Gde si potrc'o?
To su ti ljudi koji nece da ti pomere ruku da prepises jedan zadatak koji ti fali za ocenu, to su ljudi u osnovnoj sto nece da ti daju da prepises domaci, to su ljudi koji nece da ti daju skriptu iz neceg, to su ljudi koji nece da ti daju svoju prijavu rada koju su vec odbranili, to su ljudi koji su ovako sve do jaja, ali kad su na testu, ti si za njih najgori neprijatelj. Gubavac. To su ti ljudi koji imaju 100 knjiga literature,a nece da ti da dve od toga.
Znas kad je neko slepac, kad nista nece izgubiti time sto ce da ti malko pomogne, a on nece u inat. Hoce da te sjebe.
I to bilo u redu da ti takva osoba ne glumi kolegu/drugara, da se ne grebe od usluge, da ne kopira ono sto mu ti posaljes, da se ne stidi da uzme skriptu od tebe kad je on nema.
Od osnovne skole pa do kraja mastera svi strebosi su oduvek bili najveci sebicnjaci i govnari. Ko god me je nesto pitao ili mi trazio nesto, uvek sam mu pomogao,a kad meni nesto treba onda niko nista nema, nece da da ili ako mi nesto i uradi to je preko qrca uradjeno da ja imam duplo vise posla nego pre.
- - - - - - - - - -
Sutra i da ti takav bude kolega na poslu, taj nikada nece hteti da te pokrije, da ti pomogne nesto, samo ce gledati da se on istakne, da se uvuce u dupe sefu, da te sjebe.
Ti ljudi su najgori moguci olos koji su do jaja za sebe, a katastrofa za sve ostale. Takve uvek treba minirati i nikada im ne treba verovati nista.
- - - - - - - - - -
Namerno govnari nece da ti daju nista dok si na osnovnim studijama jer si mu konkurencija. Ako ti da mozda ce on spasti sa budzeta.
Smisljeno se bori za sebe i navija da svi propadnu, samo da njima bude dobro.