Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uglavnom da ti skratim:

Da, ima tvojih rišćanskih Evropskih glavoseča i ološa koliko hoćeš.
Jedine glavoseče, teroristi i silovatelji u Evropi su mudžosi; ni cigani iz Rumunije, Bugarske, Srbije... nisu ni blizu problem kao mudžosi.

Propaganda koju su jevrejski "islamofili" koristili da napune Evropu tim divljacima više ne radi. Strpljenja ponestaje.

Jedine glavoseče, teroristi i silovatelji u Evropi su mudžosi; ni cigani iz Rumunije, Bugarske, Srbije... nisu ni blizu problem kao mudžosi.

Propaganda koju su jevrejski "islamofili" koristili da napune Evropu tim divljacima više ne radi. Strpljenja ponestaje.

Da, pravoslavni Cigani sa Istoka su bagra.

Što opet ne znači da bi ti živeo radosno uz granicu sa Meksikom npr.

Prvo, nisam hrišćanski vernik.
Drugo, sve je jeftino naklapanje i relativizacija s nekim pikanterijama iz srednjeg veka koje nisu relevantne. Koji to evropski hrišćani kao imigranti sisaju socijalu, kolju i siluju po ulicama? Nema toga.
Islam nije samo religija nego i politička ideologija. Mudžosi su obojeni divljaci kojima nije mesto u civilizovanom svetu.
znaci imas stav sa kojim se neko ne slaze i kad ti da kontrargument, onda obrises sve kao da su religije nastale juce a ne pre dva milenijuma i skoncentrise se na nivo kurirovog poimanja religije, gde pripadnike drugih nazivas najpogrdnijim imenima...i ono najcrnje, generalizujes, izjednacavajuci sve u ovom slucaju muslimane sa nekolicinom bolesnika koji nit su religiozni nit znaju ista osim onoga iz kurana sto im sluzi kao alibi da ubijaju i terorisu.

za utehu nisi jedini ovde.

a koliko su napr. hriscani pobili nevinih ljudi, muslimani moraju da rade i dan i noc jos po milenijuma da ih stignu.

На граници са Мексиком је супер. Тексас је кул. Сан Диего је готиван град у Калифорнији.
nasi ljudi teksasani...mlade zene ih obozavaju sa onim izbrazdanim facama i surim brkovimna i osmehom koji pleni sjajem...jedu krmetinu i piju prava pica bas ko srbi... sta ces vise od zivota.

znaci imas stav sa kojim se neko ne slaze i kad ti da kontrargument, onda obrises sve kao da su religije nastale juce
svi argumenti su ti ekstremno glupi. Savršeno me zabole k.urac za spaljivanje veštica koje se dešavalo pre pola milenijuma, jadno je, bedno i smešno što misliš da time možeš da opravdavaš i guraš pod tepih divljaštvo koje se događa DANAS.
gde pripadnike drugih nazivas najpogrdnijim imenima...i ono najcrnje, generalizujes, izjednacavajuci sve u ovom slucaju muslimane sa
nekolicinom bolesnika koji nit su religiozni nit znaju ista osim onoga iz kurana sto im sluzi kao alibi da ubijaju i terorisu.
Nazivam stvari pravim imenom. Ne postoji nemuslimanska država u kojoj mudžosi nisu problem čim se pojave. Amerika, Evropa, Rusija, Kina, od nedavno se i Japan upoznao sa kurdskim doktorima i inženjerima itd.
Islam pokušava da pokori Evropu otkad postoji. Milioni Evropljana su kroz vekove ginuli da bi Islam i ostali invazori
bili sprečeni da uđu u Evropu, a sada su nosonje i njihovi good goys otvorili vrata svima.

To neće još dugo da traje.

Poslednja izmena:
Naravno da je pol autora ovog proliva ženski. Kad te napadne grupa migranata u mračnoj ulici, nadam se da će lokalni muškarci proći kao pored turskog groblja.
Ako nisi citao moje postove na temi, a narocito na koji se nadovezujes, zasto komentarises ovako izvrtacki i nepismeno?

Onda ne komentarisi.

Ja sam i sama protiv dovodjenja veceg broja muslimana kao sto je bilo od 2015, jer ih vec imamo dovoljno i s njima treba ostvariti dobru zajednicu, mirnu koliko je god moguce, ali sam pisala o onim muslimanima koji su na zapadu godinama i koji su postali deo njihovog (visokoobrazovanog) drustva odavno, i utopili se u to drustvo.

To sto ti generalizujes i poistovecujes sve muslimane kao da su isti, to je za lecenje i cista mrznja iz nekog razloga. Ovi sada jesu problem, oni ranije nisu bili.
Argument je na nivou civilizivane rasprave. Muslimani nisu spalili milione zena pod optuzbom da su vestice a hriscani jesu. Koren pederastije u semenistima je tad zacet i razvija se i dan danas.
Nisu to hriscani, to su jeretici, papisti.

Pa ko je onda tu kriv? Ovi koji su ih "uvozili" na veliko od 2015 ili muslimani?
Da, pravoslavni Cigani sa Istoka su bagra.

