Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.571
L. Koji to evropski hrišćani kao imigranti sisaju socijalu, kolju i siluju po ulicama? Nema toga.
Ima kolko hoćeš. Pola i više rišćana i divljaka južne i srednje Amerike su Evropski Imigranti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
L. Koji to evropski hrišćani kao imigranti sisaju socijalu, kolju i siluju po ulicama? Nema toga.
Spicsi nisu Evropljani ni belci. Možda Argentinci kao država sa najviše belaca, a još nisam čuo da je neki Leo Messi klao sveštenika nožem, zaletao se automobilom u ljude ili raznosio bombom.Ima kolko hoćeš. Pola i više rišćana i divljaka južne i srednje Amerike su Evropski Imigranti.
Spicsi nisu Evropljani ni belci. Možda Argentinci kao država sa najviše belaca, a još nisam čuo da je neki Leo Messi klao sveštenika nožem, zaletao se automobilom u ljude ili raznosio bombom.
Mestizosi, ne belci i Evropljani. Naravno da ima izuzetaka koji su čisti ili većinski Evropljani, i oni nigde nisu problem.Greška.
Meksiko je doslovno pola pola. Polovina Meksikanaca nosi muški gen Evropskog oca.
Kubanci, Venecuelanci i Kolumbijci čak i više.
Mestizosi, ne belci i Evropljani. Naravno da ima izuzetaka koji su čisti ili većinski Evropljani, i oni nigde nisu problem.
Religija je manje bitna stvar u svemu tome.
Jedine glavoseče, teroristi i silovatelji u Evropi su mudžosi; ni cigani iz Rumunije, Bugarske, Srbije... nisu ni blizu problem kao mudžosi.Uglavnom da ti skratim:
Da, ima tvojih rišćanskih Evropskih glavoseča i ološa koliko hoćeš.
Prenaduvena prica tzv. francuskih prosvetitelja iz 1789.Argument je na nivou civilizivane rasprave. Muslimani nisu spalili milione zena pod optuzbom da su vestice a hriscani jesu.
Jedine glavoseče, teroristi i silovatelji u Evropi su mudžosi; ni cigani iz Rumunije, Bugarske, Srbije... nisu ni blizu problem kao mudžosi.
Propaganda koju su jevrejski "islamofili" koristili da napune Evropu tim divljacima više ne radi. Strpljenja ponestaje.
znaci imas stav sa kojim se neko ne slaze i kad ti da kontrargument, onda obrises sve kao da su religije nastale juce a ne pre dva milenijuma i skoncentrise se na nivo kurirovog poimanja religije, gde pripadnike drugih nazivas najpogrdnijim imenima...i ono najcrnje, generalizujes, izjednacavajuci sve u ovom slucaju muslimane sa nekolicinom bolesnika koji nit su religiozni nit znaju ista osim onoga iz kurana sto im sluzi kao alibi da ubijaju i terorisu.Prvo, nisam hrišćanski vernik.
Drugo, sve je jeftino naklapanje i relativizacija s nekim pikanterijama iz srednjeg veka koje nisu relevantne. Koji to evropski hrišćani kao imigranti sisaju socijalu, kolju i siluju po ulicama? Nema toga.
Islam nije samo religija nego i politička ideologija. Mudžosi su obojeni divljaci kojima nije mesto u civilizovanom svetu.
mdaPrenaduvena prica tzv. francuskih prosvetitelja iz 1789.

Da, pravoslavni Cigani sa Istoka su bagra.
Što opet ne znači da bi ti živeo radosno uz granicu sa Meksikom npr.
nasi ljudi teksasani...mlade zene ih obozavaju sa onim izbrazdanim facama i surim brkovimna i osmehom koji pleni sjajem...jedu krmetinu i piju prava pica bas ko srbi... sta ces vise od zivota.На граници са Мексиком је супер. Тексас је кул. Сан Диего је готиван град у Калифорнији.
svi argumenti su ti ekstremno glupi. Savršeno me zabole k.urac za spaljivanje veštica koje se dešavalo pre pola milenijuma, jadno je, bedno i smešno što misliš da time možeš da opravdavaš i guraš pod tepih divljaštvo koje se događa DANAS.znaci imas stav sa kojim se neko ne slaze i kad ti da kontrargument, onda obrises sve kao da su religije nastale juce
Nazivam stvari pravim imenom. Ne postoji nemuslimanska država u kojoj mudžosi nisu problem čim se pojave. Amerika, Evropa, Rusija, Kina, od nedavno se i Japan upoznao sa kurdskim doktorima i inženjerima itd.gde pripadnike drugih nazivas najpogrdnijim imenima...i ono najcrnje, generalizujes, izjednacavajuci sve u ovom slucaju muslimane sa
nekolicinom bolesnika koji nit su religiozni nit znaju ista osim onoga iz kurana sto im sluzi kao alibi da ubijaju i terorisu.
