Enan

To se ne računa, ona je tada bila No 1 za klasu ispred njih. Ako nije mogla da pobedi na nekom turniru na kom igra Šarapova, Ivanović, Janković tj. na nekom jakom turniru onda kao i da ga nije ni osvojila! Šta će ona na takvim turnirima...:rolleyes:

nisu je roditelji učili da treba deliti titule sa drugima :mrgreen: šala
nego što ti je na dnu tema o šarapovoj, zaslužila je da se više o njoj sada priča nego o enan :rtfm:

U poslednjih ba 10 god. niko nije igrao tenis kao Enan i Morezmo. Naravno, Enan za klasu bolja. Rodrigez koji ju je trenirao od njene 9. godine, ( danas ima 25), znao je sta je pravio u poslednje 2 godine. Precizan servis (da nadoknadi visinu), fenomenalan jednorucni bekhend (za koji bii i mnogi muski dusu dali) itd. Enan je otisla kao carica.

Meni je Stefi umjetnik u singlu:D
Ali Enan je bila odlicna...povukla se kao prva...po tome cu je pamtiti!;)
A kad se gleda po ljepoti e onda je to potpuno druga stvar:mrgreen:

Meni je Stefi umjetnik u singlu:D
Ali Enan je bila odlicna...povukla se kao prva...po tome cu je pamtiti!;)
A kad se gleda po ljepoti e onda je to potpuno druga stvar:mrgreen:

Štefi:twisted: sanjala bi sve titule koje je osvojila posle Monike, ne podnosim je kao i njenog šugavog švabu što se izvukao bez kazne! Fuj! :twisted:
Monika je najbolja!:rtfm:

Monika Seles je najbolja teniserka svih vremena!Stefi Graf ne bi osvojila ni polovinu od ovog sto je osvojila da onaj manijak nije napao Moniku.inace Monika Seles je iz mog grada i isla je u istu osnovnu skolu kao i ja u Novom Sadu!eto malo da se hvalim da mi je bila komsija

bravo majstore,to je objektivnost!!!! sve bi to bilo lepo sjajno bajno da se jednog lepog dana 1956. nije rodila Martina Navratilova

Monika ti moze biti i rodjena tetka ali to ne menja cinjenicu da je 5 svetlosnih godina iza Martine,kao u ostalom i bilo koja druga teniserka (Stefi vadi Zlatni GS 1988.)

Моže Štefi da bude i najbolja teniserka svih vremena ona je za mene nula.
Monika nije najbolja ali je jedna od najboljih ikada. Za kratko vreme je postigla ogromne rezultate. Teško mi je da pomislim šta bi sve još osvojila da se onaj šugavi švaba nije usudio da uradi ono što jeste. Ne bi njegova Štefi osvoila toliko titula a zlatni gs bi sanjala!
Navratilova jeste najbolja a Monika će uvek za mene biti najbolja!

PS. Monika i Martina ne mogu da se uporede, koliko je trajala Martinina a koliko Monikina karijera!

Poslednja izmena:
ma opusteno nordice i ti si pokazao svoju objektivnost kad si napisao da ove sezone postoje samo dve teniserke Sarapova i Vilijamsova a da nisi pomenuo Ivanovicevu koja je ove godine osvojila Indijan Vels i igrala finale u Melburnu,ali dobro nema veze necu da ulazim u raspravu...

za ostalo se slazem skroz sa Blondie da Moniku onaj manijak nije povredio bila bi sigurno najveca jer je osvojila do svoje dvadesete 8grend slem titula!po trofejima nije najbolja svih vremena,ali sam siguran da bi bila da je onaj ludak nije povredio...ali nema veze stvarno ne zelim da se raspravljam

e sad i ti nordice zezas,daj opusteno nisam te uopste napao samo sam rekao da je za mene Monika najbolja!verovatno da sam subjektivan ali sta sad to je moje misljenje,ja postujem tvoje misljenje,ali sam ogorcen sto Monika nije mogla da ima normalnu karijeru jer verujem da bi bila uspesnija od Stefi Graf...

e sad i ti nordice zezas,daj opusteno nisam te uopste napao samo sam rekao da je za mene Monika najbolja!verovatno da sam subjektivan ali sta sad to je moje misljenje,ja postujem tvoje misljenje,ali sam ogorcen sto Monika nije mogla da ima normalnu karijeru jer verujem da bi bila uspesnija od Stefi Graf...

Svako ima svoje misljenje. I (vec negde rekoh) zavisi koji se teniski period gleda. Ranije se igrao zaista drugaciji tenis. Kreativniji. Najbolja uopste? Ne znam, ali izuzetno cenim Navratilovu. Monika je bila sjajna, a i Stefi.
A sto se tice Morezmo i Enan, spominjala sam ih u kontekstu da su igrale lepsi tenis od ostalih (jednorucni bekhend, izlasci na mrezu), a ostale uglavnom ukorenjene na osnovnoj liniji pa raspaljuju. Retko ko je iskakao iz sablona.

Svako ima svoje misljenje. I (vec negde rekoh) zavisi koji se teniski period gleda. Ranije se igrao zaista drugaciji tenis. Kreativniji. Najbolja uopste? Ne znam, ali izuzetno cenim Navratilovu. Monika je bila sjajna, a i Stefi.
A sto se tice Morezmo i Enan, spominjala sam ih u kontekstu da su igrale lepsi tenis od ostalih (jednorucni bekhend, izlasci na mrezu), a ostale uglavnom ukorenjene na osnovnoj liniji pa raspaljuju. Retko ko je iskakao iz sablona.

8)8)8)
me too.

Monika Seles je najbolja teniserka svih vremena!Stefi Graf ne bi osvojila ni polovinu od ovog sto je osvojila da onaj manijak nije napao Moniku.inace Monika Seles je iz mog grada i isla je u istu osnovnu skolu kao i ja u Novom Sadu!eto malo da se hvalim da mi je bila komsija

verovatnom sam ja veoma subjektivna po ovom pitanju...Moniku i njenu porodicu poznajem od malih nogu,i skoro svaki dan provodile zajedno...ja malo mlađa,ali išle u istu školu,i kada su oni otišli za Ameriku ostali smo u kontaktu...kada joj je otac preminuo saznali smo među prvima...i ovako subjektivno smatram da bi njena već i ovako blistava karijera trajala još dugi niz godina da taj idiot nije zario nož u leđa...i bila bi najveća teniserka svih vremena...mada kažem za mene je već i ovako najveća...jer znam pozadinu njenog izdizanja,i sve što se dešavalo iza kulisa...

Po meni Enan kada igra kao u 2007 us open(sto je njen najbolji tennis) niko je nemoze pobediti ni sestre kada igraju svoje najbolje nemogu joj nista!!!
Ona je verovatno najbolja teniserka ikada (zajedno sa Jelenom Jankovic:))

Back