super trebali bi da ti uadre dostavu preko poste jedno 1500 din (jer trose papir i vreme i stete prirodi) pa ces napraviti palikaciju eps sto je prosto, i onda ces i ako nemas aplikaciju banke , prepisati potrebne podatke sa racuna - racun primaoca , poziv na broj i iznos racuna pa to upisati na obicnu uplatnicu odneti u banku i uplatiti
niko se nede dodatno zaebavati oko tebe i oko ko zna kolko takvi. ok razumem one penzose preko 70 godina da kazu ne razumeme se jbg ali sve ostal otreba opiciti sa jedno 1500 dodatnih dinara na dostavu preko poste pa da vidis dalce se pravite neuki...
21 vek je stvar je prosta, em ces dobiti racun bar 4 dana ranije ako ne nekada i nedelju dana...
isto tako i info stan ili komunalije ,evo komunalije za ns se mogu prek osajta videti pre dva dana a putem psote nece doci do sredine iduce nedelje minimum...
nek ocitavaju ali racun prvo poakzu na sajtu. od tog dana dok ne dodje tebi u sanduce prodje rekoh minimum 4 dana ako ne i vise ...
a mozes i sam sliakti pa im psoalti prek odruge apliakcije u rpethodnom postu sam objasnio
umeju nekad da zaebu...
ja imam stampac iodmah sitog dana kada se pojavi na sajtu racun , ja ga odstampam on je POTPUNO ISTI

a papir je staromodno resenje i plus steti prirodi. svigde u svetu je ovako... em gube vreme i mroaju da placaju ljude koji to odstampaju svima vama pa dok posalju pa postu...
ovak oce elktronski i ustedece se mnogo plsu ekoloski je...
i nije samo u bg u ns ja to radim vise od godinu dana a ljudi i pre mene...