EPS i placanje struje?

Duskwood

Iskusan
Poruka
5.058
Ljudi kako mi sada placamo struju?

Ovi iz EPS-a su sjebali sve, nemaju para za popisivace, pricaju o nekakvoj aplikaciji.

Koja aplikacija? Sta? Kako?

Da li se moze uplatiti isti iznos na nas poziv na broj iako su rekli da ce menjati poziv na broj? Da li se on sada sa svakim novim racunom menja itd?

Calculating Figure It Out GIF

Ovi iz EPS-a su sjebali sve, nemaju para za popisivace, pricaju o nekakvoj aplikaciji.

Da li se moze uplatiti isti iznos na nas poziv na broj iako su rekli da ce menjati poziv na broj? Da li se on sada sa svakim novim racunom menja itd?

Ja sam platila danas, još uvek je sve isto.

sajt im radi odlicno za placanje i imas punu evidenciju potrosnje, uplata i sve.
cak i uporednu potrosnju sa prethodnim godinama.
vec mesecima placam preko tog portala.
dace ti i popust na racun koji pokriva troskove placanja preko neta tako da prakticno placas bez provizije, kao da si isao u masarikovu.

https://portal.eps.rs/

Ucitas sam 1-og u mesecu,slikas telefonom i na tu aplikaciju posaljes E.D.Kod nas jos ocitavaju.

Kod nas su uveli digitalna brojila. Prvo su izmjestili brojila iz kuće i onda su ih ugradili. Plati se svaki mjesec koliko se potrošilo i nema greške. Nemojte se dat zaebavat sa tim glupavim aplikacijama. Nije vaš posao da očitavate brojila. To su gluposti. Opet će popisivači morat izaći van jer stari ljudi neće sigurno instalirat aplikaciju i učitavat stanje. Kojem to idiotu je palo na pamet

Ja nemam tu aplikaciju,a ni aplikaciju moje banke da mogu da placam telefonom.Meni dolaze racuni na kucnu adresu u koferti i kada stignu,onda placam racune.I ne idem u elektro distribuciju,nego u posti,placam sve racune.Dok ne ubace samoocitavajuca brojila,nema sta da trazim,oko njega.I ovako stalno naglasavaju da je to njihovo.Mislim na brojilo.Onda nek ocitavaju.To je pocelo po Beogradu i vecim gradovima,ali ne potpuno.Kada odrade to sto trebaju,onda cu i da instaliram aplikacije za placanje.Inace trazicu da mi racun dolazi na kucnu adresu,dokle god budem mogao.Papir je papir i ostaje,a na telefonu moze svasta da se desi,pa da mi naplate za neki mesec 2 x.

e nesretnice...

odavno OBRAZOVAN svet placa racune preko tako sto ih pogleda na sajtu eps. aplikacija se skine registrujes se i tamo sve ima, racuni poslednjih godinu ako ne i vise, uplate poslednjih godinu...
mozes ga odstampati ako imas stampac , ako ne prepise racun poziv na broj i cifru , pa popuni uplatnicu ili to odradi preko aplikacije banke u kojoj imas racun...
na sajtu se prvo pojavi racun pa tek psole nekoliko dana tri do 4 dodje u sanduce onima koji dobijaju putem poste...

postoji i druga aplikacija koja se skida preko plej prodavnice to je za PRIJAVU STANJA NA BROJILU , da ne cekas da ti ocitajuto je EDS ili ED srbije, to kad isntaliras pritisnes na prihava stanja potom upisese sifru mernog mesta (imas na racunu nepismeni stvore) , brb rojila i slikas stanje na brojilu pa aploadujes tu... i to je to

inace neupuceni stvore zbog mucki oko tendera za dodelu firmi koja ce popisivati jedna firma se zalila pa je povucen ugovor onima kojima su dodelili pa je prosli mesec eps slao svoje radnike na popis kao pre... i ovaj mesec ce odraditi tako

no ja vec godinu dana i jace koristim aplikaciju EPS

ne brukaj se vec se mdoernizuj i civilizuj jer 21 vek je ne budi elektronski nepismen...

