Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
не знам како тај лек тебе не дотиче, с обзиром на твоју токсичну мржњу наспрам Јевреја.
Шта је Христос Бог рекао за њих...?

Шта се правиш љубавнији од Христа?

Нико њих не мрзи, него говори са гнушањем и гађењем на какве нивое злочина И ЛАЖИ су спремни ти њихови лидери и гуруи

Pa Isa i jeste bio jevrejin, po majci.

Medjutim, jevreji taj čin po Majci ne priznaju i smatraju Isusa klošarom a majku mu razvratnicom.

Sitnica koja rišćanskim cionistima promiče.
Тачније Јудејац...

Тад си иммао само Јудејце и Израуљце, а Јевреји су тек након разарања Храма секуларна објединица и измишљотина за та два различита дела етноса...

Протестанти су погрешно преводили Библију, и уместо Јудеј, главили реч јеврејин, тамо где су им рабини сугерисали да преправе превод...

У Старогрчом тј. Православном КАНОНСКОМ издању Светог Писма, те транскрипционе баљезгарије нема

врло је слаб онај "бог", коме је потребан неки човек да му чува част и углед. тај "бог" није Бог, него жена.
vidite... a meni su Vikinzi carevi...
njih nisu zanimale ni teritorije ni kolonije...
ako je sreće pa naidju na bogatije selo ili makar kakvu snajku da opale
zadovoljni su bili i divljim veprom

vidite... a meni su Vikinzi carevi...
njih nisu zanimale ni teritorije ni kolonije...
ako je sreće pa naidju na bogatije selo ili makar kakvu snajku da opale
zadovoljni su bili i divljim veprom
То ти је кад пијеш јарећу крв пре битке ко они... Дај шта даш ако останеш жив...

Цугну некад и људску, чисто да разбију укус

Zasto, i "Otkrovenje" je deo Biblije. Govorio je on i to sto pises, ali i ovo, da upozori.

A jel' i sveti starac Pajsije Svetogorac bio "prelescen"?

https://borbazaveru.info/content/view/18075/28/

Na kraju evo, pogledaj ovaj video, u pitanju je naucnik iz Instituta za nauku i privredu, govori upravo o tim stvarima.

Ne zna sta covek da misli. On jeste bio "sudska musterija" ali izgleda ipak na kraju osudjen za istinu koju je izrekao, i zato ga je ovaj (Mask) branio na Tviteru. Opet, i to nista ne mora da znaci, ali u principu i sama sam protiv ove "nove" politike migranata, ali nisam protiv starih koji se tu apadptiraju, skoluju, prihvate obicaje, to je njihova stvar i stvar njihovog kolonijalizma i podneblja i oni se sa tim nose vec decenijama.

Evo jedna clanak iz Al Dzazire o Tomiju Robinsonu, cini se objektivnim, procitaj.
https://www.aljazeera.com/news/2025...y-is-elon-musk-throwing-his-weight-behind-him

Ne znam, nalazim da sam vec u godinama koje donose mir, medjutim, iskreno brinem u kakvom svetu ce mi ziveti dete sutra.

Sa ulice pokupljeni, tetovirani i nekulturni krstasi u odbrani bele rase koje podrzavaju uvrnuti milijarderi iz razloga licne ambicije i nije totalno nepoznata istorijska slika.
Uvek se nadje neka zastava ili neki Vagner, obecana zemlja ili Alah, neki istorijski uspeh koji rasu, pleme, narod, seme i krv stiti od nekih Jevreja, Arapa, Slovena, Cigana...ali skupo placena istorija nas valjda uci da Jevreji, Cigani i Arapi nikada nisu ni bili problem iako se "upsi" peh toboz shvati nakon nekoliko desetina miliona zrtava.

To nije svet u koji verujem.
Verujem u obrazovanu decu koja svoje ruke nece izloziti istetoviranim simbolima nadmocne rase vec ce sebe usmeriti ka disciplini i postovanju svakog dobrog coveka.

