Emotivna čamotinja

bas to sto nemaju emocije...njima je ubiti coveka isto kao i tebi ubiti komarca...beznacajno...razmisli malo sta tebe sprecava da ubijes coveka (osecaj krivice, griza savesti, strah od zatvora, itd) e pa oni ne osecaju nista od toga...razlozi idu od psihopate do psihopate...
i, da, psihopate su savrseno svesni da su to sto jesu...

meni bi bilo lakse da ubijem coveka nego zivotinju,sad kad bih morao,ne bi trepnuo..moci/ne moci msm da je to samo stvar samosvesti i samokontrole
kakve to veze s psihopatijom ima
a i empatija je ionako bag u glavi..muka mi da objasnjavam
kontrolisana je ok

meni bi bilo lakse da ubijem coveka nego zivotinju,sad kad bih morao,ne bi trepnuo..moci/ne moci msm da je to samo stvar samosvesti i samokontrole
kakve to veze s psihopatijom ima
a i empatija je ionako bag u glavi..muka mi da objasnjavam
kontrolisana je ok

pa i meni, zato sam za primer dala komarca (bube ne podnosim)...:D
e sad, svi kazu da bi mogli ovako hipoteticki...kad dozivis tako nesto i kazes zabole me ****** e onda ti skidam kapu...

Cale kada mi je pricao da je pre nego sto se zaposlio morao da prodje jako zahtevne psiho testove,profil licnosti,razgovore sa psiholozima,psihijatrima i jedno od tih pitanja na tom psiho testu je bilo

"Da moras da li bi pre ubio ili silovao osobu?" E kaze mi fora je sto bi 90% njih rekli da bi pre silovali a ne ubili i pali bi na tom psiho pitanju na testu.Sustina i razlika izmedju silovanja je sto je ubistvo zlocin a silovanje je zadovoljavanje bolesno psihicko.Imas na tim testovima jos milion drugih pitanja gde se vidi tvoj profil i na tim testovima mogu da se otkriju i potencijalne seriske ubice recimo...malo ljudi uspesno prodje te testove

Poslednja izmena:
Cale kada mi je pricao da je pre nego sto se zaposlio morao da prodje jako zahtevne psiho testove,profil licnosti,razgovore sa psiholozima,psihijatrima i jedno od tih pitanja na tom psiho testu je bilo

"Da moras da li bi pre ubio ili silovao osobu?" E kaze mi fora je sto bi 90% njih rekli da bi pre silovali a ne ubili i pali bi na tom psiho pitanju na testu.Sustina i razlika izmedju silovanja je sto je ubistvo zlocin a silovanje je zadovoljavanje bolesno psihicko.Imas na tim testovima jos milion drugih pitanja gde se vidi tvoj profil i na tim testovima mogu da se otkriju i potencijalne seriske ubice recimo...malo ljudi uspesno prodje te testove

kul...mada meni je nekako logicno kad pomislis na sve posledice koje donosi silovanje, da pre ubijem osobu...mada nzm kako muskarci gledaju na to, s obzirom da su uglavnom zene te koje bivaju silovane...

kul...mada meni je nekako logicno kad pomislis na sve posledice koje donosi silovanje, da pre ubijem osobu...mada nzm kako muskarci gledaju na to, s obzirom da su uglavnom zene te koje bivaju silovane...

Pa kazem ti ti i ja spadamo u onih 10% koji bi rekli da bi izabraili pre ubistvo nego silovanje i taj odg. psihijatrima je na testu ispravan :) vecina kapira u glavi "aaa pa ovo je ubistvo i od toga nema gore a silovanje bude pa prodje" al ne shvataju da je to bolesno psihicko stanje i da zrtva ce silovanja ceo zivot mora da zivi sa tim.

Pitacu ga za jos neka pitanja ako se seca iako je to bilo jako davno :D

Pa kazem ti ti i ja spadamo u onih 10% koji bi rekli da bi izabraili pre ubistvo nego silovanje i taj odg. psihijatrima je na testu ispravan :) vecina kapira u glavi "aaa pa ovo je ubistvo i od toga nema gore a silovanje bude pa prodje" al ne shvataju da je to bolesno psihicko stanje i da zrtva ce silovanja ceo zivot mora da zivi sa tim.

Pitacu ga za jos neka pitanja ako se seca iako je to bilo jako davno :D

ako se ne ubije nakon toga...a nije mali broj takvih slucajeva...
ali kazem ti muskarci i zene drugacije dozivljavaju silovanje...vecina...

nema tu ako i sta bi bilo i sta posle toga...pitanje je direktno i ocekuje se direktan odg. tvoj na osnovu koga ce psihijatri da procene kakav psiho profil i test licnosti si ;) samo jedno od jako puno pitanja i na tom testu ne mozes da ih prevaris jer podsvesno ako ih recimo slazes za 3 pitanja na 1 ces da padnes i kazes istinu i dzaba ti onda sve

Back