Što opet ne znači da bi ti živeo radosno uz granicu sa Meksikom npr.
Koji su to pravoslavni Cigani sa istoka? Ja koliko znam, svi Cigani su uglavnom muslimani, retko ko je presao u hriscansku veru, mada ima i takvih. U svakom slucaju, rec je o sitnim kriminalcima na zapadu pa i ovde, ne o velikim.
svi argumenti su ti ekstremno glupi. Savršeno me zabole k.urac za spaljivanje veštica koje se dešavalo pre pola milenijuma, jadno je, bedno i smešno što misliš da time možeš da opravdavaš i guraš pod tepih divljaštvo koje se događa DANAS.

Nazivam stvari pravim imenom. Ne postoji nemuslimanska država u kojoj mudžosi nisu problem čim se pojave. Amerika, Evropa, Rusija, Kina, od nedavno se i Japan upoznao sa kurdskim doktorima i inženjerima itd.
Islam pokušava da pokori Evropu otkad postoji. Milioni Evropljana su kroz vekove ginuli da bi Islam i ostali invazori
bili sprečeni da uđu u Evropu, a sada su nosonje i njihovi good goys otvorili vrata svima.

Kako Rusija kad njoj u ovom ratu su najvise pomagali bas muslimani, tacnije jedinice Kadirova? Pises napamet.

A sto se ovoga drugoga tice, pa sto su im otvorili vrata? Razmisli ko je tu kriv i zasto su im otvorili vrata neselektivno, pre nego sto nastavis sa nebulozama.

Ako nisi citao moje postove na temi, a narocito na koji se nadovezujes, zasto komentarises ovako izvrtacki i nepismeno?

Onda ne komentarisi.

Ja sam i sama protiv dovodjenja veceg broja muslimana kao sto je bilo od 2015, jer ih vec imamo dovoljno i s njima treba ostvariti dobru zajednicu, mirnu koliko je god moguce, ali sam pisala o onim muslimanima koji su na zapadu godinama i koji su postali deo njihovog (visokoobrazovanog) drustva odavno, i utopili se u to drustvo.

To sto ti generalizujes i poistovecujes sve muslimane kao da su isti, to je za lecenje i cista mrznja iz nekog razloga. Ovi sada jesu problem, oni ranije nisu bili.
Ti si prva odgovorila na moj post, dementna ćacaljko.
Pa ko je onda tu kriv? Ovi koji su ih "uvozili" na veliko od 2015 ili muslimani?
I jedni i drugi.
Kako Rusija kad njoj u ovom ratu su najvise pomagali bas muslimani, tacnije jedinice Kadirova? Pises napamet.

A sto se ovoga drugoga tice, pa sto su im otvorili vrata? Razmisli ko je tu kriv i zasto su im otvorili vrata neselektivno, pre nego sto nastavis sa nebulozama.
Pokolj u Krokus dvorani u Moskvi su valjda počinili budisti, je li tako?

Rusija ima čitavu istoriju ratovanja s njima, pobuna, terorističkih napada i svih mogućih problema. Prosto je neverovatno da to neko ne zna.

Ti si prva odgovorila na moj post, dementna ćacaljko.

I jedni i drugi.

Pokolj u Krokus dvorani u Moskvi su valjda počinili budisti, je li tako?

Rusija ima čitavu istoriju ratovanja s njima, pobuna, terorističkih napada i svih mogućih problema. Prosto je neverovatno da to neko ne zna.
Prva sam odgovorila, ali kako? To nis procitao, dementni mrzitleju.

Nisu krivi oba, ovi ne bi mogli ni da udju u Evropu da im nije dato zeleno svetlo, zna se kako su masovno i organizovano ulazili. Kako do tad nisu mogli? Znaci, iskljucivo je kriv onaj ko ih je primio.

A za dvoranu znam, ali posle toga je Putin to stavio pod svoje i pod kontrolu toliko, da sada ratuju za njih. Znaci, moze se, bitan je samo odnos i tretman..

Uzgred, skoro svako sa svakim ima istoriju ratovanja ako s egleda na taj nacin od pocetka nove ere pa i ranije, ali ovakve sizofrene mrziteljske postove i zakljucke ne izvlaci svako, vec samo bolesna osoba od mrznje.

pa nece pola milenijuma...ali frtlaj sigurno tako da nam pricaj kad se zavrsi :rotf:

to sto te zabole sta je bilo pre kako kazes pola milenijuma :lol: najbolji je dokaz referentnosti razumevanja onoga sta se desava danas.

sta su bili nebitno je, ali su to radili u ime vere.

da je vera bila kaka treba, ne bi se oni pojavili.

bas kao i muslimanske frakcije od islamske drzave pa sve do najcrnjih talibana.
Nius radili u ime vere, nego u ime crkve.

Nigde u Novom Zavetu ne pise da treba spaljivati ikog, kamenovati, muciti, stavljati na giljotinu kao sto su radili u rimokatolickim zemljama, nekim.

Ta dva (vera i crkva) treba da se razdvoje u poimanju.

rekoh hriscani...kada kazem u ime vere potka za to je bila vera, kao sto je danas potka za ovaj kriminal srpstvo i lazni nacionalizam...
Pa ne, shvatam sta si hteo da kazes jer se mnoge stvari pripisuju veri, a zapravo iza toga stoji golo otimanje, kriminal, zelja za bogacenjem, osvajanjem teritorija, ukratko obest i bahatost pojedinca (vladara) ili grupe oko njega.

Samo bas ovaj primer nisi morao da uzmes jer to hriscani ne rade, ne svi, vec rimokatolici koji su jeretici, papisti, otpali od vere i Crkve (prave crkve).

Back