Y
yoyo
Gost
evo dobre teme o kojoj se ne prica mnogo
....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko to jos ne zna :?DEVIL:Ok sta treba da kazem sta je emulatorili za sta postoje emulatori.
Emulator je program koji podrzava igranje igrica sa razlicitih konzola.Recimo Nintendo( onaj stari) njegove igrice igras na tvom PC-u. ili igrice od PS2 mozes igrati na racunaru, za to ti je potreban program koji se zove Emulator. Vecinom to nisu veliki programi.
Pozdrav svima!
Znam da svi znaju sta je emulator al' sta bih drugo napisao na tu temuCorey:Ko to jos ne zna :?DEVIL:Ok sta treba da kazem sta je emulatorili za sta postoje emulatori.
Emulator je program koji podrzava igranje igrica sa razlicitih konzola.Recimo Nintendo( onaj stari) njegove igrice igras na tvom PC-u. ili igrice od PS2 mozes igrati na racunaru, za to ti je potreban program koji se zove Emulator. Vecinom to nisu veliki programi.
Pozdrav svima!
.z7 ti je SNES emulator nema weze sa PS2...zanzi:Evo moram da ponovo pokrenem temu - treba mi pomoc. Kako da na PC igram igru sa PS2? Skinuo sam neki PS2 emulator velicine 2 MB, i to je fajl sa nekom ekstenzijom .z7 ili tako nesto (ne secam se, pre neko vece sam to uradio na tudjem racunaru). Kako se koristi taj emulator, preporuka za neki provereni ili bilo kakva informacija. Hvala.
zoranpetrovic84:ok,znam sta je p2p program,ali sta da kucam u search-u...tek sam ovih dana uvek kablovski tako da ga do sada nisam koristio,za sada imam dc++ ,eMule imam,ali ga nisam instalirao...
zoranpetrovic84:ok,znam sta je p2p program,ali sta da kucam u search-u....