Enan

Boga mi,meni nista ne bi falilo da sam trener najbolje igracice na svetu!Moze onda da izgleda kako hoce,ja bih joj bio samo trener,to bi mi bilo dovoljno ;)
Uostalom,to je sjajna reklama za njega,sutra ce opet naci neku takvu i uzimati silne novce za treninge.

Enan nije sjajno pocela sezonu,mada sta to znaci? Federer je prosle godine,do juna uzeo Autralian Open,Dubai i Hamburg.Ostalo je,ako ne racunamo Roland Garos katastrofa ispadao.I opet je bio ubedljivo prvi.

Hocu da kazem,Enan nije pocela sezonu sjajno,ali ona ni prosle sezone nije igrala na pocetku(svi vec to znate) pa je posle osvojila gotovo sve sto je mogla.Tek ima da se igra!

Licno,mnogo bih voleo da ove godine odgledam sto vise meceva Sarapove i Enan...Znam da se mnogi nece sloziti samnom,ali bih voleo da ih Enan cesce dobija :D :D :D

ja se slazem...meni je justine kraljica...

ti se ocigledno zezas, ona osvaja sve sto moze, a ti kazes volio bih da enan csce dobija;);)

Ne bre covece,nisi me razumeo ;)

Mislio sam da ove godine cesce igraju Enan i Sarapova i da te meceve Enan cesce dobija od Sarapove...Ona je prosle sezone gubila samo kad se opasno smori,a to je bilo jaaaaaaaako retko :D

енан се од ове године не може препознати..........како је серена развалила (нисам сигуран јели баш серена, знам да је изгубила 6:2, 6:0)............брзо ће је неко скинути са првог мјеста (мислим неће више бити први рекет свијета)........што је скоро свима јасно.......осим њеним навијачима који се у себи потајно надају да је то само "мали пад" у игри и да ће она то брзо поправити................
а и они сами су свијесни да она више никад неће бити први рекет свијета (мислим кад је неко скине одатле)

енан се од ове године не може препознати..........како је серена развалила (нисам сигуран јели баш серена, знам да је изгубила 6:2, 6:0)............брзо ће је неко скинути са првог мјеста (мислим неће више бити први рекет свијета)........што је скоро свима јасно.......осим њеним навијачима који се у себи потајно надају да је то само "мали пад" у игри и да ће она то брзо поправити................
а и они сами су свијесни да она више никад неће бити први рекет свијета (мислим кад је неко скине одатле)

Ovo je isto ko iza Federera, ko da su se rodili na prvoj pozici pa ako je izgube onda su gotovi. Lindzi je bila prva izgubila je poziciju No.1 i ne vidim da se povukla iz tenisa, čak je i postala mama i dalje igra!
Prošla sezona je za nju isto teško počela pa je uspela da se izvuče. Enan može sebi da prijušti lošu igru ima dovoljno poena za to.
Ana zaostaje 1889 poena dok Jeleni treba 2010 da bi je prestigli tako da ne bih rekla brzo osim ako ne izgubi odmah na RG i Vimbldonu a drugi prodju bolje od nje.

1 HENIN, JUSTINE 6105.00

2. IVANOVIC, ANA 4216.00

3. JANKOVIC, JELENA 4095.00

4. KUZNETSOVA, SVETLANA 3905.00

5. SHARAPOVA, MARIA 3601.00

ma opasna je enan- ne bih je otpisao. serena, kada je krene, moze svakoga da odvali sa nulom... ne mora taj poraz nista preterano da znaci... druge teniserke prosle godine nisu bile na nivou na kom umeju biti, i verujem da ce ova godina bas zbog toga doneti vise neizvesnosti. pre nego zbog nekog pada enan... a ne verujem da ce se ona bas preterano izbedaciti ako sidje sa vrha- nije ona na njemu ni toliko dugo pa da se nenormalno "veze". a verujem da joj je tenis u zivotu znacio vise nego ogromnoj vecini tenisera i da ga nece napustiti dugo (znaci, ni zbo"obicnog" rankinga)...

enin.jpg

a055.gif

a055.gif

pa ovo stvorenje stvarno hoce da se povuce!!!

nakon sugave klajsters resicu se i ove... nije lose
pocela je da pada i sigurno bi volela da se povuce kao sampion... nadam se da fedja nece uraditi isto ako nastavi sa osrednjim partijama... takav potez mi deluje kako mudro, tako i po malo kukavicki :) videcemo sta ce enan reci (ako vec nije)...

