Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je on pisao češkajući se po guzi dok mu je tata izrabljivao narod da on može da zgubidaniśe, lelemuda i blokira obrtanje materijalnog procesa pre svog nastanka.
Идентично као Рада Пашић,син Николе Пашића који се коцкао и јебо куравеле у Марсеју државним Парама за време Великог Рата.

чим видиш да неко булазни о стварима из Откровења, одмах знаш да је прелешћен. тај поп боље да каже- радуј се свете, спашен си, јер имаш Спаситеља. он трабуња о антихристу.
ja sam te pozvao, ali ti neces da udarimo po njima zajedno, nemas herca, a znanja ti ne fali

чим видиш да неко булазни о стварима из Откровења, одмах знаш да је прелешћен. тај поп боље да каже- радуј се свете, спашен си, јер имаш Спаситеља. он трабуња о антихристу.
Zasto, i "Otkrovenje" je deo Biblije. Govorio je on i to sto pises, ali i ovo, da upozori.

A jel' i sveti starac Pajsije Svetogorac bio "prelescen"?

Ционисти желе да владају светом. Да би постигли своје циљеве, користе црну магију и сатанизам. Обожавање Сатане сматрају средством којим стичу снагу која им је потребна да остваре своје планове. Они желе да владају земљом користећи сатанску моћ. Бог није нешто што они узимају у обзир.

Један знак да је испуњење пророчанства близу биће уништење Омарове џамије у Јерусалиму. Они ће је уништити како би обновили Соломонов храм који је некада био на том истом месту. На крају ће Јевреји прогласити Антихриста месијом у том обновљеном храму.
https://borbazaveru.info/content/view/18075/28/

Na kraju evo, pogledaj ovaj video, u pitanju je naucnik iz Instituta za nauku i privredu, govori upravo o tim stvarima.

Ne znam, vidim da se mase lepim zastavama, ko mase i zasto mase, ne usudjujem se da komentarisem sve dok te ljude predvodi gospodin Tomi Robinson koji je sudska musterija ihahaj.

Ovde pise da je problematican i to verovatno od vrtica, bez obrazovanja i regularne profesije te da je popio ban na internetu sve dok Mask nije preuzeo Twitter.
Milijarder nad milijarderima ga je podigao na noge i od tada se ponasa kao njegov patron.

Iza takvog coveka marsirala ne bih, sve i da se iz zmajeve krvi koju je pustio Sv. Djordje licno izrodi zbun najlepsih ruza.
Ne zna sta covek da misli. On jeste bio "sudska musterija" ali izgleda ipak na kraju osudjen za istinu koju je izrekao, i zato ga je ovaj (Mask) branio na Tviteru. Opet, i to nista ne mora da znaci, ali u principu i sama sam protiv ove "nove" politike migranata, ali nisam protiv starih koji se tu apadptiraju, skoluju, prihvate obicaje, to je njihova stvar i stvar njihovog kolonijalizma i podneblja i oni se sa tim nose vec decenijama.

Evo jedna clanak iz Al Dzazire o Tomiju Robinsonu, cini se objektivnim, procitaj.
https://www.aljazeera.com/news/2025...y-is-elon-musk-throwing-his-weight-behind-him

па акумулација је могућа и кроз пљачку, али то није капитализам. јер би тад Монголи били највећи капиталисти на свету.

кажем ти, мање Маркса.
Upravo su Englezi kroz istoriju akumulirali kapital putem pljačke - pljačkali su pola svijeta - naročito Indiju. Također ne treba zaboraviti ni sa Kinom kojoj su putem opijumskih ratova nametnuli da mora legalizovati droge i kupovati ih od Engleza - šta je to nego pljačka. Mongoli nisu imali razvjenu proizvodnju - tehnika još nije bila toliko razvjena - tako da je to glavna razlika. Uzgred nisu puno bolji ni Amerikanci koji su koristili robovsku radnu snagu za proizvodnju sirovina za proizvodnju - pamuk npr. To je jedan vid pljačke također.

Антиимиграцијски протести у земљи Енглеској су "зицер" да бројни паћеници на крсти коју "умотворину" сроче контра тих "мунџоса" кроз коју "болдују" властиту фобију попут једног који је измигољио из свог камењара раније препознатљивог као Usran Hroboatos
Postoji nekoliko opcija

*vojni udar i micanje izdajničkih elita, te šutiranje tih obojenih

Bilo kako bilo, Englezi su i predugo trpjeli te šuftove koji su ionako pokvareni do srži.