Svakako pre sa njima nego sa mudžosima.Da, pravoslavni Cigani sa Istoka su bagra.
Ako nisi citao moje postove na temi, a narocito na koji se nadovezujes, zasto komentarises ovako izvrtacki i nepismeno?Naravno da je pol autora ovog proliva ženski. Kad te napadne grupa migranata u mračnoj ulici, nadam se da će lokalni muškarci proći kao pored turskog groblja.
Nisu to hriscani, to su jeretici, papisti.Argument je na nivou civilizivane rasprave. Muslimani nisu spalili milione zena pod optuzbom da su vestice a hriscani jesu. Koren pederastije u semenistima je tad zacet i razvija se i dan danas.
Pa ko je onda tu kriv? Ovi koji su ih "uvozili" na veliko od 2015 ili muslimani?Jedine glavoseče, teroristi i silovatelji u Evropi su mudžosi; ni cigani iz Rumunije, Bugarske, Srbije... nisu ni blizu problem kao mudžosi.
Propaganda koju su jevrejski "islamofili" koristili da napune Evropu tim divljacima više ne radi. Strpljenja ponestaje.
Koji su to pravoslavni Cigani sa istoka? Ja koliko znam, svi Cigani su uglavnom muslimani, retko ko je presao u hriscansku veru, mada ima i takvih. U svakom slucaju, rec je o sitnim kriminalcima na zapadu pa i ovde, ne o velikim.Da, pravoslavni Cigani sa Istoka su bagra.
Kako Rusija kad njoj u ovom ratu su najvise pomagali bas muslimani, tacnije jedinice Kadirova? Pises napamet.svi argumenti su ti ekstremno glupi. Savršeno me zabole k.urac za spaljivanje veštica koje se dešavalo pre pola milenijuma, jadno je, bedno i smešno što misliš da time možeš da opravdavaš i guraš pod tepih divljaštvo koje se događa DANAS.
Nazivam stvari pravim imenom. Ne postoji nemuslimanska država u kojoj mudžosi nisu problem čim se pojave. Amerika, Evropa, Rusija, Kina, od nedavno se i Japan upoznao sa kurdskim doktorima i inženjerima itd.
Islam pokušava da pokori Evropu otkad postoji. Milioni Evropljana su kroz vekove ginuli da bi Islam i ostali invazori
bili sprečeni da uđu u Evropu, a sada su nosonje i njihovi good goys otvorili vrata svima.
To neće još dugo da traje.
Ti si prva odgovorila na moj post, dementna ćacaljko.Ako nisi citao moje postove na temi, a narocito na koji se nadovezujes, zasto komentarises ovako izvrtacki i nepismeno?
Onda ne komentarisi.
Ja sam i sama protiv dovodjenja veceg broja muslimana kao sto je bilo od 2015, jer ih vec imamo dovoljno i s njima treba ostvariti dobru zajednicu, mirnu koliko je god moguce, ali sam pisala o onim muslimanima koji su na zapadu godinama i koji su postali deo njihovog (visokoobrazovanog) drustva odavno, i utopili se u to drustvo.
To sto ti generalizujes i poistovecujes sve muslimane kao da su isti, to je za lecenje i cista mrznja iz nekog razloga. Ovi sada jesu problem, oni ranije nisu bili.
I jedni i drugi.Pa ko je onda tu kriv? Ovi koji su ih "uvozili" na veliko od 2015 ili muslimani?
Pokolj u Krokus dvorani u Moskvi su valjda počinili budisti, je li tako?Kako Rusija kad njoj u ovom ratu su najvise pomagali bas muslimani, tacnije jedinice Kadirova? Pises napamet.
A sto se ovoga drugoga tice, pa sto su im otvorili vrata? Razmisli ko je tu kriv i zasto su im otvorili vrata neselektivno, pre nego sto nastavis sa nebulozama.
Prva sam odgovorila, ali kako? To nis procitao, dementni mrzitleju.Ti si prva odgovorila na moj post, dementna ćacaljko.
I jedni i drugi.
Pokolj u Krokus dvorani u Moskvi su valjda počinili budisti, je li tako?
Rusija ima čitavu istoriju ratovanja s njima, pobuna, terorističkih napada i svih mogućih problema. Prosto je neverovatno da to neko ne zna.