Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svakako da jesu, ali treba ih gledati i kroz prizmu frapantnog nereagovanja, ili mlakog reagovanja, Pija XII na holokaust (mada ni zapadni saveznici ni Sovjeti nisu osvetlali obraz). Ili kroz pacovske kanale. Ili kroz inkviziciju. Ili uopšte odnos prema pravoslavlju. Ili odnos prema domicilnom stanovništvu u kolonijama.

Да, то су били њихови врло мрачни моменти, врло срамни моменти.

Комично је што су се и код пацовских канала истакли пре свега хрватски фрањевци у оном њиховом колеџу у Риму, не сећам се имена. Читав тај ред их је ужасно осрамотио те деценије, и никад нису били кажњени како треба од курије.

Iza lepih zastava viri Mask koji skupa sa autizmom koji ga krasi i milijardama milijardi koje ga u visine podizu tvrdi da su Englezi ugrozeni od strane, koliko, 6% muslimana!

Svet ce skupo platiti vestice i carobnjake koji su stajali uz Trampa na krunisanju.
Platicemo ih sa masnom kamatom!

Bice dobro ako ne smuckaju u kazanu neki otrov i pretvore nas sve u vojsku miseva koja se kolje medjusobno.

Patološka zavist inspirisana marksizmom vas vodi da osuđujete milijardere (koji su mahom belci btw), a slavite gologuze izbeglice jer su ''ugroženi i potlačeni''. Trump će takva viđenja proglasiti duševnom bolešću i terorizmom.

Не балави.
izdajnik si, opravdavas kuriju i pacovske kanale, mazes nas kao da smo veverice, mora da si aljekov neki dosunik iz uk, mi5,6, itd, antisrbine, ustasko
и никад нису били кажњени како треба од курије
a zasto bi kaznjavali svoje? ti nas zahebavas
kaznili su koga su mislili da treba, sizmatike, i napravili genocid, ... i sad ti balavis da su oni kao pogrsili,a jel priznaju da jesu? ne, nego ti lazes kao ... sramota, sram te bilo koga ti opravdas i ciju stranu drzis!

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: MJK
obrisase mi temu samo zato sto sam te pomenuo, i nagovestio, sta ce da bude sa USA, NE CENE TE UOPSTE OVDE, A NI MENE

MTG’s “National Divorce” May Be The Only Way To Prevent Bloodshed

Burning USA.JPG

kada dize usa ruke od little britain?

Комично је што су се и код пацовских канала
i posle generacije potomci ustasa koji su izbegli pacovskim kanalima, vracaju se u rh, i bivaju eu poslanici,, tebi je to smesno i komicno sve? rugas se? samo ako si jedan od njih,,, razyebacamo vam mi ameri i englesku i juznuameriku pocev od venecuele, nisrta vam nece ostati, a ne pacovski kanali i argentina, ej da je tebi to sprdacina, komedija?

Poslednja izmena:
Kurki, jesu li ovo protesti protiv kompletne imigracije ili samo protiv muslimanske? :lol:

Nešto ne vidim da se neko žali na budiste?
Da bi razumeo britse treba da malo zivis sa njima. Oni imaju isti odnos spram muslimana kao bilo koga ko nije njihov. Dodijev matori je imao Harods i sta sve ne, bio priman na najvisem nivou, pa nikad nije bio njihov.

Protesti ne znam zbog cega su konkretno ali vec dosta dugo britanski klinci koji nesto znaju vecinom pice u usa iako im nije neka recesija. Ovaj sorosev atak i na britaniju je mozda povod posto su pizdarije koje dosljaci prave jos od rumunskih cigana pa preko albanskih dilera sad kompletirani i obojenim iz avganistana ili vec odakle. Da se kod nas desava sta ti divljaci nekad rade tesko da bi mi toliko trpeli.

Brtanija moje mladosti i zrelosti je bila drugacija od ove danas. Tad si imao pakije i sike u vrh glave, danas....

