Enciklopedija tinejdžerskih mudrosti

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
f* you!
to je ono sto me odrzava u zivotu,
vera da ce sutra biti bolje i da se ovaj uzasan, uzasan dan vise nikada nece ponoviti

Ako si čitala Geteovog Fausta, možda si primetila da se često provlači jedan te isti stih, uglavnom u pesmama hora: ko ne leti danas, neće nikada.
Ne znači da sutra neće biti bolje, ali da bi sutra bilo bolje, situaciju moraš preokrenuti još danas. Ništa ne donosi sutra, sve što uradimo, uradimo sad, u ovom trenutku, danas, tako da ne treba verovati u sutra, već samo u danas. Ako danas nije sve kako treba, neće biti ni sutra. To ne znači da prekosutra neće biti bolje, ali da bi bilo, moraš stvari srediti sutra, a i sutra će sutra biti danas. :mrgreen:

Uglavnom, nemaj brige, ovaj užasan dan se nikada više neće ponoviti, to ti ja garantujem. Možda bude i lošijih dana, to zavisi od tebe i tvog danas, ali ovaj se neće ponoviti. :lol:

Победа. Сад могу да угасе интернет.

Pa dobro juzeru, jesi **** il si trebo? :mrgreen:

Elem

1. Ne uzimajte tuđe mišljenje o drugim osobama zdravo za gotovo, pogotovo ako ih ne znate
2. Budite jaki na rečima, jer do fizičkog okršaja uglavnom ne dolazi. Kako kažu, lepa reč gvozdena vrata otvara, ja dodajem, a oštra uglavnom uspeva da ih probije :lol:
3. Cenite svoje vreme, i cenite činjenicu kada vam ga veliki ljudi posvete
4. Gledajte da što više proputujete sveta do trenutka pronalaženja posla, jer će tada biti para, ali ne i vremena
....
5. Ako već hoćete da okusite čari promiskuiteta, ne pristajte bez kondoma. Koliko god ta osoba pričala da je nevina i slično, i koliko god vi bili pijani, samo presecite ka odbijajućoj varijanti. Potoji jedan smrtni greh i često je usmeren ka tuđem zdravlju
6. Ovo iznad je generalno sranje, osim ako nemate drugih sredstava za hranjenje ega i buđenje osećaja poželjnosti, duga veza rulz ol d vej
7. Ne ulazite u vezu iz dosade, ako ne osećate ništa prema toj osobi(pročitajte prvi deo pod 3.)
8. U vezama uvek iskreno, pa i ako je loše, od ćutanja samo šteta
....
9. Poslušajte od Azre "Uradi nešto"
10. Poslušajte
, šta god od muzike gotivili (ova stavka ima prioritet nad svim pređašnjim narodnim kenjažama :mrgreen:

Готово,била би женидба. :p Ја не видим проблем у томе.

- - - - - - - - - -

E ovo je istina. :mrgreen: Overu možete da verujete. :mrgreen:

Ја сам се у почетку опирао и онда сам скапирао да ја само џабе трошим своје живце. Овако ћутим,одрадим посао и ја миран. :mrgreen:

Будите доследни себи,својим ставовима и убеђењима. Контрадикторност је знак слабости.

Samo budala nikada ne menja stav. Samo budala pljuje tuđi stav. Samo budala misli da je njegov stav najbolji.

Slepo verovanje u idealizirani sliku svoga stava kao mojsijevskog je znak slabosti. Jer čovek nije savršen, te greši često. Te menjati stav nije znak slabosti, nego znak prevazilaženje sebe starog, manje dobrog od sebe novog.

Tvoja teorija pada u vodu.
:mrgreen:

Da se razumemo ovo je stvar privatne sfere.

Te se ne odnosi na političke hulje koje juče ubijaju za svoju "REČ", a danas okreću vodenicu i pričaju totalno suprtotnost kako bi se videla njihova zrelost i spremnost da promene stav po principu : "danas sam bolji, ono što sam juče pričao to je shit".

Menjanje stava koje je različito u privatnoj od javne sfere je pre svega pitanje odgovornosti koju onaj ko zagovora svoj stav u javnoj sferi to ne zagovara samo radi sebe samog, nego i zbog onih glasača poslušnika koji ga slušaju.

Poslednja izmena:

Back