U poslu sam pa ti pisem navrat nanos, ali nisam uopste sigurna da je u Evropu sada uslo vise muslimana nego sto je mirno primila Nemacka u drugoj polovini XX veka.
Mislim da je vrlo uspesno raspirivanje mrznje prema muslimanima i ocigledno lako izvodljivo.
Iskreno ne bih volela da sam muslimanka danas, ne zato sto mi islam smeta vec zato sto me hajka plasi.

Ponasamo se poput one rulje koja toljagama jurisa na zver iz dvorca predvodjena ko zna kim.
I niko da pita ko je taj vodja, kuda, zasto...zbog 6% muslimana, toliko nas plasi tih 6%, a ne plase nas tetovirani momci sa crnim kapuljacama koji kriju lice, oni su bolji? Sta ih cini manjim zlom?

Ne znam, nalazim da sam vec u godinama koje donose mir, medjutim, iskreno brinem u kakvom svetu ce mi ziveti dete sutra.

Sa ulice pokupljeni, tetovirani i nekulturni krstasi u odbrani bele rase koje podrzavaju uvrnuti milijarderi iz razloga licne ambicije i nije totalno nepoznata istorijska slika.
Uvek se nadje neka zastava ili neki Vagner, obecana zemlja ili Alah, neki istorijski uspeh koji rasu, pleme, narod, seme i krv stiti od nekih Jevreja, Arapa, Slovena, Cigana...ali skupo placena istorija nas valjda uci da Jevreji, Cigani i Arapi nikada nisu ni bili problem iako se "upsi" peh toboz shvati nakon nekoliko desetina miliona zrtava.

Verujem u obrazovanu decu koja svoje ruke nece izloziti istetoviranim simbolima nadmocne rase vec ce sebe usmeriti ka disciplini i postovanju svakog dobrog coveka.

U poslu sam pa ti pisem navrat nanos, ali nisam uopste sigurna da je u Evropu sada uslo vise muslimana nego sto je mirno primila Nemacka u drugoj polovini XX veka.
Mislim da je vrlo uspesno raspirivanje mrznje prema muslimanima i ocigledno lako izvodljivo.
Iskreno ne bih volela da sam muslimanka danas, ne zato sto mi islam smeta vec zato sto me hajka plasi.

Ponasamo se poput one rulje koja toljagama jurisa na zver iz dvorca predvodjena ko zna kim.
I niko da pita ko je taj vodja, kuda, zasto...zbog 6% muslimana, toliko nas plasi tih 6%, a ne plase nas tetovirani momci sa crnim kapuljacama koji kriju lice, oni su bolji? Sta ih cini manjim zlom?
Ti si Freya ko što sam ja Brad Pitt

Potpuno delim misljenje, samo sto postoji jedno veliko "ali". Kod ovih koji su dosli od 2015 je masa muskaraca, mladih i jakih, koji mogu (ne znaci i da hoce), u nekom prelomnom trenutku odigrati takvu ulogu da se bukvalno drzave rasture, ili da se stvore nemiri do te mere, da se dosadasnji sistem vrednosti i poredak stvari poptuno srusi a da uspostave neki njihov novi, ili sistem onog ko ih je doveo, u znak "zahvalnost" njemu.

Ne brinem za Evropu i bas me briga, ali ipak u "svojoj kuci" tj. Srbiji ne bih volela veliki broj takvih, jer em su na socijali, em snizavaju cenu rada, em ce sutra mozda postati i "zasticena grupa".... ako se slede ti "evropski kriterijumi". Daleko je to od nekog fasizma kako se obicno pripisuje, vec i pukoj brizi za buducnost zemlje i identitet naroda koji ionako sve vise bledi.

Ali sve van toga, slazem se, jeste napravljeno tako da se razvija cesto potpuno neshvatljiva mrznja prema muslimanima kao verskoj grupaciji, dok se s druge strane kriju sopstvene greske i mane, ili iste tolerisu.

Шта је Христос Бог рекао за њих...?

