ENERGETSKI VAMPIRIZAM

Ko ti sta moze ako ti do njega nije stalo .Ko ti sta moze ako nemas sopstvene zelje da se sam uplices.Ko ti sta moze ako nisi obavezan da si u blizini nadredjene osobe , bilo da je vo jska, cuza , posao , skola.Ko ti sta moze ako imas svoj auto i ne moras da se vozis autobusom a do tebe sedi smarac .ko ti sta moze ako sam nemas pardona i oteras doticnu osobu u pm .

Е проблем је што кад-тад морамо да будемо у близини неколико особа...
А математика говори да ће бити и покоји смарач...
И онда можемо бити незаинтересовани, није то проблем.
Међутим, ако се такав или таква појави на мјесту шефа или професора или тако нечега...
Сваког је лако отјерати у 3пм - проблем је шта послије чина тјерања...
Није то баш тако једноставно...
Јесте ако си економски независан, или си неки хакер па људе и не виђаш...
Човјек није острво.

em shto je bila sl tema , em shto ne shvatam kako je moguce ne osetiti da te neko konstantno iscrpljuje i hrani se tvojom energijom...
em shto sam bila u toj situaciji :zcepanje:

to je to

oseti se

savet: pobeci :lol:

- - - - - - - - - -

samosvesna i nezavisna osoba ne moze da bude plen.

tacno...ali se i ona ponekad nadje u situaciji da mora da istrpi neku od gore pomenutih vrsta krvopija:)

tako je...

svesnost je zastita od zla...

Kako se borite protiv osoba koje vam otimaju životnu energiju?
Možete li vizualizirati štit, aktivni omotač koji struji oko vas da vas zaštiti od energetskih vampira?
Vizuelizuj sebe okruzenu ogledalima i zamisli da sva potencijalna negativna energija obija nazad ka toj osobi.
Zamisli sebe okruzenu rozom svetloscu.
Kazu ljudi da kada si primorana da se nalazis u blizini takvih osoba treba prekrstiti nogi ili ruke ili oba jer je to kao nacin da se spreci oticanje energije.

Za ovu zadnju ne znam ali prve dve metode su veoma efektivne.

Potrebna je vizualizacija plavog pentagrama,ispred sebe kao stita,dok smo u kontaktu sa energetskim vampirom.
Svetlo plava boja,je boja Grlene Chakre...koja je zaduzena za komunikaciju...po zakonima hiperspejsa.Metoda je delotvorna.

Država je pravi energetski vampir koji nam izvlači novac kroz poreze i živi tipični parazitski način života, držeći nas u uverenju da nam je neophodan tamo neko ko najbolje zna šta je dobro za nas. S obzirom da su nas roditelji već pripremili na takav zavisnički odnos, mi poslušno i dobrovoljno predajemo energiju. Zauzvrat dobijamo ono što smo emitovali i zato se kaže "narod ima vođu kakvog zaslužuje", jer su vođe direktan produkt energije kojom su se nahranili.

Država je pravi energetski vampir koji nam izvlači novac kroz poreze i živi tipični parazitski način života, držeći nas u uverenju da nam je neophodan tamo neko ko najbolje zna šta je dobro za nas. S obzirom da su nas roditelji već pripremili na takav zavisnički odnos, mi poslušno i dobrovoljno predajemo energiju. Zauzvrat dobijamo ono što smo emitovali i zato se kaže "narod ima vođu kakvog zaslužuje", jer su vođe direktan produkt energije kojom su se nahranili.

Prilično sam iznenađen ovim. Zar ti nisi okoreli naprednjak?

Kolac u srce, tj. odstraniti takvu osobu. Imam dovoljno problema svojih, fali mi energije, motivacije, tako da mi sigurno ne treba neka krvopija da mi malo te enrgije otima. Sebicno mozda, ali meni energije ne manjka a i mirnije spavam.

Da li vam se ikada desilo da se posle druženje ili razgovora sa određenom osobom osetite isceđeni kao sunđer?
...

Samo kad taj moj sagovornik
nije hteo da me "jede",
niti mi je dao da ja njega "jedem" !

Ha !

Ajd sad da objasnim
te da vam pomognem da izađete iz ćorsokaka verovanja u energetski vampirizam !

Dakle,
ja verujem da čovek mora da uzima tri vrste hrane :

- hranu ( masti, belančevine, ugljene hidrate, vitamine, minerale, vodu )
- vazduh
- informaciju

Da objasnim ovo za informaciju.
Mi se dragi drugari hranimo jedni drugima,
u smislu da je čovek socijalno biće,
da voli društvo i ne može bez njega !

Da bi čovek bio u društvu,
on na neki način nastupa ( ima nastup - znači ulogu !).
Tu ulogu čovek priprema pažljivo i strpljivo - vrlo često nesvestan toga !

Zašto ja ovo pišem ?
Pa da bi me čitali, pohvalili, ili bar pokudili - znači "jeli" !

Užasno mi je ako me ignorišete - a najgore ako me zaista ne primećujete !
Bez toga ne mogu,
kao i bez hrane i vazduha !

Dakle ko nas crpi ?
Pa onaj kome nismo interesantni,
i ko nema ništa što bi nas interesovalo !

nosi krst sa sobom.

Evo ova nosi, da je vampir ne osisa....

r1y-a2.jpg

Back