Ja nemam tu aplikaciju,a ni aplikaciju moje banke da mogu da placam telefonom.Meni dolaze racuni na kucnu adresu u koferti
super trebali bi da ti uadre dostavu preko poste jedno 1500 din (jer trose papir i vreme i stete prirodi) pa ces napraviti palikaciju eps sto je prosto, i onda ces i ako nemas aplikaciju banke , prepisati potrebne podatke sa racuna - racun primaoca , poziv na broj i iznos racuna pa to upisati na obicnu uplatnicu odneti u banku i uplatiti

niko se nede dodatno zaebavati oko tebe i oko ko zna kolko takvi. ok razumem one penzose preko 70 godina da kazu ne razumeme se jbg ali sve ostal otreba opiciti sa jedno 1500 dodatnih dinara na dostavu preko poste pa da vidis dalce se pravite neuki...

21 vek je stvar je prosta, em ces dobiti racun bar 4 dana ranije ako ne nekada i nedelju dana...
isto tako i info stan ili komunalije ,evo komunalije za ns se mogu prek osajta videti pre dva dana a putem psote nece doci do sredine iduce nedelje minimum...

i kada stignu,onda placam racune.I ne idem u elektro distribuciju,nego u posti,placam sve racune.Dok ne ubace samoocitavajuca brojila,nema sta da trazim,oko njega.I ovako stalno naglasavaju da je to njihovo.Mislim na brojilo.Onda nek ocitavaju.
nek ocitavaju ali racun prvo poakzu na sajtu. od tog dana dok ne dodje tebi u sanduce prodje rekoh minimum 4 dana ako ne i vise ...
a mozes i sam sliakti pa im psoalti prek odruge apliakcije u rpethodnom postu sam objasnio
umeju nekad da zaebu...

To je pocelo po Beogradu i vecim gradovima,ali ne potpuno.Kada odrade to sto trebaju,onda cu i da instaliram aplikacije za placanje.Inace trazicu da mi racun dolazi na kucnu adresu,dokle god budem mogao.Papir je papir i ostaje,a na telefonu moze svasta da se desi,pa da mi naplate za neki mesec 2 x.
ja imam stampac iodmah sitog dana kada se pojavi na sajtu racun , ja ga odstampam on je POTPUNO ISTI :mazi:
a papir je staromodno resenje i plus steti prirodi. svigde u svetu je ovako... em gube vreme i mroaju da placaju ljude koji to odstampaju svima vama pa dok posalju pa postu...

ovak oce elktronski i ustedece se mnogo plsu ekoloski je...

i nije samo u bg u ns ja to radim vise od godinu dana a ljudi i pre mene...

super trebali bi da ti uadre dostavu preko poste jedno 1500 din (jer trose papir i vreme i stete prirodi) pa ces napraviti palikaciju eps sto je prosto, i onda ces i ako nemas aplikaciju banke , prepisati potrebne podatke sa racuna - racun primaoca , poziv na broj i iznos racuna pa to upisati na obicnu uplatnicu odneti u banku i uplatiti

niko se nede dodatno zaebavati oko tebe i oko ko zna kolko takvi. ok razumem one penzose preko 70 godina da kazu ne razumeme se jbg ali sve ostal otreba opiciti sa jedno 1500 dodatnih dinara na dostavu preko poste pa da vidis dalce se pravite neuki...

21 vek je stvar je prosta, em ces dobiti racun bar 4 dana ranije ako ne nekada i nedelju dana...
isto tako i info stan ili komunalije ,evo komunalije za ns se mogu prek osajta videti pre dva dana a putem psote nece doci do sredine iduce nedelje minimum...

nek ocitavaju ali racun prvo poakzu na sajtu. od tog dana dok ne dodje tebi u sanduce prodje rekoh minimum 4 dana ako ne i vise ...
a mozes i sam sliakti pa im psoalti prek odruge apliakcije u rpethodnom postu sam objasnio
umeju nekad da zaebu...

ja imam stampac iodmah sitog dana kada se pojavi na sajtu racun , ja ga odstampam on je POTPUNO ISTI :mazi:
a papir je staromodno resenje i plus steti prirodi. svigde u svetu je ovako... em gube vreme i mroaju da placaju ljude koji to odstampaju svima vama pa dok posalju pa postu...

ovak oce elktronski i ustedece se mnogo plsu ekoloski je...

i nije samo u bg u ns ja to radim vise od godinu dana a ljudi i pre mene...
Mogu da posisaju za 1500 dinara.Duzni su da posalju racun.

Back