Антиимиграцијски протести у земљи Енглеској су "зицер" да бројни паћеници на крсти коју "умотворину" сроче контра тих "мунџоса" кроз коју "болдују" властиту фобију попут једног који је измигољио из свог камењара раније препознатљивог као Usran Hroboatos

Симпатичан дјечак, ем глупо, ем неуко, ем задојенои мржњом, природа се поиграла.

Енглези су били империјалистичка сила која је вијековима била замајцем историјских процеса, пројектовали би догађаје и свјетске промјене, кроз доктрину "divide et impera", гдје су вјештом политиком подстицали анимозитете и заваду међу колективитетима, овладали су огромном територијом, популацијом, експлоиатишући ресурсе и извлачећи корист.

У историји све се мијења, историја се поиграла са Енглезима, Енглеска је постало привјеском политичке творевине која до прије неколико вијекова бјеше скупом енглеских колонија.

А задњих деценија се и по други пута историја поиграла са земљом Енглеском. Те нације којје је енглеска политика вијековима користила у својим политичким играма, усађујући им мржњу према другима, подстичући их на ратове једне против других, доносећи им несрећу, патњу и биједу, све више кроз имиграционе процесе "освајају" земљу Енглеску. Гдје се мијења етнографска структура, са све већим % придошлица из муслиманских земаља, хиндуса и иних, све више је присутна тежња промјени начина живота, схватањима, вриједносног система, Енглеска се мијења. И мијењаће се. Овим антимиграционим протестима покушавају се зауставити ти процеси, зауставити точак историје. Можда и успију, могуће се заустави прилив нових имиграната. Но право је питање, да ли су нације западне Европе (а и оне из источне нису у бољој ситиуацију, укључујући и нашу), које пролазе кроз једно морално, духовно, културно и интелектуално посртање, способне за то.

Da, i ja sam provalio da je Ovo usran hrobostas @Harvat

Dakle, pošto nisu ništa veće zlo od ovih drugih, daj da ih uvezemo pa da imamo dva zla umesto jednog?

Na zalost, Englezi su sami odustali od kulture koju su nasledili.
Slicno se dogodilo vecini zemalja zapada, pre svih Nemackoj. Obrazovanje je vec decenijama u padu dok su razmazenost i lenjost na visokom nivou.
I onda su dosli u situaciju da su im lekari, inzenjeri, profesori i umetnici neki obojeni ili neki cudni, neki Indijci, Azijati, Sloveni i njima slicni varvari...ali kasno su se probudili.

Engleska ima tradiciju skolovanja bistre decice iz kolonija, nije to nikakva novost. Nije toj zemlji nepoznat Viktorijin Karim Abdul, primili su ga na njen dvor, pobogu!
Ali tada su Englezi bili sveza krv, radoznalo uho i oko napretka dok se danas za povratak tradiciji bori bledoputi naslednik britanske krvi koji je vezao staru zastavu oko dlakave i dezmekaste pozadine.
Ocigledno je da bez krupnih socijalnih reformi rezultat ostaje isti.

Mogu ti izneti tacne podatke o stipendijama koje dolaze nasim mladim matematicarima...i to mi nismo poznati kao matematicka sila.
Stizu ponude jer te rupe ne popunjavaju ovi sa protesta. Pitanje je zasto ih ne popunjavaju, ko je zaista odgovoran sto je prosecan Englez tu gde jeste i zasto je toliko stranaca na Kembridzu i Oksfordu.
Na oba fakulteta broj stranih studenta iznosi preko 30%.

I posle se cude, ljute i nadju da ih predstavlja covek ciji je najveci uspeh pre politike bio solarijum u vlasnistvu.

Patološka zavist inspirisana marksizmom vas vodi da osuđujete milijardere (koji su mahom belci btw), a slavite gologuze izbeglice jer su ''ugroženi i potlačeni''. Trump će takva viđenja proglasiti duševnom bolešću i terorizmom.

Mislim da me savrseno bas briga sta Tramp nalazi za dusevnu bolest.
Svet koji kreiraju nije svet koji se meni dopada i smatram da je obaveza svih nas da podignemo glas protiv buducnosti koju nam poklanjaju poput blata u suskavom celofanu.
Tramp nikada nije krio sta predstavlja. Na nama je da ne prihvatimo to sta predstavlja.

Back