Шта се правиш љубавнији од Христа?

Нико њих не мрзи, него говори са гнушањем и гађењем на какве нивое злочина И ЛАЖИ су спремни ти њихови лидери и гуруи
Tacno. Nije do naroda, stavise mnogo njih ne podrzava takvu politiku i suprotstavlja joj se, bilo iz Amerike, ili iz samog Izraela, ali je problem u lazljivim, koruptivnim i nasilnim vodjama koji najpre njih lazu, a zatim ceo svet.

Potpuno delim misljenje, samo sto postoji jedno veliko "ali". Kod ovih koji su dosli od 2015 je masa muskaraca, mladih i jakih, koji mogu (ne znaci i da hoce), u nekom prelomnom trenutku odigrati takvu ulogu da se bukvalno drzave rasture, ili da se stvore nemiri do te mere, da se dosadasnji sistem vrednosti i poredak stvari poptuno srusi a da uspostave neki njihov novi, ili sistem onog ko ih je doveo, u znak "zahvalnost" njemu.

Ne brinem za Evropu i bas me briga, ali ipak u "svojoj kuci" tj. Srbiji ne bih volela veliki broj takvih, jer em su na socijali, em snizavaju cenu rada, em ce sutra mozda postati i "zasticena grupa".... ako se slede ti "evropski kriterijumi". Daleko je to od nekog fasizma kako se obicno pripisuje, vec i pukoj brizi za buducnost zemlje i identitet naroda koji ionako sve vise bledi.

Ali sve van toga, slazem se, jeste napravljeno tako da se razvija cesto potpuno neshvatljiva mrznja prema muslimanima kao verskoj grupaciji, dok se s druge strane kriju sopstvene greske i mane, ili iste tolerisu.
Идентитет народа више није битан.
Заборави веру и нацију.
Поручују ти творци новог поретка. ;)
Е сад, једино што нису добро израчунали како да измиксују Индусе, Кинезе и преостали средњи и блиски Исток.
Ту су нешто оманули.
Или једноставно мрзе белог човека тј. сами себе.

Заборави веру и нацију.
Е сад, једино што нису добро израчунали како да измиксују Индусе, Кинезе и преостали средњи и блиски Исток.
Ту су нешто оманули.
Ма њима су циљ мржња, екстремизам, антидуховност, апатија и константни шокови вестима, а мешања кусог и репатог је само механизам...

Само о злу да се прича, без Христовог објашњења зашто и како против зла

Da, to je zato jer mrze bolje od sebe, ja bi reko.

Jer, nije Islam kriv što se ruski i Zapadni čovek degenerisao i umesto deteta ljube psa, ili hrčka. Ili bi pak da menjaju polove.

Očito je nešto trulo u belim rišćanskim zajednicama.

Заборави веру и нацију.
Ту су нешто оманули.
Na srednjem isotku su se potpuno zeznuli, to je jasno, ali ni za daleki ne izgleda da nisu sigurni sta rade.

Ja se nadam da su se i u nekom delu Evrope zeznuli npr kod nas, ali eto i u Madjarskoj, jer globalistima jeste cilj jedna vera, jedan narod, brisanje granica i identiteta vremenom.

Ponekad zaista odem i dalje i pomislim da neko mocan (ili neki mocni) zele da nas stave u "isti lonac" kad dodje vreme da se medjusobno pobijemo, a da ostanu smo oni, bogati i jos nekolicina njih da vladaju svetom, ili da nas stalno drze u strahu od losijeg kako bi vladali uz pomoc tog straha vecito. Naravno, ta suluda zamisao nece im uspeti, ili ne na nacin kao su zamislili, to sigurno.

Jedna opsta koprucija vlada, samo ne tamo gde se zemlje oslanaju na poljoprivredu i sopstvenu hranu, zato je izmedju ostalog to njihova agenda, da se zapostavi poljoprivreda svuda gde se moze ili gde se nadje za shodno neka vlada da se podmiti i to ostvari.

