vidis, prevelika ocekivanja do cega mogu da dovedua imaš i dobrih lekova tamo u njemačku. misim štos džaba solazila s planine ako ćeš da ignorišeš dostignuća visokocivlizovane zemlje
- - - - - - - - - -
baš sam se pitao koja od vas koko ovaj forumašica će prva da odva ovaj napiše ovo. očekivo sam da to bude šojka
Na TV sam vidjela neku emisiju koja se bavila tom tematikomneke su slabe na vrat neke na ushi itd. E sad mene zanima a: dje je vasha i b: KO je pronasho vi sami ili osoba x
)) guten abend Serbien
nisam reko da ne ispitujemo vec neznam dal je bas to tolko sa svakom zenom i erogenim zonama
Eto vidis, prevelika ocekivanja do cega mogu da dovedu![]()
ovde se krije jako perfidna uvreda za šojku. ja u takvom razgovoru neću da učestvujem.
Eh,a ja mislila da znaš,pa ćeš da se raspišeš...Pogledajte prilog 324295
sta bi se raspitao probas da ocenis i onda ide onaj iznenadjujuci trenutak
disanje za vrat, ljubis, grickas uvce, ljubis niz ledja, guzu, unutrasnjost butina, probas ispitujes, mahom pali
ako ne, onda je vec problem, onda ides na zadnju kartu![]()
Opet mi se tema otima kontroli
sto ti prepisujes od mene?![]()
Čačkaš erogene zone,a htela bi da držiš sve pod kontrolom....pa ne ide.Prepusti se i uživaj...![]()
moja erogena zona je kad mi ustima vakumira kurčinu
moja e zona je njena picaNa TV sam vidjela neku emisiju koja se bavila tom tematikomneke su slabe na vrat neke na ushi itd. E sad mene zanima a: dje je vasha i b: KO je pronasho vi sami ili osoba x
)) guten abend Serbien
pa reci, jesam u pravu il sam u pravu?
Pa jesi,od tog nema bolje,ali da im to zalepis na temu![]()
Pa jesi,od tog nema bolje,ali da im to zalepis na temu![]()
Ma pusti ih nek mastajuKoji ste vi seljaci pa to je strashno
Koji ste vi seljaci pa to je strashno
Ima puno istine u ovome sto govori Vensan Kasel.Svaka zena treba znati kako ziveti sa muskarcem. Naprimer penis je veoma bitan u zivotu svakog muskarca to je njegova muskost.Zato je potrebno dodirivati, maziti, ljubiti , okusiti njegov penis svakodnevno.Samo tako ce se osecati, voljenim i muskim..Ovo stvarno mislim ozbiljno, ni malo se ne zezam
.