Jedini način je da se relativno mirno riješi da vlasti povuku stroge poteze protiv migranata, dio njih javno kazni i deportira, većinu mirnih ostavi na miru i spriječi dotok ostalih. Jer-većina je te radne snage neradna i parazitska, jednostavno su nepotrebni.
Симпатичан дјечак, ем глупо, ем неуко, ем задојенои мржњом, природа се поиграла.

Енглези су били империјалистичка сила која је вијековима била замајцем историјских процеса, пројектовали би догађаје и свјетске промјене, кроз доктрину "divide et impera", гдје су вјештом политиком подстицали анимозитете и заваду међу колективитетима, овладали су огромном територијом, популацијом, експлоиатишући ресурсе и извлачећи корист.

У историји све се мијења, историја се поиграла са Енглезима, Енглеска је постало привјеском политичке творевине која до прије неколико вијекова бјеше скупом енглеских колонија.

А задњих деценија се и по други пута историја поиграла са земљом Енглеском. Те нације којје је енглеска политика вијековима користила у својим политичким играма, усађујући им мржњу према другима, подстичући их на ратове једне против других, доносећи им несрећу, патњу и биједу, све више кроз имиграционе процесе "освајају" земљу Енглеску. Гдје се мијења етнографска структура, са све већим % придошлица из муслиманских земаља, хиндуса и иних, све више је присутна тежња промјени начина живота, схватањима, вриједносног система, Енглеска се мијења. И мијењаће се. Овим антимиграционим протестима покушавају се зауставити ти процеси, зауставити точак историје. Можда и успију, могуће се заустави прилив нових имиграната. Но право је питање, да ли су нације западне Европе (а и оне из источне нису у бољој ситиуацију, укључујући и нашу), које пролазе кроз једно морално, духовно, културно и интелектуално посртање, способне за то.

Ogroman broj, kažu par miliona, Engleza je ovih dana na ulicama Londona. Neki nose i slike ubijenog Kirka.

Šta se to dešava?

Ovo je neki neutralan snimak

Ali ima ih još,, gde govore da su ljudi protiv imigracione politike i za tradicionalne engleske vrednosti, takođe i revolt zbog ubistva Čarlija Kirka.
Dodatne info?
Belci su od svih rasa na planeti najtolerantniji. Sami englezi su tolerantni jako , mislim na narod ne na njihove vladare. Otvorili su svoja vrata migrantima koji imesto da iskoriste priliku da zarade i bidu na dobitku , koriste na mnogo los nacin ukazani cin poverenja i dobre volje da im se da neka nova sansa da stvore nesto novo.

Cinjenice.

Preko milion silovanja nacinjen u poslednjih 40 godina od strane pakistanskih mladica muslimana nad belim zenama u Engleskoj.

Preko 4 miliona napada nozevima nacinjeni nad belim ljudima u Engleskoj nacinjen od strane muslimana migranata.

Vise od 10 miliona pljacki nacinjeni od strane muslimana. Sve u zadnjih 40 godina.

Ja ne volim Egleze zbog onoga sto su ucinili nama i zbog neprijateljske politike koju vode protiv nas. Mi smo na razlicitim stranama u sukobu i licno me ne interesuje sta ce njima biti.

Ali mogu da kazem samo istinu i cinjenice, beli ljudi su mnogo tolerantniji od drugih rasa , ali kao sto vidimo u Engleskoj ta tolerancija ocigledno ima neke svoje granice i protesti koji ce uskoro biti mnogo veci i nece prestati pokazuju da je blizu granica te tolerancije.

Ekstremisticke grupe, krajnja desnica je izuzetno mocna najverovatnije ce preuzeti vlast u Engleskoj. A sta ce posle biti niko ne moze sa sigurnoscu da kaze.
Ja mogu samo da kazem sledece na sve to
Belci se nece boriti terorizmom , silovanjima i pljackama. Beli ljudi kada se bore , oni izbrisu cele drzave , opustose cele kontinente i istrebe cele civilizacije.
Mislim da ce vrlo brzo u narednim godinama biti svedoci gde ce belci u Engleskoj veoma surovo spaliti migrante u kucama kije su dobili upravo od tih Engleza i da ce ih bez milosti sve poubijati.

