EP usvojio rezoluciju: Srbija mora da se uskladi sa spoljnom politikom EU

Poruka
20.286
Naravno. Srbija je i dalje kandidatkinja za članstvo u EU i nije odustala od kandidature. A ja i dalje imam svoj skroman glas koji će biti pridodan svim glasovima kada se bude odlučivalo hoće li Srbija biti primljena u članstvo ili neće. Zato pratim politiku Srbije. Želim znati je li i hoće li te kada će Srbija biti spremna za zeleno svjetlo. Dok se ne uvjerim u sposobnosti Srbije da se reformira i europeizira, moj glas je - no passaran! Na vama je da dovodete društvo i državu u stanje da postanete vrijedni članstva.
Srbija je vredna članstva u čemu god hoćeš, samo ako želi, a ti si vredan trajnog banovanja sa Krstarice i još trajnije zabrane ulaska u Srbiju, znam da nešto i nemaš namere, ali čisto da se zna.

MOST6

Elita
Poruka
23.705
Srbija je vredna članstva u čemu god hoćeš, samo ako želi, a ti si vredan trajnog banovanja sa Krstarice i još trajnije zabrane ulaska u Srbiju, znam da nešto i nemaš namere, ali čisto da se zna.
Možeš se ti ljutit koliko te volja, ali statistički pokazatelji pokazuju da Srbija nije napravila ništa na postizanju članstva u EU i da je još daleko od toga. U ovom trenutku Srbija nimalo ne zaslužuje članstvo u Europskoj uniji i teško da će ispuniti kriterije za članstvo u bližoj budućnosti.

MOST6

Elita
Poruka
23.705
Kad Powers that be reše da je trenutak, Plenki će svakog ko bi pomislio da organizuje “referendum” da zatvori na psihijatrijsko posmatranje dok je živ, toliko o tome.

Tebe lično niko ništa ne pita, a nešto brijam da te kući žestoko šamaraju, čim zineš da nešto lupiš. UžIvaj u svojoj ličnoj, a i hrvatskoj nebitnosti.
Na tvoju žalost, ne bude li Srbija odustala od puta u EU, mene će se osobno pitati želim li Srbiju u EU ili ne želim. Dakako, moj izbor vrijedi samo 1 glas, ali i to se broji.