EP usvojio rezoluciju: Srbija mora da se uskladi sa spoljnom politikom EU

Naravno. Srbija je i dalje kandidatkinja za članstvo u EU i nije odustala od kandidature. A ja i dalje imam svoj skroman glas koji će biti pridodan svim glasovima kada se bude odlučivalo hoće li Srbija biti primljena u članstvo ili neće. Zato pratim politiku Srbije. Želim znati je li i hoće li te kada će Srbija biti spremna za zeleno svjetlo. Dok se ne uvjerim u sposobnosti Srbije da se reformira i europeizira, moj glas je - no passaran! Na vama je da dovodete društvo i državu u stanje da postanete vrijedni članstva.
Srbija je vredna članstva u čemu god hoćeš, samo ako želi, a ti si vredan trajnog banovanja sa Krstarice i još trajnije zabrane ulaska u Srbiju, znam da nešto i nemaš namere, ali čisto da se zna.

Srbija je vredna članstva u čemu god hoćeš, samo ako želi, a ti si vredan trajnog banovanja sa Krstarice i još trajnije zabrane ulaska u Srbiju, znam da nešto i nemaš namere, ali čisto da se zna.
Možeš se ti ljutit koliko te volja, ali statistički pokazatelji pokazuju da Srbija nije napravila ništa na postizanju članstva u EU i da je još daleko od toga. U ovom trenutku Srbija nimalo ne zaslužuje članstvo u Europskoj uniji i teško da će ispuniti kriterije za članstvo u bližoj budućnosti.

Kad Powers that be reše da je trenutak, Plenki će svakog ko bi pomislio da organizuje “referendum” da zatvori na psihijatrijsko posmatranje dok je živ, toliko o tome.

Tebe lično niko ništa ne pita, a nešto brijam da te kući žestoko šamaraju, čim zineš da nešto lupiš. UžIvaj u svojoj ličnoj, a i hrvatskoj nebitnosti.
Na tvoju žalost, ne bude li Srbija odustala od puta u EU, mene će se osobno pitati želim li Srbiju u EU ili ne želim. Dakako, moj izbor vrijedi samo 1 glas, ali i to se broji.

Back