Dark_hazard
Iskusan
- Poruka
- 5.540
Al ujed vampira se nikad ne zaboravlja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al ujed vampira se nikad ne zaboravlja...
Ne znam. Trebalo bi da je čovek emotivno biće. I teško je stvarno odlučiti između srca i razuma. Srcem možeš doživeti neverovatne trenutke, ali razum te može spasiti od propasti. Najgore je što nikad ne znaš na čemu si sa ljudima.
Ja zato više cenim formulu i šablon. U nauci je lako, fizika, hemija, matematika. Sve je u računu, formuli i šablonu. Ako veruješ formuli, ona te neće izneveriti. Sa ljudima je to komplikovanije. Uvek te mogu povrediti, namerno ili slučajno, bez obzira koliko im veruješ.
A sto si uopste isla na more sa osobom za koju znas da je smaracica pa je onda trpela danima?Bila sam na moru sa poznanicom za koju sam chula da je smarachica...elem negativa seosecala svuda oko nje, pogotovo kad je pochela da pricha o vrlo ozbiljnim stvarima sa takvom jarom i srzbom da je to bilo gadno...ali ja sam bila u drugom fazonu,nisam dozvolila da me dotakne bilo shta od svega toga i da mi odnosi energiju...drugim rechima tako sam je iskulirala chitavih deset dana da je na kraju bila meka ko pamuk...ma biti pozitivan uvek i na svakom mestu to je prava stvar mada nije uvek lako![]()
A sto si uopste isla na more sa osobom za koju znas da je smaracica pa je onda trpela danima?