Mister
Legenda
- Poruka
- 66.173
mladalacke zaljubljenosti nema, no ima postovanja i romantike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, nema mladalačke ali ima... zaljubljenosti zrelih godinamladalacke zaljubljenosti nema, no ima postovanja i romantike
a sto ne bi moglo kad se u jednom slazemo..mladalacke ljubavi vise nema... ostaje podnosenje svih negativnih i pozitivnih karakternih osobina..no do 50 smo vec navikli...Pa dobro, nema mladalačke ali ima... zaljubljenosti zrelih godinaMože tako?
Razloga može da bude bezbroj ali strah od nove ljubavi nije jedan od razloga, jer se sa 50+ skupilo dosta iskustava vezano za musko ženske odnosePogledajte prilog 1654060
Ljubav je najčistije, najiskrenije ljudsko osećanje. Ljubav ne poznaje veru, boju kože, ne poznaje granice, ne poznaje godine...
Da li je to baš tako? Da li neko može da se zaljubi i da zavoli sa 50+ godina?
Kažu da su godine samo broj. Slažem se sa ovom konstantacijom.
Ali..postoje osobe koje se plaše ulaska u novu vezu sa 50+ godina. Sticajem okolnosti te osobe žive bez emotivnog partnera.
Imate 50+ godina i ponovo ste spremni da volite. U prošlosti je bilo mnogo lakše da osobi X kažete da vam se dopada.
Da li je to teško sa 50+ ili je u pitanju strah od nove ljubavi, od nove veze?
Zanimaju me vaša mišljenja.
Foto: Pixabay com
Ja sam više za Central Park.Bar ja ne mogu da budem ostrvo ..kao što ne mogu da zamislim kada neko kaže..ziveo bih na putom ostrvu bez igde ikoga
Ja bih se u takvom životu smorila vrlo brzo..posebno kada zamislim na primer Menhetn i svu onu vrevu od ljudi i žamora koji mi je privlacan![]()
To je još boljeJa sam više za Central Park.
Kompromisi su deo svakog odnosa, ne samo partnerskog.Citam šta pišete ..o osobinama i slicno..paaa kompromisi u jednoj vezi su od 25+ pa na dalje
Nema zivota u dvoje ako nema kompromisa..naravno onih normalnih i podnošljivih
Tako je ali kako ovde pricamo o partnerskim odnosima ..mislila sam na njihKompromisi su deo svakog odnosa, ne samo partnerskog.
Ti kompromisi tj. nedosatak istih su često problem kod održavanja stabilne veze u zrelijim godinama. Ako svako drži čvrsto svoj stav i nije podložan kompromisima onda tu od zajedništva nema ništa.
na ljubavnu bol sam mislio, a na isto je mislio i Kemal Monteno ( ako niste pazili na časovima muzičkogMisliš, nema leka za ljubavnu bol ili za ostvarivanje neke veze sa 50+?
Pored toga što voliš da voliš, slušaš i dobru muziku
Odakle vam ideja za ovakvu temu (pitanje) ?
Probali, pa ne ide ? ,...
da vam pomognem ?![]()