Vidjali smo u proslosti ovakve stvari i ne postoje garancije da se one nece ponovoti.
Ekstremizam je jako ozbiljna i nimalo naivna pojava koja ce neminovno preuzeti Englesko drustvo i ovakav ishod je veoma moguc.

Belci su od svih rasa na planeti najtolerantniji. Sami englezi su tolerantni jako , mislim na narod ne na njihove vladare. Otvorili su svoja vrata migrantima koji imesto da iskoriste priliku da zarade i bidu na dobitku , koriste na mnogo los nacin ukazani cin poverenja i dobre volje da im se da neka nova sansa da stvore nesto novo.

Cinjenice.

Preko milion silovanja nacinjen u poslednjih 40 godina od strane pakistanskih mladica muslimana nad belim zenama u Engleskoj.

Preko 4 miliona napada nozevima nacinjeni nad belim ljudima u Engleskoj nacinjen od strane muslimana migranata.

Vise od 10 miliona pljacki nacinjeni od strane muslimana. Sve u zadnjih 40 godina.

Ja ne volim Egleze zbog onoga sto su ucinili nama i zbog neprijateljske politike koju vode protiv nas. Mi smo na razlicitim stranama u sukobu i licno me ne interesuje sta ce njima biti.

Ali mogu da kazem samo istinu i cinjenice, beli ljudi su mnogo tolerantniji od drugih rasa , ali kao sto vidimo u Engleskoj ta tolerancija ocigledno ima neke svoje granice i protesti koji ce uskoro biti mnogo veci i nece prestati pokazuju da je blizu granica te tolerancije.

Ekstremisticke grupe, krajnja desnica je izuzetno mocna najverovatnije ce preuzeti vlast u Engleskoj. A sta ce posle biti niko ne moze sa sigurnoscu da kaze.
Belci se nece boriti terorizmom , silovanjima i pljackama. Beli ljudi kada se bore , oni izbrisu cele drzave , opustose cele kontinente i istrebe cele civilizacije.
Mislim da ce vrlo brzo u narednim godinama biti svedoci gde ce belci u Engleskoj veoma surovo spaliti migrante u kucama kije su dobili upravo od tih Engleza i da ce ih bez milosti sve poubijati.

Vidjali smo u proslosti ovakve stvari i ne postoje garancije da se one nece ponovoti.
Ekstremizam je jako ozbiljna i nimalo naivna pojava koja ce neminovno preuzeti Englesko drustvo i ovakav ishod je veoma moguc.
Do ozbiljnih medjurasnih/medjuverskih sukoba mora doći kad tad. Ne možeš spojiti rase i narode koji su hiljadama godina odvojeno evoluirali. Multirasno multikulturalno društvo nigde nije uspelo. Bukvalno nigde.
Sad će dežurni l**tardi da kažu kako nauka kaže suprotno. Ja mogu samo da ima kažem j*bala vas nauka, imate li oči i mozak.

Cinjenice.

Pretjeruješ. Odakli li ti ta statistika? Da je tako već bi se vodio rat.

Do ozbiljnih medjurasnih/medjuverskih sukoba mora doći kad tad. Ne možeš spojiti rase i narode koji su hiljadama godina odvojeno evoluirali. Multirasno multikulturalno društvo nigde nije uspelo. Bukvalno nigde.
Sad će dežurni l**tardi da kažu kako nauka kaže suprotno. Ja mogu samo da ima kažem j*bala vas nauka, imate li oči i mozak.
Ja mislim da ne treba odustajati od pokušavanja da to uspije. Također Engleska i Njemačka su idealne zemlje za takve eksperimente.

Evidentno je da je ovo sto se desava u Engleskoj posledica ruskog malignog uticaja. Svi ti izgredici koji su izasli na ulice pripadaju generacijama koje su bili prekomerno izlozeni uticaju Mase i Mede.

они не признају Христа, и то је поштен став. намају с Њим ништа. много поштеније него хулити на Крст, а звати себе правоверним хришћанином. то је хибрис, зато ће Зурлот завршити код тебе као Зулфикар.

