Zasto, i "Otkrovenje" je deo Biblije. Govorio je on i to sto pises, ali i ovo, da upozori.
A jel' i sveti starac Pajsije Svetogorac bio "prelescen"?
https://borbazaveru.info/content/view/18075/28/
Na kraju evo, pogledaj ovaj video, u pitanju je naucnik iz Instituta za nauku i privredu, govori upravo o tim stvarima.
Ne zna sta covek da misli. On jeste bio "sudska musterija" ali izgleda ipak na kraju osudjen za istinu koju je izrekao, i zato ga je ovaj (Mask) branio na Tviteru. Opet, i to nista ne mora da znaci, ali u principu i sama sam protiv ove "nove" politike migranata, ali nisam protiv starih koji se tu apadptiraju, skoluju, prihvate obicaje, to je njihova stvar i stvar njihovog kolonijalizma i podneblja i oni se sa tim nose vec decenijama.
Evo jedna clanak iz Al Dzazire o Tomiju Robinsonu, cini se objektivnim, procitaj.
https://www.aljazeera.com/news/2025...y-is-elon-musk-throwing-his-weight-behind-him
Ne znam, nalazim da sam vec u godinama koje donose mir, medjutim, iskreno brinem u kakvom svetu ce mi ziveti dete sutra.
Sa ulice pokupljeni, tetovirani i nekulturni krstasi u odbrani bele rase koje podrzavaju uvrnuti milijarderi iz razloga licne ambicije i nije totalno nepoznata istorijska slika.
Uvek se nadje neka zastava ili neki Vagner, obecana zemlja ili Alah, neki istorijski uspeh koji rasu, pleme, narod, seme i krv stiti od nekih Jevreja, Arapa, Slovena, Cigana...ali skupo placena istorija nas valjda uci da Jevreji, Cigani i Arapi nikada nisu ni bili problem iako se "upsi" peh toboz shvati nakon nekoliko desetina miliona zrtava.
To nije svet u koji verujem.
Verujem u obrazovanu decu koja svoje ruke nece izloziti istetoviranim simbolima nadmocne rase vec ce sebe usmeriti ka disciplini i postovanju svakog dobrog coveka.
U poslu sam pa ti pisem navrat nanos, ali nisam uopste sigurna da je u Evropu sada uslo vise muslimana nego sto je mirno primila Nemacka u drugoj polovini XX veka.
Mislim da je vrlo uspesno raspirivanje mrznje prema muslimanima i ocigledno lako izvodljivo.
Iskreno ne bih volela da sam muslimanka danas, ne zato sto mi islam smeta vec zato sto me hajka plasi.
Ponasamo se poput one rulje koja toljagama jurisa na zver iz dvorca predvodjena ko zna kim.
I niko da pita ko je taj vodja, kuda, zasto...zbog 6% muslimana, toliko nas plasi tih 6%, a ne plase nas tetovirani momci sa crnim kapuljacama koji kriju lice, oni su bolji? Sta ih cini manjim zlom?