Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i moja omiljena neaktivna igracica...Martina je verovatno najveci um ove igre
A kad se gleda po ljepoti e onda je to potpuno druga stvar![]()
ma ima i mnogo "lepsih"... jos me proganja amanmuradova...Bolje da ne pricamo o tome!.....
Znamo da je "lijepa", ali bi bolje bilo da ne komentarisemo!![]()

ma ima i mnogo "lepsih"... jos me proganja amanmuradova...![]()

Meni je Stefi umjetnik u singlu![]()
Ali Enan je bila odlicna...povukla se kao prva...po tome cu je pamtiti!
A kad se gleda po ljepoti e onda je to potpuno druga stvar![]()

Stefi je druga najveca teniserka svih vremena!!!
e sad i ti nordice zezas,daj opusteno nisam te uopste napao samo sam rekao da je za mene Monika najbolja!verovatno da sam subjektivan ali sta sad to je moje misljenje,ja postujem tvoje misljenje,ali sam ogorcen sto Monika nije mogla da ima normalnu karijeru jer verujem da bi bila uspesnija od Stefi Graf...
Svako ima svoje misljenje. I (vec negde rekoh) zavisi koji se teniski period gleda. Ranije se igrao zaista drugaciji tenis. Kreativniji. Najbolja uopste? Ne znam, ali izuzetno cenim Navratilovu. Monika je bila sjajna, a i Stefi.
A sto se tice Morezmo i Enan, spominjala sam ih u kontekstu da su igrale lepsi tenis od ostalih (jednorucni bekhend, izlasci na mrezu), a ostale uglavnom ukorenjene na osnovnoj liniji pa raspaljuju. Retko ko je iskakao iz sablona.
Monika Seles je najbolja teniserka svih vremena!Stefi Graf ne bi osvojila ni polovinu od ovog sto je osvojila da onaj manijak nije napao Moniku.inace Monika Seles je iz mog grada i isla je u istu osnovnu skolu kao i ja u Novom Sadu!eto malo da se hvalim da mi je bila komsija