Tako misliš jer si Nevernik i slab čovek, da ti ne smeta takvo ponašanje prema tvom bogu.
Eto zato je rišćanstvo falš vera.

Ogroman broj, kažu par miliona, Engleza je ovih dana na ulicama Londona. Neki nose i slike ubijenog Kirka.

Šta se to dešava?

Ali ima ih još,, gde govore da su ljudi protiv imigracione politike i za tradicionalne engleske vrednosti, takođe i revolt zbog ubistva Čarlija Kirka.
Dodatne info?

500hiljada maks. I to dovedeni iz cele zemlje i pojačani desničarima iz Evrope. Bilo je i ljudi Migrantskog porekla.

Poprilično loše za zemlju od 70 Miliona.

Imače, ponekad mislim da vladajuća elite Engleske i Njemačke hoće da promjeni hrišćansku ideologiju ovih zemalja islamom. Npr Hitler je smatrao da je hrišćanstvo sputavalo Njemački narod. Da su Nijemci muslimani, on je mislio da bi osvojili čitav svijet. Ta obsesija je išla toliko daleko da je npr Karla Martela smatrao negativcom zbog pobjede nad islamom. On smatra da bi Nijemci kao rasno superiorniji isplivali na čelo islama i da bi beskompromisno osvajali, jer islam to propovjeda - za razliku od hrišćanstva. Hrišćansvo je smatrao religijom mekušaca, slabića, i prezirao ga je.

Tako da kad malo razmislim, postajem nešto zabrinut mogućim razvojem situacije. Ako su Englei i Nijemci nenijeli ovoliko zla kao hrišćani, šta bi tek bilo da su muslimani?

Rešenje je vizantijska filozofija simfonije crkvene i političke vlasti, danas na delu u Rusiji, Belorusiji, Republici Srpskoj...

Provaljujem da misliš na Putinovu Rusiju. Nema toga. Vizantijska Rusija je uginula sa Romanovima, kad ih je jevrejski izum Boljševizam izmasakriro ko zečeve.

Današnjoj Rusiji je uzor SSSR. Vizantijskog rišćanstva nema, i nema nade za tebe.

Na sve to da dodam , crnci su najveci rasisti, posle njih idu Kinezi i Japanci. Naspram njih, beli covek je mala beba.
Ovo kod njih nece izaci na dobro. Prvi protesti poslednje godine su brojali po par hiljada do 50 hiljada ljudi. Sada su vec stigli na 3 miliona na teritoriji cele drzave , s bice sve gore. Oni su vec presli granicu u kojoj policija moze da kontrolise proteste i obuzda ih. Koliko je ozbiljno govori i cinjenica da su muslimani sirom Engleske sve manje na ulicama jer su konacno shvatili da su presli granicu koju im niko vise nece tolerisati. Neverovatno je da na celoj planeti versko rasni sukobi u 99% slucaja je sa muslimanima. Normalan covek bi vec zakljucio da nesto tu nije normalno.
Kako hindusi nemaju sukobe sa budistima? Hindusi sa hriscanima? Hriscani sa budistima? Jevreji sa budistima ? Jevreji sa hindusima? Jevreji sa hriscanima? Da ne nabrajam dalje ove manje religije. Pa muslimani imaju zestoke sukobe i medjusobno siiti sa sunitima.
Otkud to da su svi sukobi sa muslimanima? Sta tu ne valja? U cemu je problem?

Šta se to dešava?

Dodatne info?
Na krsti, 10-15 godina unazad, naveo sam u jednom komentaru sta sve predstoji covecanstvu pre uspostavljanja apsolutne hegemonije dinasitje Rotschild.
U zavrsnici je predvidjeno izazivanje opsteg haosa na planeti u svim oblastima ljudskih aktivnosti. A KADA SAV TAJ HAOS DOSTIGNE KULMINACIJU, POJAVLJUJE SE "ON" KOJI CE COVECANSTVU DATI "PONUDU KOJA SE NE ODBIJA".
Ko je ovo shvatio, nece imati problema da shvati sve sto se dogodilo, sto se dogadja i sto ce se dogoditi..........a stime i ispravno reagovati u tom haosu.
Dakle, na ulicama Pariza, Berlina, Madrida, Londona, Beograda..............ne demonstrira narod vec se realizuje jos jedna epizoda Agende RoRo-sistema.

Back