neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ljudi znaju da nanjuse zrtvu....nekoga ko voli da ispravlja krive drine, da bude socijalna ustanova....i zalepe s za tu osobu, kao kamen oko vrata, nemocne, slabasne i jadne....i tako parazitiraju na toj osobi i iscpljuju je polako....dok se partner osvesti, vec je napola ugusen....na zalost, cesto takve veze traju godinama i godinama, dovedu do braka i dece....
aaaaaaah, zivot te nije mazio![]()
meni se to nije desilo)), ali lepo je sto se saosecas samnom, makar i za dz
![]()
ah da, umalo da zaboravim da si ti savrshena, ne smrdi ti iz usta, ne prdish i to ti se najvishe svidja kod tebe![]()
ja to nigde ne rekoh ali opet hvala sto si to zakljucio)))
i uvek se ebesh iz ljubavi, svaka bi te majka za snaju pozeljela <3
pa sad, nije mi srce bas toliko ali da mi je bilo stalo do svakog mog muskarca, pa jeste....a tako je sex i najbolji....
Emotivni vampir je u stvari osoba koja manipulira drugom osobom. Ali tog vampira samo covek moze sam sebi napraviti, jer ako druga osoba krene u manipulaciju tobom ti ili se prilagodis i izmices tome onda ti manje steti ili je ostavis, a ako se ne prilagodis onda te ubija u pojam. Znaci najvise krece od tebe, da li je to veza ili druzenje, sve najvise zavisi od tebe.
To se desava u vezi ljudima koji su zaljubljeni u drugu osobu koja njima manipulira, ta osoba uzima sta joj odgovara a oni traze vise ili neki normalan odnos i zato se u toj vezi umaraju, odnosno imaju osecaj da im je neko popio energiju ili sta im je vec popijeno.
Meni su recimo dobre spermovampiruse, zene koje gutaju.
čuo sam neke ljude da pominju emotivni vampirizam.
zanima me šta je to i kako se manifestuje u m/ž odnosima ?
pošto imam neku ideju u glavi šta bi otprilike to bilo, posebno me interesuje da mi objasnite kako se izvući iz toga...?
ti ljudi znaju da nanjuse zrtvu....nekoga ko voli da ispravlja krive drine, da bude socijalna ustanova....i zalepe s za tu osobu, kao kamen oko vrata, nemocne, slabasne i jadne....i tako parazitiraju na toj osobi i iscpljuju je polako....dok se partner osvesti, vec je napola ugusen....na zalost, cesto takve veze traju godinama i godinama, dovedu do braka i dece....
evo još jednog lepog odgovora i tačnog opisa pored onog sinnketovogNaroCki rečeno, "piju" ti krv. Ali, onu duševnu.Crpe energiju. Pa, lepo, ulažeš sebe, sa energijom, emocijama, ulažeš sebe u to nešto, zvano ljubav, a drugi te samo "cedi". I samo kaže, još, još i kao Zverko u "Mapetovcima", samo viče daaaaaaaaaaaaaaaaaj, daj, daaaaaaaaaaj....E, takoC. Ljudi koji te unuštavaju svojim načinom ponašanja. Jednostavno dok te ne iscrpe, ne obore do dna snage, ne izvuku zadnji atom tvojih emocija, nema šanse da te "puste". A, kada se lepo "nahrane" onda kao i svaki vampirko, i parazit, poput krpelja, nalaze novog domaćina i "žrtvu" da mu/joj "sišu" krv i lepo "uvale" kao bubreg u loju. Izvući? Može. Ako si jak karakterno. Tada se glat distanciraš i na jasan način objasniš da te se kloni i drži podalje. ♥
To nije zdrava veza, vec odnos sado - mazo. Ali, to je tačno, da ljudi su kao ajkule, čim nanjuše strah..."Gotova" si . ♥
Emotivni vampir je u stvari osoba koja manipulira drugom osobom. Ali tog vampira samo covek moze sam sebi napraviti, jer ako druga osoba krene u manipulaciju tobom ti ili se prilagodis i izmices tome onda ti manje steti ili je ostavis, a ako se ne prilagodis onda te ubija u pojam. Znaci najvise krece od tebe, da li je to veza ili druzenje, sve najvise zavisi od tebe.
To se desava u vezi ljudima koji su zaljubljeni u drugu osobu koja njima manipulira, ta osoba uzima sta joj odgovara a oni traze vise ili neki normalan odnos i zato se u toj vezi umaraju, odnosno imaju osecaj da im je neko popio energiju ili sta im je vec popijeno.
Meni su recimo dobre spermovampiruse, zene koje gutaju.
Upravo ovo. Njegova blizina te ne usrecuje i ispunjava, nego opterecuje i umara.
Lek svakako nije beli luk, nego noga u du*e!
čuo sam neke ljude da pominju emotivni vampirizam.
pošto imam neku ideju u glavi šta bi otprilike to bilo, posebno me interesuje da mi objasnite kako se izvući iz toga...?
pf kakva iskljuchivos'čuo sam neke ljude da pominju emotivni vampirizam.
Zato napisah za Astrogorovu knjigu, da sad naširoko ne piskaram. Taj odnos vampir -žrtva, može da se manifestuje u svim odnosima, roditelj-dete, kolega-ti, bla bla...
Maa, jok draga, nisam uzela u obzir da se neko tripuje i vraća u prošlost i sveti nekome, nego čisto da prepozna situaciju. Kada bi se i tu potkusurivali-to bi govorilo da taj što vraća, takođe je emotivni vampirpa onda krenu sa tim traumama i isisavanjima iz detinjsta da napadaju i partnera
a nekad i potencijalnog partnera il poznanika![]()
Maa, jok draga, nisam uzela u obzir da se neko tripuje i vraća u prošlost i sveti nekome, nego čisto da prepozna situaciju. Kada bi se i tu potkusurivali-to bi govorilo da taj što vraća, takođe je emotivni vampirBtw postoji osnovna podela na lunarne i solarne, gde se to stvalja lepo u paralelu sa karakterom osobe i načinom ,,sisanja energije" nisu ni svi vampiri isti
![]()