Wolf.
Zainteresovan član
- Poruka
- 466
eeeee jeel neko zna neku firmu koja vodi molere za nemacku
Ej bre ne menjaj temu xD
šala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eeeee jeel neko zna neku firmu koja vodi molere za nemacku
Toplo savetujem svima da je obidju sirokim lukom kako god je moguce, razlog ko misli da ce da zaradi malo se zezenuo. svako ko dolazi da radi ima platu 1000 eura fixno prva tri meseca a tek nakon tri meseca ako se "pokazes" dobijes pola evra vecu satnicu znaci nekih 5 u najboljoj varijanti 5.5 eura sat. radi se kao konj od jutra do mraka, vremena nemate ni zasta, znaci posao kuca posao kuca. a price doticnih gazdi i bla bla bla o abnormalnim satnicama i do 10-12 eura to zaboravite. ljudi koji rade po 10 godina imaju max 6.5 eura. A troskovi zivota vas izlaze 400-500 eura na mesec. ovo su vam suzene informacije pa ko voli ne izvoli, al ako se vec odlucite da idete dobro prvo razmislite dal vam se isplati.

zanima me jel zna neko gde je ta firma tacno u bg i neki kontakt telefon?za sada sto sam cuo od ljudi svima je ok tamo i zadovoljni to sto se radi od jutra do sutra nije nista novo to radimo i ovde ali za 150-200 e.....tako da ti ovde ne ostane nista....ako je dobra ekipa na poslu nije problem da se radi......
ima i toga samo se treba prilagoditizanima me jel zna neko gde je ta firma tacno u bg i neki kontakt telefon?za sada sto sam cuo od ljudi svima je ok tamo i zadovoljni to sto se radi od jutra do sutra nije nista novo to radimo i ovde ali za 150-200 e.....tako da ti ovde ne ostane nista....ako je dobra ekipa na poslu nije problem da se radi......
Ja radim za tu firmu vec dve godine,mogu vam reci da je zarada super.Poceo sam sa 1000 eura mesecno,sad radim za 2000.Ipak bolje moze da se zaradi.Stan,hrana,put placeni,sta vise hocete.Te pare ovde nikada necete da zaradite.Radi se deset sati.Ako pusite i pijete,volite luksuzan zivot,malo i da se kockate,bolje je da ne idete to je dosta skupo tamo
Nego druže da te pitam od tih ljudi što si cuo jel ima neko da tamo radi a da mu nije bila potrebna elektro struka?
Morao sam da se registujem da bih vam odgovorio!
Nije bas sjajno kao sto izgleda! Ovaj clan sto vam je odgovorio da su prevaranti delimicno je u pravu. Pocetna satnica je-4,5 eura (firma koja sa ENAL-om pogadja posao njima placa 12 eura satnicu za jednog radnika. To je po evropskim standardima minimalno, pa vi vidite koliko oni sebi uzmu). Maksimum kasnije je 6 evra i to ako znate da radite komplikovanije poslove, tj. razvodne ormare i sl. Otac od sadasnjeg gazde mrzi srbe i omalovazava ih. Moj drug koji je bio 2 meseca(prosle godine) vracen je jer je hteo da izudara matorog sto mu je opsovao majku srpsku(samo zato sto nosi mindjuse i tetovaze)! Samo vam je placen stan i to je sve! Meni je Enes (moram priznati fin i kulturan covek) rekao ako hoces da radis mozes brzo da naucis! Znaci mozes da ides kao pomocni radnik! Sada tamo nema posla, mozda najesen!
Idem da polazem test pa cu dobiti vise informacija... Dimi, secas li se pitanja na testu, kapiram da nije nista komplikovano??? Jedino sto moram da se cimam za Kraljevo, a do sada nisam nikada krocio tamo...