Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.463
Ma daj, niko ko Sisti, još kad se dohvati Bliskog istoka.Jesi li tito nešto... KONSTERNIRANA?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj, niko ko Sisti, još kad se dohvati Bliskog istoka.Jesi li tito nešto... KONSTERNIRANA?![]()
Govorio sam o mogućnosti a ne o dokazima. Pošto je na samim glasačkim mestima bio minoran broj prigovora o neregularnosti a od toga je većina odbačena (sem dva - mislim) Centralna izborna komisija nema nikakvih razloga da ponovi izbore . Ako je u pitanju nekakav inžinjering od ranije a državni tužilac nije pokrenuo postupak u vezi toga usled nedovoljno dokaza , oštećeni imaju pravo da pokrenu postupak zbog kako oni misle krađe gde će izneti dokaze. U krajnjem slučaju bilo da to pokrene tužilac ili je u pitanju privatna tužba vodi se postupak koji može da traje i par godina. Za to vreme mora da teče politički život , tj izabrani parlament mora da funkcioniše . Tako je svuda u svetu.Pa zar to nije dovoljno da se ponove izbori? Plus domaca pomeranja iz Kovina u Grocku npr.?
Pa zar to nije dovoljno da se ponove izbori? Plus domaca pomeranja iz Kovina u Grocku npr.?
Тај ти парламент ничему не служи кад имаш Гмаза на Власти који одлучује о свему.Za to vreme mora da teče politički život , tj izabrani parlament mora da funkcioniše . Tako je svuda u svetu.
Brini o svom Kurtoniju, OK?Znaci izborna kradja konstatovana. Vucic @ Co nemaju legimitet.
Znaci slazes se sa konstataciom da je Vucic i kamarila mu pokrala izbore.Brini o svom Kurtoniju, OK?
Briga me, aktivno sam bojkotovao izbore.Znaci slazes se sa konstataciom da je Vucic i kamarila mu pokrala izbore.
Jesu kilavi,stoji i ponavljanje ce im izboriti EU.Ali svi ce cuti da su ovi kraduckali makar i tih 13 000.Garantovano vise nece to raditi. A ODIRH ce im pretresti biracke spiskove i doci u jos vecem broju.u kontrolu.Što bi neko iz Kovina išao u Grocku? Inače maksimum koji kilava i nesposobna "opozicija" može da izboksuje jeste ponavljanje izbora u BG.
pa nismo ni mi bas svi ovce.U Nacrtu rezolucije Evropskog parlamenta, koji je Nova.rs ekskluzivno objavila, eksplicitno se traži da se pokrene nezavisna međunarodna istrage zbog izbora u Srbiji. Pored toga, navodi se da je potrebno poslati nezavisnu ekspertsku misiju.
Poslanici Evropskog parlamenta izradili su nacrt Rezolucije o Srbiji, koji je usledio nakon izbora za koje su brojni međunarodni posmatrači ocenili da su bili neregularni.
U tekstu dokumenta, koji je Nova.rs eskluzivno objavila u tački četiri poziva se na nezavisnu međunarodnu istragu uvaženih međunarodnih pravnih stručnjaka i institucija o neregularnostima parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora, sa posebnim osvrtom na izbore za Skupštinu grada Beograda.
EKSKLUZIVNO Nacrt Rezolucije Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji
Da li će Vučića zaboleti glava kad vidi Rezoluciju EP o izborima u Srbiji: Evroparlamentarci imaju novu poruku za predsednika Srbije
Traži se i da se ispitaju pojedini navodi, uključuući one u vezi sa organizovanim migracije birača na lokalnom nivou, prevazilaze okvire obuhvaćene izveštajima OEBS/ODIHR.
U tački pet EP poziva Evropsku komisiju da pokrene inicijativu za slanje ekspertske misije u Srbiju.
„Evropski parlament poziva Evropsku komisiju da pokrene inicijativu za slanje ekspertske misije u Srbiju, koja bi eventualno uključivala stručnjake iz OEBS-a/ODIHR-a, Venecijanske komisije i Saveta Evrope, kako bi procenila situaciju sa nedavnim izborima i postizbornim dešavanjima u nastojanju da omogućiti preduslove za uspostavljanje neophodnog društvenog dijaloga koji bi doveo do vraćanja poverenja javnosti u institucije i procene i rešavanja pitanja sistemske vladavine prava u Srbiji, po ugledu na „Priebe izveštaje” o vladavini prava u Severnoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini“, stoji u dokumentu.
Ceo Nacrt rezolucije čitajte u odvojenoj vesti.
https://nova.rs/vesti/politika/ep-p...bpush&utm_campaign=2024-02-06-EP-poziva-na-me
Evropski parlament je već godinama protiv Vučića ali su zato Evropska komisija i Ursula na njegovoj strani. Ne deluje mi da će ovo zaživeti.
Ipak te kopka cinjenica da je tkz. Predsednik tvoje matice pokrao izbore.Briga me, aktivno sam bojkotovao izbore.![]()
A tebe i tvog gazdu baš žulja Vučić?Ipak te kopka cinjenica da je tkz. Predsednik tvoje matice pokrao izbore.
Čemu inače služi taj parlament?
Da, naveli su tekuċe račune ALI ULAZITI U SKUPŠTINSKU SALU "DA RADE" TO NEĆE SIGURNO (DS)из страха за голи живот су узели те мандатичиће од по 150К динара месечно(ел толико)?..
чисто да се не баци![]()
Džaba se pržite.Ovo je finalna verzija Rezolucije Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji
https://nova.rs/vesti/politika/eksk...bpush&utm_campaign=2024-02-07-EKSKLUZIVNO-Fin