Na srednjem isotku su se potpuno zeznuli, to je jasno, ali ni za daleki ne izgleda da nisu sigurni sta rade.

Ja se nadam da su se i u nekom delu Evrope zeznuli npr kod nas, ali eto i u Madjarskoj, jer globalistima jeste cilj jedna vera, jedan narod, brisanje granica i identiteta vremenom.

Ponekad zaista odem i dalje i pomislim da neko mocan (ili neki mocni) zele da nas stave u "isti lonac" kad dodje vreme da se medjusobno pobijemo, a da ostanu smo oni, bogati i jos nekolicina njih da vladaju svetom, ili da nas stalno drze u strahu od losijeg kako bi vladali uz pomoc tog straha vecito. Naravno, ta suluda zamisao nece im uspeti, ili ne na nacin kao su zamislili, to sigurno.

Jedna opsta koprucija vlada, samo ne tamo gde se zemlje oslanaju na poljoprivredu i sopstvenu hranu, zato je izmedju ostalog to njihova agenda, da se zapostavi poljoprivreda svuda gde se moze ili gde se nadje za shodno neka vlada da se podmiti i to ostvari.
Шта ћеш, очито цивилизације, сврмена на време, дођу у фазу самоистребљења.
Ово како данас живимо и у шта хрлимо је тотално антицивилизацијско деловање.
Завладали су бизарни лудаци.

Шта ћеш, очито цивилизације, сврмена на време, дођу у фазу самоистребљења.
Ово како данас живимо и у шта хрлимо је тотално антицивилизацијско деловање.

Завладали су бизарни лудаци.
Bas..."how bizarre".

(U nedostatku adekvatnijeg izraza i dokaza za "morbidni" neka ostane ovo "bizarni", ali je i gore od toga.)

да ли су Талијани хришћани и католици?
рецимо 1941. у Книну је био случај ђе је локални хрватски свећеник дочекао Талијане са молбом да им помогну "побит све Србе"
талијански ђенерал није могао повјеровати шта он тражи па је питао да понови

ишћерао је хрватске магарце напоље не вјерујући ни очима ни ушима да чак и свећеник то тражи :eek:
Moja baba, koja je u to vreme imala 8 do 10 godina, nikada nije imala nista lose da kaze o italijanima. Sta vise, obicno su djeci davali bombone i tako to. Kaze za svabe, da ih nisu dirali ali da nisu ni komunicirali sa lokalcima. Posto je njen otac bio u partizanima valjda su im cetnici uzeli neku stoku (blago) i cini mi se izudarali neke starije. Manje vise cetnici partizanima, partizani cetnicima. Nakon rata se udala za mog djeda koji je bio u cetnicima. :hahaha: On je umro dok sam bio mali pa ne znam kakvo je on imao misljenje o italijanima i svabama.

Ne znam dal si nekad video zarobljenika. Prvo će da ga tuku i maltretiraju najgori vojnici koji nisu ni bili u borbi. Ovaj koji je ga je zarobio i ratovao sa njim neće.
Ovo je istina 100%. Moras biti zesca kukavica da bi se izivljavao na nekome ko ti ne moze nista. Isto ces videti razliku u mrznji manijaka koji takoreci nisu ni osjetili rat i normalno razmisljanje i ponasanje ljudi koji su sve izgubili ili prosli kroz mnogo lose stvari. To je ono, neko je covjek neko nije.

да ли су Талијани хришћани и католици?
рецимо 1941. у Книну је био случај ђе је локални хрватски свећеник дочекао Талијане са молбом да им помогну "побит све Србе"
талијански ђенерал није могао повјеровати шта он тражи па је питао да понови

ишћерао је хрватске магарце напоље не вјерујући ни очима ни ушима да чак и свећеник то тражи :eek:
Pa jesu Italijani katolici i hrišćani, pa opet ima dokumenata da su vršili ratne zločine nad Slovencima recimo, koji su isto tako katolici hrišćani.

Back