EPS će građanima pleniti imovinu!

• Začetnik teme Začetnik teme MMMD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MMMD

Zainteresovan član
Poruka
296
Svi dužnici koji su nagomilali dugove za struju, kao i dužnici za RTV pretplatu, moći da očekuju sudske izvršitelje za prinudnu naplatu. A takvih je više stotina hiljada.
Šta se može zapleniti

- hrana koja ne može da se pojede za tri meseca
- televizor- kompjuter
- DVD
- veš
-mašina
- usisivač
- knjige
- umetničke slike
- muzički instrumenti
- poljoprivredna mehanizacija
- automobili
- računi u banci
- plata
- administrativnom zabranom

http://www.***************/drustvo/eps-ce-gradanima-pleniti-imovinu-25

ma mogu sve grupno zuti lopovi da nas povuku za onu stvar

klasicno plasenje naroda da bi placali tadiceve harace

za to vreme oni navaljuju jos par hiljada clanova njihovih stranaka na drzavnu sisu - da ih mi izdrzavamo

sve treba da prestane da se placa - sto moze.

a plenitelje cekati sa rucnom bombom u ruci , pa ako im se gine za 30.000 dinara plate , samo napred.

za to vreme oni navaljuju jos par hiljada clanova njihovih stranaka na drzavnu sisu - da ih mi izdrzavamo

a plenitelje cekati sa rucnom bombom u ruci , pa ako im se gine za 30.000 dinara plate , samo napred.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Pa dobro, narod treba da shvati da će ubuduće država otimati imovinu gradjana i izabcivati ih na ulicu
Nije poenta šta će sa stvarima već šta će sa nama.

Ide sa na to, a stanovi ioanko postadoše mislena imenica za kupovinu, da živimo u "državnim stanovima" ali
samo dok radimo i bez prava nasledstva.

Niko gradjane Srbije nije pitao da mimo svakih procedura nabavi špijunsku opremu za identifikovanje gradjana
Mobilni telefoni sa karticama na ime, platne kartice za bankomate, bar kodovi, kompjuteri - sve će se to objediniti
i uredno evidentirati

Načini na koje će se gradjanima izmišljati dugovanja će biti ljigavi poput ovog - samo da bi ostali bez poseda.
Računa se na ovčiju stranu narodne svesti.

Само ме занима коме ће прво да плене имовину,онима који дугују 10-15000 или онима који дугују 1000000?

Pitanje je i šta je kasacioni sud presudio u tom slučaju. Ako si u tih godinu dan uplatio i dinar, nemaš pravo da se žališ na zastarelost. Ali kako je advokat u tekstu primetio, nije u redu da ti EPS za 100.000din duga nakarika 2.000.000 din kamate. Mislim da bi tu trebalo da se nađe neko kompromisno rešenje, jer utrošenu struju MORAŠ i pošteno je da platiš. To je stvarna roba, nešto što si kupio i potrošio.

Za razliku od toga RTV pretplata je mačka u džaku odnosno kupovina magle. Ne kupuješ ništa a plaćaš. To nema nigde. Zamisli da te Taksista ispred zgrade preseretne i traži pare za vožu sa rečima "ali imali ste pravo da se vozite i to se plaća 500din. Nema veze što se niste vozili."

a plenitelje cekati sa rucnom bombom u ruci , pa ako im se gine za 30.000 dinara plate
, samo napred.
Pametno,onda te strpaju u zatvor do 5 godina zbog te bombe , a još ti onda i zaplene imovinu dok ti guliš mardelj . :mrgreen:

Svi dužnici koji su nagomilali dugove za struju, kao i dužnici za RTV pretplatu, moći da očekuju sudske izvršitelje za prinudnu naplatu. A takvih je više stotina hiljada.
Šta se može zapleniti

- hrana koja ne može da se pojede za tri meseca
- televizor- kompjuter
- DVD
- veš
-mašina
- usisivač
- knjige
- umetničke slike
- muzički instrumenti
- poljoprivredna mehanizacija
- automobili
- računi u banci
- plata
- administrativnom zabranom

http://www.***************/drustvo/eps-ce-gradanima-pleniti-imovinu-25

Da se saberem (pre nego sto se oduzmem), dakle:
Hrana se pojede za jedan dan, ako pretekne- to ja pojedem nocu- otpada!

Televizor? Od deteta uzeti mogu preko mene mrtve, u dnevnoj sobi preko svekra mrtvog, imam jedan stari u garazi, moze da radi kad ga zivznes levom,onda desnom pa po sredini- moze!

Racunar? Imam dva, ako uzmu jedan - dete i ja cemo na jedan, ona rano leze ja ne, snaci cemo se, moze!

Vesh-mashina, moze odmah da im kazem. Dok opere potopi kupatilo, poravljali je svi znani i neznani, popravljala ja licno i cekicem i ekserima (jednom i letvom) nista, pusta i niko zivi ne zna gde, moze!

Usisivac? I njega sam popravljala (jednom kad sam ga popravila i ukljucila samo bljsenu nesto, ja ne budem lenja otvorim opet) radi, ali kad ga ukljucim svi iz komsiluka me psuju, moze!

Knjige? Zar oni citaju, zar uopste znaju da citaju? Dobro, dacu im one koje sam kupila, pokon-knjige ne dam, znaci- moze!

Umetnicke slike? Dve, ali imam dosta goblena (Vilerovih poklon od majke i jedan od pokojne bake) - ne dam, to su uspomene, sitni bod, ramovi su skupi, ne dam. Imam jednu sliku s vasara ne znam ko je kupio ne znam ni gde stoji ali cu pronaci, moze!

Muzicki instrumenti? Ima dvojnice, a imam i jednu gitaru fale dve zice, moze!

Poljoprivredne masine? Neka uzmu sve koje pronadju, sve!

Automobili? Imam jedan, ponekad se pali na guranje a ponekad nece ni to, mozda me oslobode bede, moze!

Racun u banci? Neka uzmu sve sto nadju, moze!

Plata? Uvek sam u minusu, ali, ne mogu da sprecim, nek uzmu.

Dakle, imam to sto imam, odnosno nista nemam sto mi treba, neka nose i to sto nemam a treba mi.

Rezime: Bicu uredno sa drzavom

plenitelji neće ni dolaziti kući onom ko ima bilo kakva primanja... jednostavno zabrana na platu ili penziju, do 2/3 plate, i ŠTA ONDA ??
na koga baciti bombu ? možda na poštara koji je samo doneo već izvršno rešenje ??

Jedina odbrana od takve nakane je masovnost i radikalizacija NEPLAĆANJA... Narod ima prirodno pravo i obavezu da uskrati lojalnost organima koji ne polažu račune i ne poštuju zakone, a to je upravo karakteristika sadašnje vlasti...

Narod ima pravo da ne finansira svoju sopstvenu propast :::

TO MOZE, ALI TEK KAD NAPRAVE SOCIJALNE KARTE.

Neka naprave socijalne karte, pa da se vidi od koga da uzimaju od koga ne, ko ima a ko nema. Sto ne naprave, a napravili su popis? Neka ga naprave po mesnim zajednicama?

Nego NECE da ih naprave jer treba da se suoce s tim koliko je mnogo ljudi strahovito siromasno jer treba da ima daju onda dotacije, i nece da se suoce s tim da od SVOJIH treba da uzimaju, a ne od naroda, jer oni imaju najvise a ne placaju struju namerno!

Back