Izvukla je maximum iz svojih ne tako velikih mogucnosti po konstituciji.
Nikad je nisam voleo jer nije bila prirodni "sirov"terminator koji po pravu talenta treba da dominira.Zadnja takva je bila Shtefi pre nje Monika.
Zenski tenis danas je bash bash pao na niske grane kad ona nasha curka Ivanovic 3. na svetu gubi od neke temo leve Bugarke..sama sebe pobedila...bruka.Valjda ce se pojaviti neke nove...

Zenski tenis danas je bash bash pao na niske grane kad ona nasha curka Ivanovic 3. na svetu gubi od neke temo leve Bugarke..sama sebe pobedila...bruka.Valjda ce se pojaviti neke nove...
znaci, federer je curan zbog partija koje je izgubio ove godine, i nadas se da ce se pojaviti neki novi posto ovaj ne valja? i nadal je sigurno kreten sto je izgubio od ferera (sigurno ranetina na nozi nije opravdanje), kao i djokovic zbog ranog ispadanja u majamiju (nebitno sto je uzeo Ao i pre samog majamija IW)? sve treba zameniti, i menjati do beskonacnosti, i svi koji su nesto uspeli da pokazu ne vrede posle jednog trenutka? ali pretpostavljam da spadas u navijace koji se tako samo formalno zovu, pa i ja gubim vreme pisuci ovo... pogotovo sto je mnooogo slicnih stavova ovde...
covece, neverovatno je kakvi smo, a ocekujemo i trazimo da nam bude bolje...

Poslednja izmena:
Ivanovic nije nikad dominirala pa da upadne u krizu ko Federer ili Nadal.Ono kako je danas igrala je sramotno.Ni Nadal ni Federer chak ni u najvecoj krizi nikada nisu bili ponizeni,ili josh gore nikada sami sebe nisu ponizili.Meni je Ana simpa,ali ono danas je bilo bruka.Ko da je neka klinka a ne 3.na svetu.Ajde da je ojna druga odigrala neshto ali Ana je bukvalno sama sebe pobedila.

Izvukla je maximum iz svojih ne tako velikih mogucnosti po konstituciji.
Nikad je nisam voleo jer nije bila prirodni "sirov"terminator koji po pravu talenta treba da dominira.Zadnja takva je bila Shtefi pre nje Monika.

Kakav je život Enan imala,treba joj odati priznanje što je sve to izdražala i postala neprikosnovena u belom sportu.
Štefi je svakako ostala po meni najbolja u svemu što je ženski tenis ikada podario.

Ma svaka cast Enan na svemu,ona kad je covek pogleda,ne bi joj dao dve nacrtane ovce da cuva,a mala posle svega 7 GSova i tako dalje i tako dalje.... Svaka joj cast,mada isto kao i imenjak smatram da je povlacenje kukabvicki gest...Sem ako nesto ozbiljno nije u pitanju.

Ma svaka cast Enan na svemu,ona kad je covek pogleda,ne bi joj dao dve nacrtane ovce da cuva,a mala posle svega 7 GSova i tako dalje i tako dalje.... Svaka joj cast,mada isto kao i imenjak smatram da je povlacenje kukabvicki gest...Sem ako nesto ozbiljno nije u pitanju.

Ove sezone je nije išlo, nije osvojila ni jedan turnir ove god. a od maja pa nadalje su turniri sa velikim brojem poena koje je trebala da brani.
Od prošle godine ima problem sa kolenima i treba da ih operiše.
Takodje želi da se posveti svom privatnom životu i svom zdravlju.
Po meni je to ok. na profesionalnom planu je uradila dosta toga sada je na redu njen privatni život.
Od iduće nedelje Šarapova postaje novi No 1! Da Ana nije izgubila mogla je ona da bude na toj poziciji......:dash:

Back